Cum a fost la workshopul exclusivist Studio d’Ispirazioni, oferit de Peroni Italy

Workshop_de_stil_Peroni 4Le mulțumesc celor peste 50 de bărbați care au luat parte la workshopul exclusivist Studio d’Ispirazioni, oferit de Peroni Italy. M-am simțit cu adevărat special în prezența voastră, a domnilor eleganți și creativi, deoarece prezența voastră la eveniment m-a încărcat cu multă energie pozitivă. În plus, această participare spune multe despre preocuparea noastră, a bărbaților români, pentru stilul impecabil. Doar prin simpla voastră prezență veți reuși să-i inspirați pe cei din jurul vostru și cei din jurul vostru o vor face la fel pentru apropiații lor, tații vor trasminte cunoștințele mai departe copiilor, iar bunicii nepoților. Poate sună a ceva intim de care doar persoanele privilegiate au parte, însă inspirația are niște mecanisme care se autosusțin și, prin puterea exemplului, acum mi-este foarte clar că vom putea face lumea din jurul nostru mai echilibrată, mai frumoasă, mai plină de acele detalii care contează și ar trebui să conteze tot mai mult.

Workshop_de_stil_Peroni 22

Studio d’Inspirazioni, oferit de Peroni Italy a dăruit mai mult decât un stil de viață italienesc,  prin cucina italiana sau felul prin care văd italienii design-ul vestimentar. Domnii prezenți nu au fost îmbrăcați la modă, dacă este să ne referim la fast-fashion și la colecțiile perisabile pe care le putem vedea în orice vitrine – dar prin stilul lor atemporal, perfect adaptat personalității fiecăruia, au făcut ca acest eveniment să fie unul reușit.  Workshop-ul a legat prietenii și a adunat peste 50 de bărbați care au același interes comun, să traiască viața mai frumos. În jurul meu am auzit multe complimente și s-au făcut câteva schimburi de informații prețioase  despre accesorii, haine, magazine și boutique-uri ascunse pe care le cunosc doar acești domni creativi. Peroni a oferit  ingrediente ale unui stil de viață echilibrat și frumos, sau, cum zic italienii, un stilo di vita meraviglioso.

Workshop_de_stil_Peroni 15

Adi Hădean ne-a incitat papilele gustative prin poveștile despre mâncare și crede-mă că știe destule.

Workshop_de_stil_Peroni 17

Îmi aduc aminte cu plăcere de momentele în care am cunoscut o parte din acești domni misterioși. Țin minte cum l-am cunoscut pe Paul într-un mall și mă agitam să găsesc un aparat un foto pentru a putea transmite mai departe povești despre lucrurile care mă inspiră  sau pe Cristi care mă sună de fiecare dată când vede ceva pe măsura mea, la un preț foarte bun. În timp ce scriam la cartea Cum să te îmbraci bine cu bani puțini, la Biblioteca Județeană, eram de fiecare dată fascinat de poveștile celor doi Tudor mândri de noile lor achiziții.

Workshop_de_stil_Peroni 9

Una dintre cele mai mari plăceri este să-l văd pe băiețelul meu cum zâmbește și încearcă să mă imite pe mine. Acum două zile l-am prins cu o cravată la gât. Atelierele ale căror praguri am călcat au multe povești și o parte dintre ele le veți auzi într-un fel sau altul aici pe blog.

Workshop_de_stil_Peroni 11

Țin minte clipele în care am primit prima invitație la fashion week Londra sau prima vizită la Pitti Uomo care s-a transformat într-un proiect internațional. Peroni au avut curajul să facă aceste proiecte și îți propun și ție să crezi în visele tale pentru că nimeni nu te poate opri.

Workshop_de_stil_Peroni 20

Vei găsi mai multe povești inspiraționale pe blog-ul Peroni Diario.

Workshop_de_stil_Peroni 29

Vă mulțumesc, domnilor, că ați luat parte alături de mine la acest eveniment. Ceva îmi spune că Studio d’Ispirazioni a oferit inspiraţia și a fost catalizatorul  pentru ca lucruri frumoase să se întâmple.

workshop_de_stil_Peroni 33

Workshop_de_stil_Peroni 31 Workshop_de_stil_Peroni 32

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *