Atunci ar trebui să citești Ești ceea ce porți.

Carte Buzunar

Ești ceea ce porți este despre cum să te îmbraci ca să ai mai multă încredere în tine. Și tu știi cel mai bine câtă nevoie ai de această încredere. Pentru că hainele pe care le porți pot transmite diferite informații despre tine, în funcție de modul în care sunt combinate și accesorizate. Iar tu vrei să trimiți următorul mesaj: “îmi pasă de mine și de modul în care arăt”.

Pe scurt, în primele trei capitole ale cărții vei învăța totul despre articole vestimentare, accesorii și încălțăminte. După ce vei parcurge aceste prime trei capitole, vei ști cum să-ți construiești o ținută corectă din cap până în picioare. Vei ști deja de care haine să stai departe, cum ar fi orice pulover cu imprimeu funny. Apoi vei învăța și niște mici artificii de stil care pot face diferența. Unul dintre ele ar fi să-ți alegi cămașa în funcție de culoarea ochilor. Dar hai să-ți mai divulg unul aici: cu ochelarii de soare tip Wayfarer nu vei da greș niciodată.

În următoarele capitole vei învăța cum să te îmbraci în funcție de conformație. Vei afla ce haine trebuie să cumperi dacă vrei să pari mai înalt, mai masiv sau dacă vrei să scapi de câteva kilograme în plus. Vei învăța cum să-ți asortezi ținutele după culoare și chiar cum să încalci reguli de vestimentație ca să te pui în valoare.

Apoi vei afla cel mai important secret al stilului – layeringul. După ce vei stăpâni acest concept atât de simplu, dar în același timp cu un impact decisiv asupra stilului tău, vei fi deja cu un pas înaintea multor bărbați.

Dar totuși, de ce ar trebui să-ți pese de stilul tău?

Vreau să aflu mai mult