Stil Masculin .ro http://www.stilmasculin.ro Stil masculin - haine si accesorii la moda pentru barbati Mon, 16 Oct 2017 11:34:51 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.6 Jameson Caskmates se alătură familiei Jameson Whiskey pe piaţa din România http://www.stilmasculin.ro/jameson-caskmates-se-alatura-familiei-jameson-whiskey-pe-piata-din-romania/ http://www.stilmasculin.ro/jameson-caskmates-se-alatura-familiei-jameson-whiskey-pe-piata-din-romania/#respond Mon, 16 Oct 2017 11:34:51 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51563 Din această toamnă, Jameson Caskmates este cel mai nou produs din portofoliul Pernod Ricard România. Născut din colaborarea a două pasiuni reunite pentru crea un gust deosebit, acest whiskey aduce împreună băuturi care au stat multă vreme alături la bar, dar care nu au făcut, până acum, oficial cunoştinţă: whiskey şi bere. Gustul fin, datorat […]

The post Jameson Caskmates se alătură familiei Jameson Whiskey pe piaţa din România appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Din această toamnă, Jameson Caskmates este cel mai nou produs din portofoliul Pernod Ricard România. Născut din colaborarea a două pasiuni reunite pentru crea un gust deosebit, acest whiskey aduce împreună băuturi care au stat multă vreme alături la bar, dar care nu au făcut, până acum, oficial cunoştinţă: whiskey şi bere. Gustul fin, datorat procesului de triplă distilare caracteristic whiskey-ului Jameson învechit 4 ani, este îmbogăţit în Jameson Caskmates cu note surprinzătoare de butterscotch, cafea, ciocolată cu lapte şi iz de hamei, printr-un proces de maturare timp de 6 luni în butoaie de bere stout.

Conceptul Jameson Caskmates a început să prindă contur în 2013, atunci când Biran Nation – Jameson Master Distiller şi Dave Quinn – Master of Whiskey Science l-au întâlnit pe Shane Long – Head Brewer şi fondatorul breweriei Franciscan Well, în Irlanda. Shane a venit cu ideea de a crea un tip de bere special. Aşa că a propus învechirea berii stout în butoaie de Jameson Whiskey. Rezultatul a fost un sortiment de bere stout, premiat la concursurile de profil şi foarte apreciat în rândul iubitorilor de bere craft.

Ulterior, Dave a repetat experimentul. A lăsat la maturat timp de 6 luni, whiskey Jameson în butoaiele în care se învechise stout-ul. Astfel, s-a născut un sortiment cu totul nou de whiskey, sub motto-ul familiei lui John Jameson – “Sine Metu – Fear a bit less, live a bit more!”

Dând dovadă de o versatilitate excepţională, Jameson Caskmates poate fi servit în mai multe feluri:

  • On the rocks.

Servit simplu, cu 3 cuburi de gheaţă pentru a pune în evidenţă notele de butterscotch, cafea, ciocolată cu lapte şi hamei.

  • Alături de un pahar cu bere.

Servit sub formă de shot, alături de un pahar de bere blondă, Jameson Caskmates capătă gust uşor amar şi dulce, în acelaşi timp, pentru ca after-taste-ul sa tinda catre gustul umami. În acelaşi timp, servit cu un pahar de bere Light Stout, whiskey-ul devine dulce-amar în egală măsură, fără să pună în evidenţă mai mult unul dintre aceste gusturi.

Cocktail-uri cu bere.

Mixurile cu bere sunt potrivite consumatorilor de whiskey, care vor să experimenteze un gust mai complex. Servit adesea împreună cu bere craft, lichior şi suc de grapefruit, Jameson Caskmates înfloreşte paleta de note şi scoate în evidenţă un gust mai sofisticat.

Se stie că cele mai frumoase lucruri se întâmplă atunci când suntem împreună, iar gustul devine complet în compania acelor #bestdrinkingbuddies cu care poți să împarți un Jameson Caskmates, simbol al colaborărilor de succes și al prieteniei.

Evenimentul de lansare Jameson Caskmates a avut loc pe data de 12 octombrie, la Fabrica de Bere Bună Zăganu. La eveniment a avut loc o degustare susţinută de Luci Dobra – Brand Ambassador Jameson și Mihai Luca – Key Bar Expert Jameson, cu suportul lui Laurenţiu Bănescu – Co-Fondator Zăganu.

Jameson Caskmates poate fi găsit pe www.worldofdrinks.ro, pentru comenzi online, precum in locatiile partenere din toata tara.

The post Jameson Caskmates se alătură familiei Jameson Whiskey pe piaţa din România appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/jameson-caskmates-se-alatura-familiei-jameson-whiskey-pe-piata-din-romania/feed/ 0
Cum să îți alegi cravata în funcție de costum http://www.stilmasculin.ro/cum-sa-iti-alegi-cravata-in-functie-de-costum/ http://www.stilmasculin.ro/cum-sa-iti-alegi-cravata-in-functie-de-costum/#respond Mon, 16 Oct 2017 07:52:08 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51215
De la originile ei și până în prezent cravata a fost și rămâne un accesoriu decorativ pentru bărbat. Majoritatea ținutelor office sau business par incomplete fără acest accesoriu. Cravata se poate integra în mai multe ținute și poate fi elementul care le completează. Tot ea poate fi și pata de culoare în domeniul business unde […]

The post Cum să îți alegi cravata în funcție de costum appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

De la originile ei și până în prezent cravata a fost și rămâne un accesoriu decorativ pentru bărbat. Majoritatea ținutelor office sau business par incomplete fără acest accesoriu. Cravata se poate integra în mai multe ținute și poate fi elementul care le completează. Tot ea poate fi și pata de culoare în domeniul business unde încă sunt destule restricții. Dar cravata nu se alege oricum. Chiar dacă am făcut un material despre cum trebuie să se asorteze cravata la cămașă am omis cel mai important element și anume ce vine peste. Evident avem veste, pulovere, jachete și sacouri. În acest material mă voi rezuma la ce înseamnă să îți alegi cravata în funcție de costum.

Costumul negru

Din punctul meu de vedere acesta e potrivit doar pentru înmormântări, dar încă avem bărbați care îl poartă în majoritatea ocaziilor.  

Dacă porți cămașă albă la costum negru poți alege variantele de mai jos. 

Cravata gri din stânga e din lână și e potrivită pentru sezonul de toamnă-iarnă. În plus, cele 3 non culori(alb,negru,gri) se înțeleg bine. Cravata din mijloc vine ca o pată la culoare la ținuta ternă, iar cea din dreapta se potrivește spectrului de nuanțe clasice. Fiecare cravată e diferită din punct de vedere al materialului și a texturii. Din păcate negrul te limitează foarte mult din punct de vedere al asortării și nu merge cu orice. Pe lângă cămașa albă  cravatele de mai sus merg purtate și cu o cămașă albastru deschis. Dacă punem roz atunci rămâne doar cravata din stânga.

Costum gri

Griul merge cu orice nuanță și din acest punct de vedere aș spune că este varianta cea mai câștigătoare. Dacă porți cămașă albă ai variantele de mai sus și cea de jos. Deși în combinația de costum gri și cămașă albă merg toate cravatele. Mai puțin cea albă. De fapt este de evitat cravata albă. 

Dacă adăugăm o cămașă bleu asortările pot rămâne la fel, dar se schimbă în cazul cămășii roz. Variantele corespunzătoare se pot vedea mai jos.

Costum bleumarin

Situația este aproximativ similară ca și în cazul costumului gri, excepție face nuanța de negru. Bleumarin cu negru nu se potrivește din punct de vedere cromatic.

Daca porți un costum blemarin cu o cămașă albă poți lua în considerare variantele de mai sus, dar și cele de jos.

Dacă vrei să porți o cămașă roz variantele de asortare sunt cele de la costumul gri+cămașă roz.

Costumul albastru 

La fel și în cazurile de mai sus la combinația de albastru cu alb merge aproape orice nuanță. Dar cele mai potivite mi se par acestea.

Costumul maro

Am mărit puțin nivelul de dificultate și am ales maroul pentru că a prins teren în rândul bărbaților. Dacă e să purtăm cămașă albă la un sacou maro în prima instantă aș merge pe o cravată bleumarin sau albastră. Relația dintre maro și albastru e una specială deoarece aceaste nuanțe se scot una pe alta în evidență. 

Dacă porți cămașă albastră opțiunile sunt cele de mai jos

La o cămașă roz variantele sunt următoarele

Costumul bordo

Bordoul își face loc ușor, dar sigur între nuanțele neutre masculine. Dacă  porți un costum bordo și o cămașă albă poți asorta următoarele cravate.

Aceleași variante le-aș păstra și dacă în locul cămășii albe ar fi una albastră. 

Cămașa roz nu se poartă în combinație cu bordo-ul.

Costumul în dungi

Nu am să intru în detaliile legat de culoare pe care ți le-am dat mai sus. Scara imprimeurilor de la sacou trebuie să fie diferită față de cea a cravatei. Dacă nu vrei să te complici poți alege o cravată uni.

 Costumul în carouri

Idem ca și la costumul în dungi.

Cravatele le găsești la The Urban Ties folosește codul “stilmasculin10” și beneficiezi de 10% reducere. În plus, reducerea se aplică și pentru eșarfe sau batiste.

The post Cum să îți alegi cravata în funcție de costum appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/cum-sa-iti-alegi-cravata-in-functie-de-costum/feed/ 0 Stil Masculin .ro
Men’s Cave au deschis un magazin în Sun Plaza http://www.stilmasculin.ro/men-cave-au-deschis-un-magazin-in-sun-plaza/ http://www.stilmasculin.ro/men-cave-au-deschis-un-magazin-in-sun-plaza/#respond Mon, 09 Oct 2017 13:10:01 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51519 Cu Men’s Cave am interacționat de la înființare ceea ce m-a ajutat să văd progresul, dar și munca din spatele culiselor. Să ai un brand de haine nu e un lucru ușor mai ales în România când consumatorul de fashion e îndreptat spre cel mai mic preț și spre cele mai cunoscute mărci. Să nu mai pun […]

The post Men’s Cave au deschis un magazin în Sun Plaza appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Cu Men’s Cave am interacționat de la înființare ceea ce m-a ajutat să văd progresul, dar și munca din spatele culiselor. Să ai un brand de haine nu e un lucru ușor mai ales în România când consumatorul de fashion e îndreptat spre cel mai mic preț și spre cele mai cunoscute mărci. Să nu mai pun în calcul concurența.

2017 a venit cu o provocare pentru cei doi antreprenori Sorin și Raluca. Au mutat magazinul de pe strada Bărăției, nr 33 în Sun Plaza. Până la urmă e o decizie normală. Comerțul stradal nu prea funcționează în România și pe lângă clienții fideli ai nevoie ca să te descopere și alții. Pasul natural e să deschizi un magazin în mall.

Ceea ce se poate vedea acolo e experiența acumulată în acești ani, nopți nedormite, feedback de la clienți, găsirea celor mai optimi furnizori de materiale, dar și fabrici pentru ca producția să fie Made in România.  Mai are rost să pun în calcul riscul și investiția mare asumată? Dacă crezi că e așa ușor să deschizi în mall ești invitatul meu.

O dată cu această deschidere Men’S Cave au introdus colecția 100% produsă în România. O promisiune pe care au făcut-o în 2016 și au respectat-o.  Și vin cu un îndemn. Haide să susținem producția locală pentru că și la noi se fac lucruri bune. De ce e obligatoriu ca totul să fie Made in Italy? Și haide să nu mai judecăm de fiecare dată după preț deoarece un producător din România nu va putea concura cu un brand fast fashion.

Printre altele la Men’s Cave vei găsi cămăși, costume, sacouri, pantaloni, încălțăminte, dar și accesorii produse în România.

Foto: The Wolfeye

 

The post Men’s Cave au deschis un magazin în Sun Plaza appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/men-cave-au-deschis-un-magazin-in-sun-plaza/feed/ 0
Cum să te îmbraci pentru o aniversare http://www.stilmasculin.ro/cum-sa-te-imbraci-pentru-o-aniversare/ http://www.stilmasculin.ro/cum-sa-te-imbraci-pentru-o-aniversare/#respond Mon, 09 Oct 2017 11:17:12 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51458 Cu ocazia aniversării celor 10 ani de VIVO! Cluj-Napoca am primit provocarea de a alege câteva ținute pentru evenimente speciale. Astfel am ales 3 ipostaze în funcție de stilul de viață a fiecărei persoane.  Petrecere/eveniment corporate În mare parte vei găsi ținute business pentru că în majoritatea cazurilor  dress code-ul este business/business casual/cocktail. Și aici […]

The post Cum să te îmbraci pentru o aniversare appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Cu ocazia aniversării celor 10 ani de VIVO! Cluj-Napoca am primit provocarea de a alege câteva ținute pentru evenimente speciale. Astfel am ales 3 ipostaze în funcție de stilul de viață a fiecărei persoane. 

Petrecere/eveniment corporate

În mare parte vei găsi ținute business pentru că în majoritatea cazurilor  dress code-ul este business/business casual/cocktail. Și aici în funcție de stilul personal ținutele pot diferi foarte mult. Am luat un costum de la Bigotti pe care l-am purtat în mai multe feluri. Ținuta de mai jos este ideală pentru diverse evenimente precum inaugurări de magazine/restaurante sau orice alt eveniment la care nu te-ai duce prea casual îmbrăcat sau în pantaloni scurți. Dacă la locul de muncă trebuie să porți, de regulă, costum și trebuie să te îndrepți direct la eveniment poți renunța la cravată dacă dorești. În funcție de cât de mult te lasă dress code-ul să te joci poți alege oricare dintre pantofii de jos. Scopul este să arăți și să te simți bine alături de cei care sărbătorești.

Din punct de vedere al formalității ordinea este de la dreapta la stânga. Cei din stânga fiind cei mai casual. 

Dacă codul îți permite să fi mai relaxat poți purta combinația de mai jos. Citește articolul mai departe aici.

 

 

 

 

 

 

 

The post Cum să te îmbraci pentru o aniversare appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/cum-sa-te-imbraci-pentru-o-aniversare/feed/ 0
Am testat brățara fitness MiVia Essential 350 http://www.stilmasculin.ro/am-testat-bratara-fitness-mivia-essential-350/ http://www.stilmasculin.ro/am-testat-bratara-fitness-mivia-essential-350/#respond Fri, 06 Oct 2017 14:27:07 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51500 De peste 2 ani am descoperit ce înseamnă să faci sport la intensitate maximă. M-am îndrăgostit de crossfit și automat am început să vizitez mai des magazinele în care se găsesc articole sportive. Pe lângă diversele accesorii pe care le am acasă sau în mașină un alt element util de care am auzit, dar și […]

The post Am testat brățara fitness MiVia Essential 350 appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

De peste 2 ani am descoperit ce înseamnă să faci sport la intensitate maximă. M-am îndrăgostit de crossfit și automat am început să vizitez mai des magazinele în care se găsesc articole sportive. Pe lângă diversele accesorii pe care le am acasă sau în mașină un alt element util de care am auzit, dar și pe care l-am testat a fost brățara fitness. 

Pentru început la stilul meu vestimentar mi s-a părut destul de greu de integrat, dar având în vedere că voiam să aflu mai multe date despre organismul meu am făcut un compromis. Ca și orice altă brățară din această nisă merge conectată la o aplicație pe mobil unde rapoartele sunt mult mai clare. După ce am prins gustul a devenit o obsesie purtatul acestei brățări inclusiv când eram acasă. De regulă, când sunt acasă mă schimb în haine de interior și-mi dau jos toate accesoriile de pe mână. Ceasul, inelele și brățările.

Brățara MiVia Essential 350 îmi oferea un target zilnic de număr de pași și caloriile pe care trebuia să le ard pe baza a mai multor trepte de fitness. A trebuit să schimb nivelul de fitness pentru că sarcinile erau prea ușoare și voiam să fac cât mai mulți pași. Recunosc că e Crossfit-ul de vină. Adică făceam destul de repede numărul de pași necesari. Pentru o persoană care nu are un obicei a face zilnic plimbări lungi poate deveni o obsesie, dar aș zice că una sănătoasă.

Partea cu testarea calității somnului mi s-a părut cea mai interesată având în vedere că nu știam niciodată dacă am dormit suficient. De regulă, dorm între 5-7 ore pe zi cu foarte mici excepții. Paradoxul e că într-o seară am dormit sub 4 ore și a fost cel mai calitativ conform brățării. Practic se măsoară de câte ori te întorci pe o parte sau alta în timpul somnului. 

Și aici se poate vedea o medie pe o săptămână.

După o scurtă evaluare de 1 minut am primit următorul raport. Deși am 34 ani mi-a arătat că de fapt am 38 în funcție de măsurători. Am făcut testul de mai multe ori dimineața, la prânz sau seară și de multe ori îmi arăta cu 1% energie ceea ce mi s-a părut practic imposibil.

Următoarele teste mi s-au părut mai grele la prima impresie având în vedere că se bazau pe felul în care inspiri și expiri. Cel puțin m-au scos din starea de confort. Apropo câți dintre voi faceți exerciții de respirație zilnic?

Test nivelul1 MiVia Essential 350

Am scos un rezultat bun comparativ cu vârsta pe care o am. Din acest motiv am crescut nivelul de disconfort, trecând la următorul nivel, și am primit următoarele rezultate.

Test nivelul 2 MiVia Essential 350

Pe baza experienței de la primul test am reușit să scot un rezultat mai bun. Pauza dintre teste a fost de 3-5 minute. Cică acest gen de antrenament te ajută să reduci nivelul de stres, să ai mai multă energie și să ai un somn mai liniștit. ANS vine de la vârsta sistemului nervos autonom.

Din punct de vedere al autonomiei bateriei m-a ținut în jur de 5-6 zile. E ca și la telefon. Dacă nu îți verifici non stop notificările bateria te va ține mai mult. 

Personal nu am folosit funcția de direcționare a notificărilor de pe telefon pe brățară. Astfel, m-am putut bucura mai mult de plimbări sau de activități.

Brățara MiVia Essential 350 este prima brățară de fitness cu senzor EKG integrat.

The post Am testat brățara fitness MiVia Essential 350 appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/am-testat-bratara-fitness-mivia-essential-350/feed/ 0
Moto G5S și Moto G5S Plus, noile smartphone-uri Motorola în ediție specială, disponibile în România http://www.stilmasculin.ro/moto-g5s-si-moto-g5s-plus-noile-smartphone-uri-motorola-in-editie-speciala-disponibile-in-romania/ http://www.stilmasculin.ro/moto-g5s-si-moto-g5s-plus-noile-smartphone-uri-motorola-in-editie-speciala-disponibile-in-romania/#respond Tue, 03 Oct 2017 13:52:14 +0000 https://www.stilmasculin.ro/?p=51488 Motorola inovează într-un ritm alert, cu scopul de a oferi întotdeauna consumatorilor cele mai bune caracteristici. Iar obiectivul gamei de produse Moto G a fost dintotdeauna să identifice modalități de a încorpora cele mai noi tehnologii ale telefoanelor premium într-o serie de smartphone-uri accesibile.   Moto G5S: Mai mult metal. Mai multă baterie. Conceput pentru […]

The post Moto G5S și Moto G5S Plus, noile smartphone-uri Motorola în ediție specială, disponibile în România appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Motorola inovează într-un ritm alert, cu scopul de a oferi întotdeauna consumatorilor cele mai bune caracteristici. Iar obiectivul gamei de produse Moto G a fost dintotdeauna să identifice modalități de a încorpora cele mai noi tehnologii ale telefoanelor premium într-o serie de smartphone-uri accesibile.

 

Moto G5S: Mai mult metal. Mai multă baterie. Conceput pentru mai mult.

 

Moto G5S este un telefon inteligent și rapid conceput pentru a oferi mai mult consumatorilor. Acesta este realizat în întregime din metal, mai exact dintr-o singură bucată de aluminiu de calitate superioară, fiind astfel nu doar elegant, ci și mai rezistent ca oricând. Noul Moto G5S îți oferă independență față de sursele de curent, datorită acumulatorului de 3000 mAh care asigură energie suficientă pentru întreaga zi. Bateria se încarcă “din mers” datorită funcției de încărcare TurboPower™, prin care vei obține până la 5 ore de autonomie în doar 15 minute de încărcare.*

 

Ediția specială a telefonul Moto G5S integrează o cameră de 16 MP de înaltă rezoluție, care include sistemul „phase detection

autofocus” (PDAF). Această tehnologie de focalizare rapidă îți oferă libertatea de a surprinde toate momentele importante. Realizează poze de grup cu ușurință datorită camerei frontale de 5MP cu unghi larg și flash LED. Fii sigur că vei arăta bine indiferent dacă este zi sau noapte.

 

Nu trebuie să cheltui o avere pentru a beneficia de un ecran cu performanțe ridicate. Moto G5S îți oferă experiențe vizuale inedite în format 1080p pe un ecran vibrant 5.2” Full HD. Mai mult, poți rula aplicațiile preferate cu ușurință, poți urmări fără întreruperi videoclipurile favorite și poți naviga cu viteză** pe internet datorită procesorului octa-core de 1.4GHz*** și conexiunii 4G. De asemenea, cititorul de amprente îți oferă posibilitatea de a realiza mai multe lucruri pe Moto G5S: poți debloca telefonul, naviga cu ușurință pe ecran cu mișcări de swipe sau apăsare, utiliza funcția One Button Nav sau plăti direct de pe mobil****. De asemenea, telefonul Moto G5S include și cele mai recente Moto Experiences, printre care Night Display și Quick Reply. Află mai multe despre aceste experiențe exclusive prin aplicația Moto.

 

Moto G5S Plus: Selectează-ți punctul de focalizare. Eliberează-ți creativitatea.

 

Pentru cei care doresc cele mai bune caracteristici ale gamei Moto G, ediția specială Moto G5S Plus este ideală. Moto G5S Plus oferă o serie de specificații care erau până acum rezervate doar smartphone-urilor premium, precum camerele duale de 13MP și software-ul special de optimizare a pozelor. Modul de focalizare selectivă îți permite să realizezi cu telefonul portrete asemănătoare celor profesioniste, adăugând un efect extraordinar de fundal neclar. Sau te poți juca cu funcția de alb și negru selectivă sau cu cea de înlocuire a fundalului, astfel încât să oferi pozelor un aspect cu totul nou*****. Și dacă selfie-urile ți se par din ce în ce mai monotone, camera frontală de 8 MP cu unghi larg integrată pe Moto G5S Plus are flash LED și un nou mod panoramic pentru a capta cât mai multe elemente.

 

Moto G5S Plus este construit la dimensiunile și cu aspectul precis pe care le-ai aștepta doar de la un dispozitiv premium. Acesta este realizat în întregime din metal, având un design impresionant și un ecran de 5.5” Full HD ideal pentru a urmări filme când ești în mișcare. De asemenea, Moto G5S Plus se mândrește cu un procesor ultra rapid octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 2.0 GHz, capabilități grafice puternice și suport pentru 4G LTE pentru a rula toate aplicațiile preferate fără a reduce viteza***.

Poți folosi dispozitivul de dimineață până noaptea datorită acumulatorului de 3000 mAh care îți oferă energie suficientă pentru întreaga zi. Mai mult, îl poți alimenta rapid cu încărcătorul TurboPower™, care oferă până la 6 ore de autonomie în doar 15 minute de încărcare.* Cititorul de amprentă integrat pe Moto G5S Plus îndeplinește orice sarcină, de la deblocarea telefonului până la efectuarea de plăți mobile.**** De asemenea, Moto G5S Plus este mai ușor de utilizat datorită funcțiilor Night Display și Quick Reply, care reprezintă două noi experiențe din colecția unică de software Moto.

Edițiile speciale ale dispozitivelor Moto G5S și Moto G5S Plus oferă caracteristici premium pentru publicul larg.

 

Disponibilitate

 

Moto G5S și G5S Plus sunt disponibile la eMag și, în curând, la Altex și Flanco. Prețurile recomandate sunt: 1.199 lei cu TVA pentru G5S, 1.399 lei cu TVA pentru G5S Plus versiunea cu 3 GB de RAM și 32 de GB spațiu de stocare și 1.499 lei pentru G5S Plus versiunea cu 4 GB de RAM și 32 de GB spațiu de stocare.

De asemenea, Moto G5S va fi disponibil în rețeaua Orange la 99 euro alături de abonamentul Orange Me 18.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați site-ul Motorola România.

 

*Acumulatorul trebuie să fie descărcat substanțial; viteza de încărcare scade pe măsură ce încărcarea avansează. Toate mențiunile privind durata bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil de utilizator obișnuit care include atât utilizare cât și repaos. Performanța efectivă a bateriei va varia și depinde de o serie de factori precum puterea semnalului, configurarea rețelei, vârsta bateriei, temperatura de operare, funcțiile selectate, setările dispozitivului, aplicații de voce, de date și alte șabloane de utilizare a aplicațiilor.

 

**Anumite funcții, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și fac obiectul unor termeni și condiții, dar și tarife suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare în prealabil.

*** Vitezele individuale de procesare variază și este posibil să nu atingă viteza maximă indicată.

**** Suport NFC și de aplicații necesar. Presupune autorizarea prin amprentă pentru achiziții.

*****Modulele alb & negru selectiv și de înlocuire a decorului sunt în varianta beta

 

The post Moto G5S și Moto G5S Plus, noile smartphone-uri Motorola în ediție specială, disponibile în România appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/moto-g5s-si-moto-g5s-plus-noile-smartphone-uri-motorola-in-editie-speciala-disponibile-in-romania/feed/ 0
GPeC Trainings 18-20 octombrie Curs Premium de eCommerce în CLuj Napoca http://www.stilmasculin.ro/gpec-trainings-18-20-octombrie-curs-premium-de-ecommerce-in-cluj-napoca/ http://www.stilmasculin.ro/gpec-trainings-18-20-octombrie-curs-premium-de-ecommerce-in-cluj-napoca/#respond Mon, 02 Oct 2017 10:56:46 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51482 Fiecare serie de cursuri este structurată pe 3 zile x 6 ore în fiecare zi, adică nu mai puțin de 18 ore de conținut practic, plin de exemple concrete care să te ajute în dezvoltarea afacerii tale. În plus, trainerii sunt mai mult decât încântați să împărtășească din experiența lor și să discute liber cu […]

The post GPeC Trainings 18-20 octombrie Curs Premium de eCommerce în CLuj Napoca appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Fiecare serie de cursuri este structurată pe 3 zile x 6 ore în fiecare zi, adică nu mai puțin de 18 ore de conținut practic, plin de exemple concrete care să te ajute în dezvoltarea afacerii tale.

În plus, trainerii sunt mai mult decât încântați să împărtășească din experiența lor și să discute liber cu participanții în fiecare seară, la cină. Te vei simți ca într-o adevărată familie unde nu există bariere de comunicare și formalizări.

SUBIECTELE DEZBĂTUTE ÎN CADRUL GPEC TRAININGS 18-19-20 OCTOMBRIE 2017, CLUJ

Situația pieței de e-commerce la zi – scurtă radiografie a pieței în așa fel încât să știi exact unde ne situăm, care sunt principalele verticale de piață, care sunt nișele puțin exploatate, care este valoarea medie a coșului în funcție de verticale, ce se cumpără, cum se plătește, care sunt particularitățile pieței etc. Trainer: Andrei Radu, Founder & CEO GPeC

Usability / User Experience – cum să ai un magazin online ușor de navigat care să răspundă nevoilor utilizatorului și să te ajute efectiv în creșterea ratei de conversie. Principiile de UX importante vor viza toate secțiunile din site (de la Homepage până la Thank You Page) și vor fi însoțite de exemple concrete din magazinele online ale participanților la curs. Trainer: Andrei Radu, Founder & CEO GPeC

Google AdWords – construirea unei campanii eficiente prin Google AdWords, cum creezi anunțuri cu potențial ridicat de CTR și cum alegi cuvinte cheie care generează vânzări, tipuri de campanii AdWords – diferențe, oportunități și riscuri, setarea și măsurarea corectă a obiectivelor unei campanii AdWords, metode de raportare inteligentă pentru activitatea PPC. Trainer: Elena Dobre, General Manager Zarbi Marketing

SEO Masterclass – fundamentele SEO (vei înțelege cum funcționează Google și algorimtul de ranking și vei explora psihologia din spatele unei căutări pe Google), factori de ranking (vei afla care sunt elementele care influențează poziționarea site-ului în Google și cum le poți folosi pe site-ul tău), SEO de la A la Z (vei aprofunda toate etapele optimizării unui site, cuprinzând analiza competitivă, planificare și strategie, SEO tehnic, on-site SEO și content, optimizare semantică, link building, social media marketing pentru SEO, metrici de performanță, tracking și reporting), SEO toolbox (vei învăța despre toate tool-urile necesare activității de SEO, de la servicii gratuite până la instrumente premium), Putting it all together (vei primi toate aceste informații detaliate, în plus, vei învăța și cum se potrivesc toate într-o campanie completă de optimizare a unui site pentru Google). Trainer: Horia Neagu, Digital

Social Media & Facebook Ads – cum scrii în Social Media pentru a obține engagement semnificativ, cum planifici, creezi, targetezi și gestionezi campaniile de Facebook Ads. Trainer: Marian Hurducaș, Manager & Founder Necktie Agency

Google Analytics – introducere în Google Analytics, turul interfeței de utilizaror a Google Analytics, instalarea corectă a Google Analytics (checklist implementare), definirea unui Goal în GA pas cu pas, ecuația comerțului online, definirea KPI-urilor și a unui Measurement Plan (pașii unui framework de măsurare), analiza unui studiu de caz pe un raport și segmente avansate, analiza avansată a unor decizii de business bazate pe colectarea a 2 ani de date, 2 cicluri de vânzare completă (sezon și extrasezon), recapitulare, Q&A. Trainer: Liviu Taloi, Senior Consultant în E-Commerce, UX, Analytics, CRO și Marketing Online

Marketing Online – gândirea strategiei de marketing online pornind de la obiective; mixul de marketing digital (identificarea canalelor de marketing online care mă ajută să îmi îndeplinesc obiectivele); top KPI pe care trebuie să îi măsor și monitorizez pentru fiecare campanie și fiecare canal de marketing online, cum îi măsor, de unde iau datele și cum mă folosesc de acești KPI pentru a optimiza campaniile de marketing online; studii de caz – campanii de marketing online de succes. Trainer: Raluca Radu, Owner & Digital Happen Maker @ MTH Digital

Legislație în e-commerce – cele mai des întâlnite probleme juridice în comerțul online pentru care se dau amenzi, drepturile și obligațiile magazinelor online – de la ce trebuie să pui pe pagina web până la garanții și returul produselor. Trainer: Bogdan Manolea, Director Executiv APTI & Co-Founder Trusted.ro

Logistică & Curierat – ultimele noutăți în domeniu, servicii noi cu impact în e-commerce, problemele magazinelor online în relația cu firmele de curierat, Q&A. Trainer: Cornel Morcov, Chief Commercial Officer FAN Courier
… sunt principalele subiecte pe care le vom diseca timp de 3 zile pentru ca tu să vinzi mai mult!

Înscrierile la GPeC Trainings se fac completând formularul online de pe site până cel târziu pe data de 16 Octombrie 2017, ora 23:59!

The post GPeC Trainings 18-20 octombrie Curs Premium de eCommerce în CLuj Napoca appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/gpec-trainings-18-20-octombrie-curs-premium-de-ecommerce-in-cluj-napoca/feed/ 0
5 perechi de pantaloni pe care le poți asorta la garderoba ta http://www.stilmasculin.ro/5-perechi-de-pantaloni-pe-care-le-poti-asorta-la-garderoba-ta/ http://www.stilmasculin.ro/5-perechi-de-pantaloni-pe-care-le-poti-asorta-la-garderoba-ta/#respond Wed, 27 Sep 2017 11:33:39 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51421 Creativitatea bărbatului ar trebui să se reflecte și asupra ținutelor pe care le poartă și aici mă refer la acele combinații plăcute care ies din tiparul obișnuit. Se întâmplă așa de multe lucruri în lumea stilului încât cu greu ne dăm seama ce înseamnă să fi creativ.  Suntem la al doilea episod privind despărțirea pantalonului […]

The post 5 perechi de pantaloni pe care le poți asorta la garderoba ta appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Creativitatea bărbatului ar trebui să se reflecte și asupra ținutelor pe care le poartă și aici mă refer la acele combinații plăcute care ies din tiparul obișnuit. Se întâmplă așa de multe lucruri în lumea stilului încât cu greu ne dăm seama ce înseamnă să fi creativ. 

Suntem la al doilea episod privind despărțirea pantalonului de sacoul costumului. Deoarece fiecare pantalon de costum se poate purta în diverse feluri și la diferite ocazii.

Pantalonii bleumarin închis

Avem de exemplu această pereche de pantaloni bleumarin care se aseamănă cu cei negri.  Deoarece această nuanță e foarte apropiată de negru o face mai potrivită pentru pantofii negri. Acești pantaloni îi recomand persoanelor care în situațiile formale preferă pantofii negri. Sau de regulă fac combinația de bleumarin cu negru. Cel mai bun contrast îl poți obține cu o cămașă albă sau una deschisă la culoare. Bleumarin închis este potrivit persoanelor sobre care nu doresc să iasă în evidență sau vor să facă o ușoară trecere de la negru spre o nuanță de albastru.

Pantalonii bleumarin cu dungi 

Pe lângă clasica ținută de costum sau business-casual i-aș purta și casual. Adică cu un tricou polo alb, albastru sau gri și încălțăminte sport albă. În același context aș purta costumul în dungi cu o cămașă albă/tricou în V alb și cu aceeași încălțăminte. La această ținută aș adăugă și o batistă albă. În domeniul business acești pantaloni îi poți purta cu încălțăminte formală maro. Tot la fel de bine se pot integra și cei din piele întoarsă. Cămășile pe care le-aș  purta ar fi albe, diverse nuanțe de roz, albastru, mov, verde sau gri. În sezoanele friguroase sunt ideali pentru a balasa culoarea puloverului. Aș profita de acele dungi gri și le-aș scoate în evidență cu ajutorul unui sacou de nuanță asemănătoare.

Pantalonii bordo

Bordo își face ușor loc între nuanțele neutre din garderoba masculină. Pentru început poate e privit ca o nuanță ciudată, dar totul depinde de cum o pui în evidență. În mediul business aș purta acești pantaloni cu o cămașă albă, sau albastru deschis și pantofi maro sau gri. În timpul liber ești liber să explorezi și să porți combinații cât mai îndrăznețe și în contrast. De ex poți încerca ca în partea de sus să porți ceva bej, măsliniu sau verde deschis. Tot la fel poți merge pe încălțăminte verde, galbenă, albă sau portocalie. Dar atenție mare la combinațiile pe care le vei face fiindcă bordoul este o nuanță înșelătoare. Deși se apropie de zona neutră nu merge combinat chiar cu orice.

Pantalonii bleumarin

Dacă aș avea de ales între bleumarin spre negru și bleumarin normal. Aș alege nuanța normală. În timpul săptămânii îi poți purta la întâlnirile formale sau la birou, iar în weekend la o întâlnire precum, club sau la o petrecere. Totul depinde de cum îi asociezi atât în partea de sus precum și în cea de jos. Comparativ cu cei prezentanți la începutul articolului aceștia îți oferă mai multă libertate în privința asortării. Asociați cu o pereche de pantofi maro ei fac contrastul aproape perfect. Poți să-i porți și cu pantofi negri, dar din punct de vedere cromatic nu vor fi o asociere tocmai pozitivă. Modalitățile de asortare sunt nenumărate și o poți face lejer fără prea mare bătaie de cap.

Pantalonii gri în carouri

Deși sunt pantaloni de costum ca nivel de eleganță aceștia tind spre zona casual. Trebuie să recunosc că sunt preferații mei pentru că te forțează să îi pui în valoare prin diverse asortări. Din punct de vedere al încălțămintei îi poți purta cu perechi casual, sport sau formali. Ca nuanțe m-aș folosi de gri, maro, alb, albastru, bleumarin, portocaliu, verde, galben sau roșu. În partea de sus aș purta un tricou polo/unul în V/cămașă.

Peste cămașă poți purta fie sacoul care face parte din costum, fie unul gri, bleumarin sau chiar albastru. Cel bleumarin va scoate întreaga ținută în evidență. Dacă ești nehotărât din punct de vedere al nuanței cămășii/tricoului mergi pe alb, gri sau albastru și nu vei da greș niciodată.

Aș fi atent la ce fel de întâlniri i-aș purta pentru că în domeniul business încă mai avem de a face cu multe persoane sobre pe care nu le poți scoate din nuanțele terne. Din păcate pentru o parte dintre aceste persoane costumul negru este sinonim cu eleganță/botez/petreceri/întâlniri de business.

Pantalonii de mai sus se poti găsi la Seroussi sau în magazinele fizice din: 

Brăila – Brăila Mall
Braşov – Complex Star
Bucuresti – AFI Cotroceni
Bucureşti – Galeria de Modă Shine
Cluj Napoca – Iulius Mall
Cluj Napoca – Polus Center
Constanța – City Park Mall
Iași – Palas Mall
Odorheiu Secuiesc – Seroussi
Sibiu – Magazin Seroussi
Suceava – Iulius Mall
Târgu Mureș – Promenada Mall
Timișoara – Iulius Mall

The post 5 perechi de pantaloni pe care le poți asorta la garderoba ta appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/5-perechi-de-pantaloni-pe-care-le-poti-asorta-la-garderoba-ta/feed/ 0
Program Webstock http://www.stilmasculin.ro/program-webstock/ http://www.stilmasculin.ro/program-webstock/#respond Wed, 27 Sep 2017 02:37:34 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51433 Si anul acesta Webstock este organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte care se vor desfasura in paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online si offline care prin povestile lor vor oferi audientei o doza de inspiratie. Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele […]

The post Program Webstock appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Si anul acesta Webstock este organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte care se vor desfasura in paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online si offline care prin povestile lor vor oferi audientei o doza de inspiratie. Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Gala Webstock Awards

La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitie din online-ul romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate.

Speakerii #webstockro

La fel ca in fiecare an, Webstock reuneste pe aceeasi scena profesionisti din cele mai diverse domenii, oameni care exceleaza in activitatatile pe care le desfasoara si care au dobandit o vizibilitate crescuta datorita online-ului. Lista completa a speakerilor este disponibila pe www.webstock.ro.

Cel mai mult mă atrage acest program 14:30-16:00 – INSTAGRAM SESSION unde unul dintre speakeri este Katai Robi și 14:30-16:00 – INFLUENCER MARKETING SESSION

Cei care nu pot ajunge pot urmări evenimentul online pe www.webstock.ro, începand cu ora 09:00.

The post Program Webstock appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/program-webstock/feed/ 0
Comparație între modelele de ceas Ingersoll http://www.stilmasculin.ro/comparatie-intre-modelele-ingersoll/ http://www.stilmasculin.ro/comparatie-intre-modelele-ingersoll/#respond Wed, 27 Sep 2017 01:46:18 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51404
Luna trecută am anunțat noua colaborare pe care o am cu WatchShop pe partea de ceasuri Ingersoll. Astfel, ei mi-au pus la dispoziție 4 ceasuri cu care am avut plăcerea de a mă juca. Această perioadă de testare m-a ajutat să mă decid și asupra unui model.  Primul contact cu un ceas Ingersoll l-am avut […]

The post Comparație între modelele de ceas Ingersoll appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Luna trecută am anunțat noua colaborare pe care o am cu WatchShop pe partea de ceasuri Ingersoll. Astfel, ei mi-au pus la dispoziție 4 ceasuri cu care am avut plăcerea de a mă juca. Această perioadă de testare m-a ajutat să mă decid și asupra unui model. 

Primul contact cu un ceas Ingersoll l-am avut la întâlnirea cu echipa WatchShop, la cină, în Cluj Napoca. După care am fost invitat la showroom-ul de la adresa: B-dul Banu Manta nr. 60, București pentru a înțelege mai bine brand-ul. Dacă nu ai ceva în minte decizia e destul de grea când trebuie să alegi din cele 57 de modele de ceasuri care se pot vedea și pe site-ul lor. În momentul în care aleg următoarea piesă pentru garderoba mea îmi doresc să fie ceva care se poate integra ușor și să nu fie dublură.

Acasă am trei ceasuri dintre care unul nu-l mai port, iar restul le purtam alternat până am rămas la un singur model. Am o slăbiciune pentru ceasurile la care pot purta curea nato, dar și pentru cele clasice pentru că sunt mai ușor de integrat în ținută.

De când am început să port alternat ceasurile de mai sus am avut persoane care au observat schimbarea de la încheietura stângă. Au analizat aceste ceasuri deoarece era un brand pe care nu-l cunoșteau și au fost atrași de design.

Pentru a putea lua decizia finală am dat câte o șansă și celorlate modele deși îmi doream să rămân cu Open Heart sau Skeleton. Din discuții cu diverse persoane pasionate de ceasuri am rămas până la urmă cu modelul clasic. Open Heart și Skeleton au fost în regulă, dar dacă ajungi să le compari cu ceasuri mai scumpe îți vei da seama de diferență. Personal interacționez aproape zilnic cu persoane necunoscute și din acest motiv am ales o zonă sigură și anume modelul clasic The Trenton.

Mi-a plăcut simplitatea lui, dar și cureaua din pielea de manufactură de la Horween. Grosimea curelei este proporțională cu cea a carcasei iar acest lucru adaugă volum încheieturei mele subțiri. Un alt plus cu care vine acest ceas este faptul că arată ziua și data. De multe ori le uit pe amândouă și mă ajută să îmi readuc aminte de fiecare dată. E mult mai rapid să mă uit la ceas decât la telefon și e automatic. Până acum am avut doar ceasuri pe bază de quartz. Faptul că are carcasa argintie mă ajută să asortez ușor la alte accesorii metalice.

The New England mi s-a părut un ceas decent din punct de vedere al designului deși are cel mai mare preț din gama lui 2499 lei. Cel mai tare m-a atras culoarea și textura curelei din piele ceea ce îngreunează puțin modalitatea de asortare. În premieră am purtat și prima curea cu sistem de închidere tip fluture. Avantajul acestui sistem este că întârzie uzura curelei. Chiar dacă la început mi-a dat ceva bătăi de cap până la urmă am înțeles sistemul, dar a fost la fel de simplu ca și nodul de la cravată. Funcțiile de pe cadran sunt bine echilibrate și ușor de urmărit. Un minus mi s-a părut inscripția Ingersoll de pe laterala carcasei deși pentru un dreptaci e ușor de mascat.  

Cronograful are afișaj 24 de ore și e pe nuanțe de gri-negru. Consider că face parte din categoria îți place sau nu îți place. Pe mine personal mă sperie aproape tot ce e negru. Dacă ar fi să am un element negru cu siguranță ar fi încălțămintea. Acest ceas îl consider mai degrabă potrivit pentru persoanele care se îmbracă sobru și nu pentru a ieși în evidență. Are carcasa cu diametrul de 42 mm față de 44 mm și 40 mm pe care îl au celelalte ceasuri. Atât carcasa de 44 mm precum și cea de 40 mm au fost potrivite pentru încheietura mea.

Ceasul Skeleton mi s-a părut interesant deoarece se poate vedea în interiorul mecanismului. L-aș recomanda persoanelor care sunt atente la detalii și se îmbracă formal sau business-casual. Cureaua neagră îți va permite să asortezi ceasul la nuanțe de gri, negru și alb.

Fiecare ceas vine într-o cutie de lemn și cu un card de garanție care este din metal. Asta îl face să fie ideal pentru cadou.

Pe Watchshop poți folosi voucher-ul “STILMASCULIN15%” și primești 15% reducere la oricare dintre ceasurile comandate. 

Care dintre modelele de mai sus ți-a plăcut cel mai mult?

The post Comparație între modelele de ceas Ingersoll appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/comparatie-intre-modelele-ingersoll/feed/ 0 Stil Masculin .ro