Stil Masculin .ro http://www.stilmasculin.ro Stil masculin - haine si accesorii la moda pentru barbati Tue, 12 Dec 2017 11:05:35 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.1 http://www.stilmasculin.ro/wp-content/uploads/2017/01/cropped-IMG-20170113-WA0012-01-Copy-32x32.jpeg Stil Masculin .ro http://www.stilmasculin.ro 32 32 Fii un bărbat prezentabil într-un timp cât mai scurt! http://www.stilmasculin.ro/fii-un-barbat-prezentabil-intr-un-timp-cat-mai-scurt/ http://www.stilmasculin.ro/fii-un-barbat-prezentabil-intr-un-timp-cat-mai-scurt/#respond Tue, 12 Dec 2017 11:05:35 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51976 Ca bărbați avem multe provocării: slujbă, familie, sport, ieșit în oraș, etc. În majoritatea cazurilor trebuie să fim prezentabili și trebuie să o facem foarte repede. Pentru mine timpul este foarte prețios. Mă trezesc aproape zilnic la ora 5:00 când fac diverse chestiuni, la 6:00 trebuie să prepar micul dejul pentru copii și să-i pregătesc […]

The post Fii un bărbat prezentabil într-un timp cât mai scurt! appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Ca bărbați avem multe provocării: slujbă, familie, sport, ieșit în oraș, etc. În majoritatea cazurilor trebuie să fim prezentabili și trebuie să o facem foarte repede.

Pentru mine timpul este foarte prețios. Mă trezesc aproape zilnic la ora 5:00 când fac diverse chestiuni, la 6:00 trebuie să prepar micul dejul pentru copii și să-i pregătesc pentru grădiniță iar la 7:00 sunt la sport. Asta înseamnă că între 5:00 și 6:00 trebuie să fiu gata aranjat din toate punctele de vedere. Orice timp pe care reușesc să-l câștig în plus este bine venit, iar aici intră în discuție aparatul Rowenta Air Force Precision.

Ca bărbat, când auzi numele brand-ului Rowenta, primul gând zboară la aparatele de îngrijire pentru femei. După ce am cercetat puțin am descoperit o gamă variată când vine vorba de îngrijire , mai pe scurt, aparate de tuns părul și barba.

Air Force Precision – este un aparat care trebuie să facă parte din ”garderoba” ta. Extrem de ergonomic și ușor de utilizat, fără fir, Air Force Precision deține o baterie ce are o autonomie de 45 de minute, care îți ajunge pentru 3 sesiuni de tuns complete. Afișajul digital îți arăta și stadiul bateriei. Asta înseamnă că nu vei avea surprize neplăcute când te grăbești.

Cu Rowenta Air Force Precision, în timpul sesiunii de tuns nu simți niciun disconfort, iar datorită formei sale și greutății aparatului, poți să îl mânuiești super ușor și cu precizie.

Un alt lucru care m-a cucerit instant îl reprezintă cele 20 de lungimi diferite de tăiere (de la 0.50 mm la 10 mm), indiferent de cât de mică (sau mare) este barba ta. Mai mult schimbarea lungimilor de tăiere se face foarte ușor datorită rotiței care se află la baza aparatului.

Iar partea cea mai bună am păstrat-o pentru final – Air Force Precision este echipat cu o tehnologie de aspirare ce colectează circa 90 % din părul tăiat, iar recipientul colector este foarte ușor de îndepărtat și curățat. Câți dintre voi ați stat să faceți curat după voi? Pentru că știi foarte bine ce înseamnă să te grăbești și să nu ai timp.

De ce să îl alegi?

Pe lângă caracteristicile de mai sus, eu l-am ales pentru lamele sale din titan, extrem de ascuțite, motorul de până la 7500 de rotații pe minut, dar și datorită funcției de reglare care este extrem de rapidă și eficientă.

Tu ce aștepări ai de la un aparat de tuns barba?

The post Fii un bărbat prezentabil într-un timp cât mai scurt! appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/fii-un-barbat-prezentabil-intr-un-timp-cat-mai-scurt/feed/ 0
Combinații de toamnă pe care le poți încerca http://www.stilmasculin.ro/combinatii-de-toamna-pe-care-le-poti-incerca/ http://www.stilmasculin.ro/combinatii-de-toamna-pe-care-le-poti-incerca/#comments Tue, 05 Dec 2017 07:30:13 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51914
Toamna este un sezon prietenos din punct de vedere al varietății asortărilor pe care le putem face. Putem jongla cu multe piese vestimentare, culori și diverse texturi.  Scopul acestui articol este să arunci o privire mai atentă în garderoba ta pentru a descoperi alte combinații care se pot face. Când sunt în pană de inspirație […]

The post Combinații de toamnă pe care le poți încerca appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Toamna este un sezon prietenos din punct de vedere al varietății asortărilor pe care le putem face. Putem jongla cu multe piese vestimentare, culori și diverse texturi. 

Scopul acestui articol este să arunci o privire mai atentă în garderoba ta pentru a descoperi alte combinații care se pot face.

Când sunt în pană de inspirație încep prima data cu cămașa. Cele mai simple alegeri sunt cămășile albe și cele albastre. Următorul pas sunt pantalonii pe care îi putem alege fie dintr-o nuanță de gri, negru, maro, albastru, bleumarin sau bordo. Sau ceva în dungi sau carouri. Rămâne la alegerea ta dacă piesa de sus cu cea de jos sunt în contrast sau nu.

Voi sări peste cravată pentru că nu toți bărbații poartă acest accesoriu, dar dacă dorești mai multe detalii vei găsi informația aici.

Următorul pas este să adaug această vestă cu guler șal. La prima vedere o putem asorta cu nuanțe de bej, maro, albastru. Aș mai adauga atât gri precum și bordo. 

Deci dacă avem cămașă albă/albastră și pantaloni maro/bleumarin/bej/bordo/gri putem pune adaugă această vestă fără ca ținuta să pară încărcată.

Chiar dacă vesta de sus o schimbăm cu cea de jos asortările propuse rămân aceleași.

Vestele de mai sus sunt modele de toamnă-iarnă datorită materialului folosit, dar și al texturii. Încearcă pe cât posibil să nu le porți la costume foarte subțiri.

Următorul pas este să adăugăm un sacou. În cazul de față unul cadrilat. Datorită faptului că avem pantalonii și cămașa uni sacoul de mai jos se integrează ușor în peisaj. În plus, imprimeurile de la vestă și sacou au mărimi diferite.

Când temperaturile scad avem nevoie de protecție pe măsură precum ar fi paltonul Pea Coat de mai jos. Pea Coat este o haină clasică și care vine cu un plus de masculinitate. Chiar dacă a fost purtată de marinarii europeni se poate asorta la orice ținută.

Caracteristicile acesteia sunt reverele largi, buzunarele verticale și cele două rânduri de nasturi mari. Gulerul lat este potrivit pentru protejarea gâtului și a feței în condițiile meteo nefavorabile. În plus, haina arată mai bine cu gulerul ridicat.

Nuanța ei este un mov foarte închis. Chiar dacă sunt multe nuanțe paltonul de sus nu aglomerează ținuta. Această nuanță ajută să tempereze eventualele nuanțe deschise din ținută.

Următoarea piesă pe care aș adăuga-o în ținută este pălăria. Evident fiecare își alege accesoriul pentru cap după preferințe. Eu sunt între pălărie și fes. În cazul de mai jos pălăria este de o nuanță apropiată cu Pea Coat ceea ce ajută la construirea unei ținute echilibrate.

Pentru a completa ținuta poți încerca o pereche de mănuși. 

Dar având în vedere că porți mănuși negre aș purta încălțăminte din aceeași nuanță.Precum sunt pantofii Loake de mai jos.

Articolele din fotografii se poti găsi  în magazinele Seroussi din: 
Brăila – Brăila Mall
Braşov – Complex Star
Bucuresti – AFI Cotroceni
Bucureşti – Galeria de Modă Shine
Cluj Napoca – Iulius Mall
Cluj Napoca – Vivo
Constanța – City Park Mall
Iași – Palas Mall
Odorheiu Secuiesc – Seroussi
Sibiu – Magazin Seroussi
Suceava – Iulius Mall
Târgu Mureș – Promenada Mall
Timișoara – Iulius Mall 

The post Combinații de toamnă pe care le poți încerca appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/combinatii-de-toamna-pe-care-le-poti-incerca/feed/ 1 Stil Masculin .ro
3000 de bunici fericiți cu Nepoți de Crăciun http://www.stilmasculin.ro/3000-de-bunici-fericiti-cu-nepoti-de-craciun/ http://www.stilmasculin.ro/3000-de-bunici-fericiti-cu-nepoti-de-craciun/#respond Wed, 29 Nov 2017 13:57:47 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51907 Nepoți de Crăciun este o campanie conturată de către Asociația Magic People care în acest an a ajuns la a 8-a ediție în Cluj și se va desfășura pentru prima dată și în județele Alba, Mureș, respectiv Sălaj. Împreună cu voluntari dedicați își propun să adune și ulterior să împartă 3000 de pachete cu alimente […]

The post 3000 de bunici fericiți cu Nepoți de Crăciun appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Nepoți de Crăciun este o campanie conturată de către Asociația Magic People care în acest an a ajuns la a 8-a ediție în Cluj și se va desfășura pentru prima dată și în județele Alba, Mureș, respectiv Sălaj. Împreună cu voluntari dedicați își propun să adune și ulterior să împartă 3000 de pachete cu alimente pentru bunicuții pentru care singurătatea a devenit un stil de viață și au o situație financiară precară.

Cristian Gog, cel care a inițiat această acțiune în anul 2010, te invită să fiți împreună Nepoți de Crăciun și să te bucuri de magia sărbătorilor prin a dărui, prin a aduce zâmbete bunicuților, un gând bun și pentru a le fi alături în această perioadă când se obișnuiește să fii înconjurat de cei dragi și să te bucuri de întâmplările și tradițiile frumoase din jur.

Cum poți fi și TU Nepot de Crăciun? Poți alege să donezi în contul Asociației Magic People RO43BTRL06601205I50549XX deschis la Banca Transilvania sau online accesând următorul link http://nepotidecraciun.ro/doneaza/. Conținutul unui pachet pentru bunicuți are un 1L ulei, 1kg făină, 1kg zahăr, o pungă de paste și un cozonac. Așadar, o altă modalitate prin care poți dona este de a cumpăra alimentele însă îți recomandăm să contactezi organizatorii anterior pe pagina de facebook https://www.facebook.com/NepotiDeCraciun/ sau pe site-ul mai sus menționat la secțiunea Contact.

Campania de colectare de alimente se desfășoară până în data de 3 decembrie, perioadă în care ai posibilitatea de a te implica activ și de a participa cu scopul de a face 3000 de bunicuți fericiți în pragul sărbătorilor de iarnă.

The post 3000 de bunici fericiți cu Nepoți de Crăciun appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/3000-de-bunici-fericiti-cu-nepoti-de-craciun/feed/ 0
Se caută bărboși pentru calendarul bărboșilor NIVEA MEN http://www.stilmasculin.ro/se-cauta-barbosi-pentru-calendarul-barbosilor-nivea-men/ http://www.stilmasculin.ro/se-cauta-barbosi-pentru-calendarul-barbosilor-nivea-men/#respond Tue, 28 Nov 2017 09:58:10 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51867 Ca purtător de barbă lucrurile nu sunt tocmai simple. Trebuie să te chinui să o crești, să-i găsești o formă și să o întreții. Inclusiv trebuie să fii atent și la felul în care iei masa. În plus, cei din jur te vor privi ciudat până se vor obișnui cu noua ta imagine. Eu încă […]

The post Se caută bărboși pentru calendarul bărboșilor NIVEA MEN appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

calendarul bărboșilor

Ca purtător de barbă lucrurile nu sunt tocmai simple. Trebuie să te chinui să o crești, să-i găsești o formă și să o întreții. Inclusiv trebuie să fii atent și la felul în care iei masa. În plus, cei din jur te vor privi ciudat până se vor obișnui cu noua ta imagine. Eu încă mai trec prin această etapă. Zilele trecute, la un eveniment am auzit o povestioară a unui cuplu. Bunica femeii spunea că este în regulă ca bărbatul să poarte doar mustață și atât. Dacă poartă mai mult de atât înseamnă că bărbatul este atât de neatrăgător încât nu se va mai uita nicio femeie la el. Cei care purtăm barbă știm că aceste lucruri nu sunt adevărate. Având în vedere că activăm în diverse domenii, barba nu ne-a tras în jos nici din punct de vedere profesional, precum nici al relațiilor cu femeile din viața noastră.  Din punctul meu de vedere suntem suficient de maturi să putem lua propriile decizii.

La partea de întreținere NIVEA MEN vine în ajutor cu noul ulei de barbă cu extract de brusture pentru un aspect îngrijit și neted. Acest ulei reduce senzația de mâncărime și se absoarbe repede în piele.

Cu această ocazie se lansează primul Calendar al bărboșilor din România by NIVEA MEN, în parteneriat cu salonul Foarfeca și Briciul. Iar pentru că ai avut mare grijă de ea, NIVEA MEN îți oferă șansa să îți expui podoaba facială în acest superb calendar. Pentru a te înscrie în concurs trebuie să postezi o fotografie pe pagina de facebook NIVEA MEN folosind hashtag-urile de campanie #barbosiwanted si #CalendarulBarbosilor până la data de 21 decembrie 2017.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 8 ianuarie, iar premiile vor constanta în 12 x Kitul Bărbosului Bine.
Adică:
a) un aparat de tuns barba
b) un photoshooting la Foarfeca și Briciul pentru apariția în Calendarul bărboșilor & sesiune de styling a bărbii
c) 3 exemplare calendar NIVEA MEN: Calendarul bărboșilor

d) produse NIVEA MEN.

Fac parte din juriu alături de specialiștii Foarfeca si Briciul și reprezentatul NIVEA MEN. Împreună vom alege câștigătorii în funcție de atitudine, ținută și aspectul bărbii.

Cine vrea să participe și să apară în acest calendar?

The post Se caută bărboși pentru calendarul bărboșilor NIVEA MEN appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/se-cauta-barbosi-pentru-calendarul-barbosilor-nivea-men/feed/ 0
Cum să folosești deștept articolele de toamnă-iarnă http://www.stilmasculin.ro/cum-sa-folosesti-destept-articolele-de-toamna-iarna/ http://www.stilmasculin.ro/cum-sa-folosesti-destept-articolele-de-toamna-iarna/#respond Mon, 27 Nov 2017 19:12:19 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51840 Noi ca bărbați nu avem în ADN creativitatea combinării hainelor. De multe ori ne rezumăm la prea multe sau prea puține haine și astfel suntem limitați din punct de vedere al combinațiilor. Este foarte important să ne alegem hainele în așa măsură încât să ne permită să putem face cât mai multe asortări. Asta înseamnă […]

The post Cum să folosești deștept articolele de toamnă-iarnă appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Noi ca bărbați nu avem în ADN creativitatea combinării hainelor. De multe ori ne rezumăm la prea multe sau prea puține haine și astfel suntem limitați din punct de vedere al combinațiilor. Este foarte important să ne alegem hainele în așa măsură încât să ne permită să putem face cât mai multe asortări. Asta înseamnă că produsele trebuie să se potrivească între ele. Sunt barbați care se axează pe partea funcțională fără să pună în calcul și asortarea din punct de vedere cromatic și al texturii.

Sacoul necăptușit

Chiar dacă nu este căptușit asta nu înseamnă că nu e călduros. Sacourile de toamnă necăptușite sunt construite special pentru această vreme. În plus, modelul de mai jos este pentru persoane care se îmbracă sport-casual. Sub el poți purta cămașă/tricou și sau vestă/pulover.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește articolul mai departe aici.

The post Cum să folosești deștept articolele de toamnă-iarnă appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/cum-sa-folosesti-destept-articolele-de-toamna-iarna/feed/ 0
J&B Blending Spirits lansează un nou blend, la intersecţia dintre două generaţii http://www.stilmasculin.ro/jb-blending-spirits-lanseaza-un-nou-blend-la-intersectia-dintre-doua-generatii/ http://www.stilmasculin.ro/jb-blending-spirits-lanseaza-un-nou-blend-la-intersectia-dintre-doua-generatii/#respond Mon, 27 Nov 2017 16:29:46 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51896 Anul acesta, J&B continuă să vadă o provocare în colaborările neconvenționale. Cum se întâmplă fenomenul? De data aceasta este vorba de reprezentanţii unor generaţii diferite care se întâlnesc pentru prima oară în muzică. Odată ce spiritele independente s-au întâlnit, demers pe care J&B îl susţine din plin, a reieşit o colaborare care sfidează dependenţa de […]

The post J&B Blending Spirits lansează un nou blend, la intersecţia dintre două generaţii appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Anul acesta, J&B continuă să vadă o provocare în colaborările neconvenționale. Cum se întâmplă fenomenul? De data aceasta este vorba de reprezentanţii unor generaţii diferite care se întâlnesc pentru prima oară în muzică. Odată ce spiritele independente s-au întâlnit, demers pe care J&B îl susţine din plin, a reieşit o colaborare care sfidează dependenţa de trenduri şi timp. Trupele COMPACT şi The Motans au demonstrat că muzica n-are vârstă, iar fanilor ambelor formații le este promisă o experiență unică.

Trupa COMPACT s-a format în 1977, însă a cucerit publicul în 1983, graţie piesei Fata din vis, care astăzi este reinterpretată de The Motans, la invitaţia J&B Blending Spirits. Trupa COMPACT înseamnă, în 2017: Paul Ciuci – voce, chitară; Cătălin Tuţă-Popescu – clape; Ionuţ Micu – tobe; Lucian Iluţ – bass. The Motans este Denis Roabeş, un tânăr din Republica Moldova în vârstă de 28 de ani, care a decis să renunţe la cariera în marketing şi vânzări pentru a-şi urma pasiunea de a face muzică. Probabil nu s-a aşteptat ca greii rock-ului românesc să reinterpreteze piesa lui, 1000 RPM, lansată în primăvara acestui an şi ascultată de peste 3 milioane de ori pe YouTube, însă J&B Blending Spirits a făcut acest transfer posibil.

The post J&B Blending Spirits lansează un nou blend, la intersecţia dintre două generaţii appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/jb-blending-spirits-lanseaza-un-nou-blend-la-intersectia-dintre-doua-generatii/feed/ 0
URBB reinventează consumul de bere la draft în România prin sistemul DraughtMaster http://www.stilmasculin.ro/urbb-reinventeaza-consumul-de-bere-la-draft-in-romania-prin-sistemul-draughtmaster/ http://www.stilmasculin.ro/urbb-reinventeaza-consumul-de-bere-la-draft-in-romania-prin-sistemul-draughtmaster/#respond Mon, 27 Nov 2017 16:08:39 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51898 United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a lansat DraughtMaster pe piața din România, un sistem inovator de servire a berii la halbă sau pahar. Ideal pentru sectorul HoReCa, sistemul este disponibil în două variante: DraughtMaster Select 10, respectiv DraughtMaster Modular 20. Sistemul DraughtMaster oferă garanția că berea ajunge direct din berărie în paharul consumatorului fără a […]

The post URBB reinventează consumul de bere la draft în România prin sistemul DraughtMaster appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a lansat DraughtMaster pe piața din România, un sistem inovator de servire a berii la halbă sau pahar. Ideal pentru sectorul HoReCa, sistemul este disponibil în două variante: DraughtMaster Select 10, respectiv DraughtMaster Modular 20.

Sistemul DraughtMaster oferă garanția că berea ajunge direct din berărie în paharul consumatorului fără a mai intra în contact cu altceva, nemaifiind necesară presurizarea butoaielor cu CO2. Tehnologia DraughtMaster se bazează pe existența unui compresor de aer încorporat care pompează berea din butoi. Sistemul DraughtMaster asigură că berea servită este tot timpul proaspătă și la o temperatură optimă de fiecare dată. Berea se păstrează proaspătă până la 31 de zile spre deosebire de butoaiele clasice, care au un termen de valabilitate de maxim 7 zile de la desigilare. Sistemul DraughtMaster nu are pierderi de CO2 pe tot parcursul utilizării sale, fiind astfel prietenos cu mediul înconjurător. Datorită sistemului patentat de „micro bule” din DraughtMaster, la turnarea berii se formează un guler de spumă fină, acesta fiind secretul pentru calitatea constantă a berii, și motivul pentru care berea rămâne proaspătă în pahar pentru mai mult timp.

Anul 2017 a fost un an al schimbărilor și al investițiilor pentru URBB. Inovația a fost prezentă la nivelul întregului portofoliu URBB pe toate palierele: produse noi, tehnologii noi, investiții în calitate și capacitate. Prin introducerea acestor două sisteme DraughtMaster pe piața locală, ne-am propus să venim în întâmpinarea tuturor localurilor. DraughtMaster Select 10 a fost special gândit pentru localurile selecte care nu dispun de spațiul necesar pentru instalații voluminoase pentru servirea berii la draft. DraughtMaster Modular20 este special creat pentru locațiile mijlocii și mari care au și un consum mai diversificat de bere. Ce au în comun toate aceste locații, este că fiecare își dorește să ofere clienților lor cea mai bună experiență în ceea ce privește consumul de bere, iar noi exact acest lucru oferim prin acest sistem. Beneficiile sistemelor DraughtMaster sunt multiple, consumatorii pot savura gustul proaspăt al berii direct din berărie, iar personalul care folosește aceste echipamente are garanția unei manipulări ușoare.” a declarat Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, United Romanian Breweries Bereprod.

DraughtMaster este un sistem implementat cu succes în peste 40 de țări din lume de pe 4 continente, inclusiv în țări cu tradiție pentru consumul de bere, cum ar fi Belgia, Cehia, Germania, Italia și UK. DraughtMaster Modular 20 este prezent în 22 locații din București, Bacău, Călărași, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava și Timișoara, în timp ce DraughtMaster Select 10 este disponibil în 13 locații din Capitală.

Portofoliul de beri disponibile pentru DraughtMaster Modular 20 include:

Angelo Poretti 5 – o bere italiană, a cărei poveste a început în Valganna, nordul Italiei, în 1877, ca rezultat al călătoriilor fondatorului în Austria, Bohemia şi Bavaria, unde a învăţat secretele producerii unei beri de calitate de la cei mai mari maeştri berari. Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara este o bere ”Bock” cu cinci varietăţi de hamei. Are o aromă de fructe distinctă, echilibrată şi cu un gust amar delicat, cucerind chiar și cei mai pretențioși consumatori.

Grimbergen Double Ambreé – o bere brun-roșcată, din categoria berilor de abaţie (Amber Ale), produsă din dubla fermentare a mai multor tipuri de malț şi hamei (hameiul Gatinais), celebru în zona Grimbergen, lângă Bruxelles, Belgia. Această bere este închisă la culoare, cu nuanţe rubinii şi are un gust plin, dulce-amar, cu note de caramel, prune uscate şi malț. Povestea acestei beri a început la 1128, iar numele acesteia este puternic legat de înființarea, de către Sfântul Norbert, a Abației din Grimbergen, lângă Bruxelles.

Grimbergen Blanche – o bere belgiană autentică, albă, din categoria berilor de abație (Abbey Beers), produsă din ingrediente exclusiv naturale, neprocesate. Prospețimea aromelor sale de citrice și bergamotă, spuma cremoasă și finețea bulelor de acid se îmbină perfect cu caracterul notelor sale condimentate, de cuișoare și coriandru. Este o băutură ușoară, densă, care conferă un gust ulterior fructat, de citrice, cu tonuri picante.

Carlsberg Elephant se încadrează în categoria berilor de tip ”Bock” și a fost produsă pentru prima oară în anul 1959. Utilizarea amplă a malțului conferă berii Carlsberg Elephant un caracter viu și bogat, cu o aromă sublimă de mere, pepene, banane și caramel, echilibrate cu o tentă amăruie de tonuri de stejar, scoarță, nuci și ace de pin. Culoarea berii este de un auriu pal cu o spumă albă.

Portofoliul de beri disponibile pentru DraughtMaster Select 10 este format din:

Angelo Poretti 4 Luppoli Original – o bere lager de fermentație joasă, ce are în compoziție patru soiuri de hamei. Gustul deosebit și armonios este dat de combinația notelor aromatice de fructe, ce îndulcesc gustul amar moderat. Are o aromă de fructe distinctă, echilibrată, cu un gust amar delicat.

Carlsberg – servită prin echipamentul DraughtMaster Select 10, berea Carlsberg devine o adevărată experiență senzorială. Prospețimea, aromele inconfundabile și temperatura perfectă de consum desăvârșesc gustul delicat al acestei beri.

The post URBB reinventează consumul de bere la draft în România prin sistemul DraughtMaster appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/urbb-reinventeaza-consumul-de-bere-la-draft-in-romania-prin-sistemul-draughtmaster/feed/ 0
Alexandrion Group a lansat „Single Malt Society”, dedicată iubitorilor de whisky single malt din România http://www.stilmasculin.ro/alexandrion-group-lansarea-single-malt-society-romania/ http://www.stilmasculin.ro/alexandrion-group-lansarea-single-malt-society-romania/#respond Mon, 27 Nov 2017 15:12:05 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51889 Evenimentul de lansare a avut loc săptămâna trecută în Cluj-Napoca, în prezența fondatorului acestei comunități, Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group și singurul reprezentant al Europei de Est învestit cu titlul de Keeper of the Quaich, precum și a celor patru ambasadori implicați în proiect: Alina Ceușan (Ambasador Single Malt Society pentru Transilvania), Olimpia Melinte (Ambasador […]

The post Alexandrion Group a lansat „Single Malt Society”, dedicată iubitorilor de whisky single malt din România appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Evenimentul de lansare a avut loc săptămâna trecută în Cluj-Napoca, în prezența fondatorului acestei comunități, Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group și singurul reprezentant al Europei de Est învestit cu titlul de Keeper of the Quaich, precum și a celor patru ambasadori implicați în proiect: Alina Ceușan (Ambasador Single Malt Society pentru Transilvania), Olimpia Melinte (Ambasador Single Malt Society pentru Moldova), Adrian Despot (Ambasador Single Malt Society pentru Banat) și Petre Fumuru (Ambasador Național Single Malt Society) .

Lumea exclusivistă a acestei băuturi devine acum accesibilă sub îndrumarea CEO-ului Alexandrion Group, care în 2016 a primit distincția de Keeper of the Quaich în Scoția, pentru merite deosebite în creșterea categoriei de single malt în România.

Single malt-ul poate fi considerat elita categoriei de whisky, iar promovarea lui vine în completarea acțiunilor noastre de încurajare a unui consum de calitate în rândul publicului român. Ne adresăm unui public educat, din ce în ce mai atent la ceea ce cumpără și care are nevoie de acces la produse și experiențe de top. Prin Single Malt Society, venim în întâmpinarea iubitorilor de single malt și implicit a tuturor celor interesați de un stil de viață care poate fi asociat cu o băutură de elită.”, a declarat Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group și Keeper of the Quaich.

Alături de CEO-ul Alexandrion Group, în călătoria de descoperire a valorilor autentice single malt sunt și cei patru ambasadori, care au în comun dorința de a excela în domeniul în care activează, dar și aprecierea pentru bunul gust. Fiecare dintre cei patru are rolul de a reflecta single malt-ul în propriul stil de viață, de a participa la întâlnirile cu membrii Single Malt Society și de a familiariza publicul cu ce înseamnă alegerea, consumul și contextul perfect pentru a te bucura de acest tip de whisky. Activitatea ambasadorilor „Single Malt Society” va putea fi urmărită în social media, prin intermediul hashtag-ului #singlemaltsociety atât în paginile lor, cât și în cele dedicate comunității, precum și pe platforma www.singlemaltsociety.ro.

Activitatea clubului nu se va rezuma doar la activitatea online, pentru că apropierea de public este esențială pentru stabilirea unei legături de durată. Astfel, după înscrierea în comunitate, membrii „Single Malt Society” vor avea acces la un calendar de întâlniri, atât cu specialiști single malt, cât și cu ambasadorii proiectului. Plecând de la valorile și interesele membrilor săi, „Single Malt Society” reunește oameni cu personalități și ocupații diferite, dar care împărtășesc aprecierea pentru această categorie de whisky. După lansarea din Cluj, următoarele evenimente vor avea loc în Timișoara, Iași și București, proiectul punând accent pe patru regiuni importante ale țării: Transilvania, Banat, Moldova și Muntenia.

Platforma www.singlemaltsociety.ro este spațiul virtual dedicat iubitorilor de single malt, dar și poarta de acces în comunitate întrucât statutul de membru al „Single Malt Society” se obține prin înregistrarea pe website. Acesta funcționează totodată ca o bibliotecă digitală care conține materiale despre fabricarea unui whisky single malt și țările în care acesta se produce, recomandări privind consumul lui, noutăți din partea ambasadorilor, precum și alte secrete despre această băutură care îmbină tradiția cu modernitatea.

The post Alexandrion Group a lansat „Single Malt Society”, dedicată iubitorilor de whisky single malt din România appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/alexandrion-group-lansarea-single-malt-society-romania/feed/ 0
Care e diferența dintre un săpun de ras și o cremă de ras http://www.stilmasculin.ro/care-e-diferenta-dintre-un-sapun-de-ras-si-o-crema-de-ras/ http://www.stilmasculin.ro/care-e-diferenta-dintre-un-sapun-de-ras-si-o-crema-de-ras/#respond Mon, 27 Nov 2017 13:25:18 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51881 Indiferent dacă alegem cremă sau săpun de bărbierit efectul este același. Adică de a înmuia firele de păr și de a proteja pielea la contactul cu lama. Dacă e să ne punem întrebarea: “ce a apărut prima dată săpunul sau spuma de ras?” raspunsul este săpunul. Aceasta a apărut în secolul al 14-lea și reprezintă […]

The post Care e diferența dintre un săpun de ras și o cremă de ras appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Indiferent dacă alegem cremă sau săpun de bărbierit efectul este același. Adică de a înmuia firele de păr și de a proteja pielea la contactul cu lama.

Dacă e să ne punem întrebarea: “ce a apărut prima dată săpunul sau spuma de ras?” raspunsul este săpunul. Aceasta a apărut în secolul al 14-lea și reprezintă produsul de bază pentru tradiționaliștii bărbieritului umed. Crema de ras a apărut în primul război mondial odată cu multe alte industrii. E posibil să se fi încercat eficientizarea bărbieritului ca și multe alte lucruri din acea perioadă. 

O diferență majoră, dintre cele două, este timpul pe care ți-l petreci când îți faci spuma. Crema doar o aplici din recipient și ai rezolvat problema. În schimb, spuma, nu te ține la fel de mult ca și cea din recipientul cremei. În plus, săpunul nu se termină la fel de repede și face și o spumă consistentă. Practic, cu săpunul de ras, tu controlezi tot procesul, dar necesită îndemânare până reușești să faci spuma.

O altă diferență este mirosul. La crema de ras este mai intens față de săpun. De exemplu unele săpunuri sunt fără miros. Aici este o chestiune de preferințe de la un bărbat la altul.

Din punct de vedere al varietății poți alege săpunurile deoarece nu vei găsi foarte multe sortimente în tabăra cremelor de ras. 

Săpunul de mai jos vine cu note florale de tutun ideal pentru fumători. În plus, acesta este realizat manual și este 100% vegetal. Îl poți găsi aici.

Crema de ras de mai jos este din ingrediente naturale și o poți găsi aici.

Până la urmă ambele produse servesc aceluiași scop de a îți ușura procedura de bărbierit. Consider că ține de preferințe până la urmă. Fiecare bărbat este fidel unei anumite rutine, mărci sau a experienței pe care o oferă produsul respectiv. Dacă nu știi care dintre ele ți se potrivește pur și simplu încearcă-le pe amândouă.

The post Care e diferența dintre un săpun de ras și o cremă de ras appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/care-e-diferenta-dintre-un-sapun-de-ras-si-o-crema-de-ras/feed/ 0
Manichiura la salonul Gett’s http://www.stilmasculin.ro/manichiura-la-salonul-getts/ http://www.stilmasculin.ro/manichiura-la-salonul-getts/#respond Sun, 26 Nov 2017 18:04:52 +0000 http://www.stilmasculin.ro/?p=51859 Faptul că un bărbat îngrijit este mult mai atrăgător nu mai este un secret. În 2011 am făcut câteva articole despre partea de îngrijire pentru bărbați. Deși am fost criticat se pare că majoritatea bărbaților au înțeles mesajul. Tot în același an am fost invitat să testez serviciile de îngrijire de la Gett’s. Iar în […]

The post Manichiura la salonul Gett’s appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>

Faptul că un bărbat îngrijit este mult mai atrăgător nu mai este un secret. În 2011 am făcut câteva articole despre partea de îngrijire pentru bărbați. Deși am fost criticat se pare că majoritatea bărbaților au înțeles mesajul. Tot în același an am fost invitat să testez serviciile de îngrijire de la Gett’s. Iar în acest am reluat experiența la Gett’s Iulius Mall din Cluj Napoca.

Am mai tratat acest subiect despre cât de important este pentru un bărbat ca să fie de fiecare dată îngrijit. Dacă e să alegem între haine și îngrijire pe primul loc vine îngrijirea după care felul în care ești îmbrăcat. Majoritarea femeilor se simt atrase faţă de astfel de bărbaţi şi în primele secunde atenţia este îndreaptă asupra feței după care a mâinilor. 

Vreau să încep prin a-ţi spune că este o diferenţă între felul în care te îngrijeşti acasă şi la un salon specializat. Chiar dacă am prins dexteritate la tăiatul unghiilor câteodată am impresia că am două mâini stângi. Când merg la salon una dintre primele întrebări pe care le adresez este: “câți bărbați apelează la acest serviciu?” de regulă răspunsul este că atenția la detalii ale bărbatului este în creștere. La fel a fost și-n cazul hainelor. A fost o perioadă până, bărbații, au făcut pasul de a trece de la hainele terne la ce care îi complimentează.

La Gett’s primul pas a fost o curăţare a mâinilor. În acest pas, s-a aplicat un gel special pentru înmuierea cuticulelor ca acestea să poată fi îndepărtate mai ușor şi să dea o imagine mai estetică. Aici depinde de fiecare bărbat cât de mult rezistă pentru a i se tăia cât mai mult din cuticule.

De exemplu în 2011 mi s-a aplicat un gel special pentru unghii având rolul de hidratare. De aceasta dată nu s-a mai aplicat.  Aici e discutabil pentru fiecare bărbat dacă se simte sau nu confortabil cu această procedură. 

Având unghiile scurte s-a mers pe varianta de pilire a unghiilor pentru a oferi o formă rotunjită. În funcție de cât de mari sunt acestea se alege taierea după care pilirea acestora.

După ce s-a îndepărtat cuticula şi s-a dat o formă cât mai naturală unghiei, s-a efectuat un masaj al mâinilor cu o cremă hidratantă. În trecut mi s-a aplicat un lac special pentru bărbaţi(care nu luceşte foarte tare) care dă un tonus de sănătate unghiei. De această dată nu am beneficiat acest tratament.

Eu am fost la salonul Gett’s de la Iulius Mall de la etajul 1 din Cluj Napoca de la lângă casino, dar dacă eşti din Bucureşti poţi trece şi pe aici.

The post Manichiura la salonul Gett’s appeared first on Stil Masculin .ro.

]]>
http://www.stilmasculin.ro/manichiura-la-salonul-getts/feed/ 0