Lansare carte “Cum sa te imbraci bine pe bani putini”

În ziua de azi, prea mulţi bărbaţi nu au nici cea mai mică idee despre cum să se îmbrace. Iar asta trebuie să se schimbe. Pentru că un bărbat care arată că ştie să se îmbrace, va fi remarcat şi apreciat pentru stilul său.

 

Şi cu toate că haina nu-l face pe om, vestimentaţia potrivită poate să te ajute să impresionezi şi să câştigi respectul celor din jurul tău.

 

Este foarte important ca tu să realizezi că merită să acorzi atenţia cuvenită vestimentaţiei pentru că modul în care te îmbraci influenţează modul în care eşti perceput.

 

În general, când eşti tânăr, ai mai puţini bani pe care să-i cheltuieşti. Iar asta înseamnă că trebuie să investeşti în haine care nu se demodează. Trebuie să investeşti în stil. În haine care îţi plac şi în care arăţi impecabil.

 

Cum să te îmbraci bine cu bani puţini este un ghid de cumpărături esenţial pentru orice bărbat care doreşte să-şi creeze un stil vestimentar unic.

 

De ce e nevoie de o astfel de carte?

Pentru că 99% dintre bărbaţi nu reuşesc să se îmbrace cu stil. Iar principalul motiv pentru care se întâmplă asta este pentru că aceşti bărbaţi folosesc abordarea greşită când sunt nevoiţi să-şi cumpere hainele.

 

De foarte multe ori, ei încearcă să se îmbrace după fotografii pe care le găsesc în reviste, sau mai rău, se bazează pe mamele sau pe prietenele lor să le aleagă hainele. Ei nu-şi dau seama că nu au cum să-şi formeze propriul stil doar copiind modul în care se îmbracă vedetele sau bazându-se pe gusturile prietenei.

 

Despre asta este vorba în Cum să te îmbraci bine cu bani puţini. Această carte te va învăţa cum să te îmbraci şi cum să arăţi bine în hainele tale pentru tot restul vieţii.

Comanda cartea

Metoda prin care îţi poţi crea propriul stil masculin

Unii bărbaţi par că le vine foarte natural să fie stilaţi. Dar trebuie să înţelegi că aceşti bărbaţi nu sunt nici super-eroi şi nici nu s-au născut cu vreun simţ special al stilului. Pur şi simplu au fost destul de norocoşi încât să-şi aleagă modelele potrivite care i-au ajutat să-şi contureze stilul de-a lungul timpului.

Partea proastă este că unii dintre noi trebuie să învăţăm de la zero cum să ne îmbrăcăm cu stil pentru că nu am avut pe nimeni care să ne înveţe asta. Dar nu-i nimic, pentru că pentru asta am venit cu o metodă uşoară şi rapidă de a atinge rezultatele pe care ţi le doreşti.

Cartea Cum să te îmbraci bine cu bani puţini îţi va arăta formula de succes prin care poţi deveni un bărbat stilat. Astfel vei afla că:

  • Nu trebuie să cheltuieşti o avere pe haine.
  • Nu trebuie să pierzi o oră în fiecare dimineaţă doar ca să te decizi ce haine vei purta.
  • Trebuie doar să aplici formula din carte pentru a deveni un bărbat stilat.

Totuşi, hai să îţi explic care e treaba cu formula asta. Trebuie doar să înveţi, să te distrezi şi să fii original. Simplu, nu?

#1 Învaţă

La început, vei învăţa o colecţie de reguli despre ce haine să cumperi, de unde să le cumperi şi cum să le combini ca să fii remarcat şi apreciat pentru stilul tău.

#2 Distrează-te

Apoi vei începe să te distrezi descoperind noi magazine şi vei fi mai încrezător în gusturile tale după ce ai învăţat regulile de care tocmai îţi ziceam.

#3 Fii original

Acum vei învăţa o tehnică pe care doar puţini oameni o cunosc. Vei şti să faci un contrast şi să îţi alegi accesoriile care te vor ajuta să ieşi în evidenţă.

Şi după ce vei stăpâni aceste trei tehnici prezentate în cartea Cum să te îmbraci bine cu bani puţini, vei şti deja să te îmbraci cu stil, vei avea mai multă încredere în tine şi vei fi apreciat pentru asta.

Comanda cartea

Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *