Moda se schimbă. Stilul rămâne unic

De ce ai nevoie de consultanță de imagine și stil?

Salut! Sunt Laszlo Nagy, autorul blogului stilmasculin.ro și vreau să-ți pun o întrebare extrem de simplă: când te uiți în oglindă, care este primul gând care îți vine în minte?

Te simți confuz, descurajat și copleșit din cauză că oricât ai încerca, nu reușești să îți formezi stilul pe care ți-l dorești?

Dacă e așa, nu-i nimic. Pentru că, special pentru tine, am conceput un pachet de servicii care te vor scoate din acest impas.

1. Consultanță de imagine și stil masculin

Impresiile puternice contează. Enorm. Și tu ai la dispoziție doar câteva secunde pentru a face impresie, nu-i așa?

Dacă vrei să faci impresie prin stilul tău, ți-am pregătit sesiunea de consultanță de imagine și stil care te va învăța:

De asemenea, dacă eleganța este o prioritate pentru tine, te voi consilia în legătură cu ce tip de costum ți se potrivește mai bine, sau, dacă ai costumul deja cumpărat, îți voi recomanda cele mai bune croitorii unde să îl ajustezi pe măsura ta.

2. Planificarea garderobei

Ai dulapul plin cu haine care nu te pun în valoare? Nu-i nimic.

Acest serviciu pe care ți-l ofer va evalua fiecare articol vestimentar pe care îl deții și îți va simplifica garderoba astfel:

Rezultatul va fi o garderobă simplificată, formată doar din articole vestimentare care funcționează pentru tine, în fiecare zi.

3. Personal shopping

Dacă ideea de shopping te stresează sau te plictiseșteserviciul de personal shopping pe care ți-l ofer este soluția.

Imaginează-ți cum ar fi să intri într-un magazin unde articolele vestimentare pe care urmează să le achiziționezi sunt deja alese special pentru tine. N-ar fi rău, nu-i așa? Cu asta se ocupă serviciul de personal shopping pe care ți-l ofer:

Serviciul de personal shopping pe care ți-l ofer este cea mai eficientă metodă prin care poți face shopping. Pentru că știm cât de important este timpul tău personal.

Înainte să te decizi dacă vrei să faci o transformare de stil, trebuie să știi că:

Toată lumea trage concluzii despre caracterul, credibilitatea, venitul și inteligența ta, doar pe baza primele impresii. Iar tu trebuie să înveți cum să faci o impresie puternică.

Stilul tău vestimentar poate reflecta cea mai bună versiune a ta. Iar dacă vrei să oferi lumii cea mai bună versiune a ta, eu te pot ajuta să faci asta ajuta, prin serviciile de consultanță, pe care le-am gândit special pentru tine.

Ce spun clienții

Multă vreme am crezut că de fapt reținerile financiare erau cele care mă împiedicau să am haine bune în care să mă simt bine. Însă de circa 2 ani, deși acest aspect nu mai era o problemă, m-am confruntat cu adevărata problemă: habar nu aveam care era stilul meu și nu știam de fapt ce haine să îmi iau.

Multă vreme am purtat haine de munte, iar când trebuia să fiu elegant, altă variantă decât două costume standard nu aveam. Măcar de erau de calitate… Efectiv intram în magazine lăudate de toată lumea, cu cardul plin și la îndemână și ieșeam cu mâna goală frustrat că nu știu ce să cumpăr.

L-am cunoscut pe Laci în cadrul unui ONG și am aflat de blogul său. Prima mea impresie a fost să confund modul în care el se îmbracă cu tot ce înseamna stil masculin. Și recunosc că nu m-a impresionat.

Mi-a trebuit luni bune de a scăpa de ignoranța mea și a înțelege că Laci de fapt și-a dezvoltat propriul stil cu care el e mulțumit și că de fapt stilul masculin e exact despre acest lucru: să îți găsești propria exprimare, respectând însă câteva principii de bază.

Așa că mi-am luat inima în dinți și l-am rugat pe Laci să fie “fără milă” în a-mi descrie ținuta și hainele. Am agreat să vină la mine acasă unde timp de 2 ore m-am îmbrăcat pe rând cu toate hainele mele (sacouri, pantaloni, cămăși, accesorii) și fiecare a primit câte un calificativ: “bună de aruncat”, “modificată așa…” sau “rămâne așa “.

Alex Moldovan
Alex MoldovanAzimut Teambuilding

Simțeam că îmi lipsește ceva din viața mea și parcă aș fi vrut să mă îmbrac puțin mai bine. L-am contact pe Laci și l-am invitat în București pentru consultanță vestimentară. După ce am trecut prin toți pașii și m-a ajutat să îmi găsesc un stil au primit și anumite beneficii.

Persoanele cu care intrat în contact au început să mă trateze cu respect și să îmi acorde o atenție mai mare, prietenii mei au apreciat schimbarea mea, iar mai multe femei mă scanau pe stradă. Între timp mi-am adus aminte de o jachetă de piele la care țineam foarte mult și Laci mi-a sugerat să renunț la ea pentru că îmi era prea mare.

Mi-am dat seama de spusele lui de abia după câteva luni când l-am văzut pe un amic purtând jacheta mea și care avea cu 20 kg în plus față de mine. Lui îi venea perfect și mi s-a făcut jenă că purtasem așa ceva.

Ștefan