Stil Masculin și The Urban Ties caută cel mai bine îmbrăcat bărbat din România

5-1024x682În acest an, am găsit cel mai bine îmbrăcat bărbat din România și este cazul să ne mutăm la ediția numărul doi. Competiția anterioară a fost una strânsă și cred că multe lume a avut de învățat despre cum se compune o ținută și ce greșeli să eviți.

Pentru această ediție avem un sponsor care ne va onora cu accesorii de cea mai înaltă calitate pentru fericiții câștigători.” Această colaborare este un demers firesc, dacă ne gândim atât la misiunea noastră, de a fi mai mult decât un simplu brand de accesorii bărbătești, cât și la valorile comune pe care le împărtășim. Căutarea celui mai bine îmbrăcat bărbat din Romania este în fond un proces continuu. The Urban Ties și-a propus să devină un ambasador al stilului de viață al bărbatului modern, iar acest concurs este una dintre ocaziile de a susține adecvat comunitatea blogului Stil Masculin.” -Dan Costache, TheUrbanTies.ro

Premii

Fiecare finalist va primi un premiu cu produse în valoare de 200 de lei de la Stil Masculin plus produse în valoare de 340 de la UrbanTies în funcție de stocul disponibil. Adică 540 de lei.

Premiul pentru marea finală, încă nu a fost stabilit.

Condiții de jurizare

30% votul publicului și 70% votul meu+ un reprezentat UrbanTies
Termenul limită  de înscriere în concurs este până în data de 25.05.2014 ora 23:59

Regulament concurs:

Citeste Regulamentul

Inscrie-te in concurs:

 1. (obligatoriu)
 2. (valid email required)
 3. (obligatoriu)
 4. (obligatoriu)
 

cforms contact form by delicious:days

sau îmi trimiți fotografia împreună cu datele necesare pe laci@stilmasculin.ro

Participanți

Mai jos vei observa numărul de participanți înscriși până acum.

1) București 17 participanți  Competiție încheiată. Vezi rezultatul aici

2) Cluj 11 participanți Competiție încheiată. Vezi rezultatul aici

3) Prahova 12 participanți Competiție încheiată. Vezi rezultatul aici

4) Hunedoara 11 participanți Competiție încheiată. Vezi rezultatul aici

5) Iași 11 participanți Competiție încheiată. Vezi rezultatul aici

6) Argeș 10 participanți Competiție încheiată. Vezi rezultatul aici.

7) Bistrița Năsăud (5 participanți),  Mureș (4 participanți) și Alba (4 participanți).  Competiție încheiată. Vezi rezultatul aici.

8) Transilvania (județele Sălaj, Brașov , Sibiu), Crișana (județele Bihor și Arad) și Banat ( Caraș – Severin). Competiție încheiată. Vezi rezultatul aici.

9) Banat (Timiș), Oltenia (județele Dolj, Vâlcea, Olt, Gorj) și Muntenia ( Teleorman, Giurgiu) Vezi rezultatul aici

10) Constanța 6 participanți

11) Bacău 5 participanți  

12) Botoșani 3 participanți

13) Brăila 2 participanți

14) Vaslui 2 participanți

15) Tulcea 2 participanți

16) Neamț 1 participanți

 

 

 

 

 

Comments

 1. nobody says

  aaaa am o intrebare:
  Tinuta pt concurs ar trebui sa fie una de sezon,implicand layering-ul ? Sau o tinuta formala ( buisness sau black tie) ?

 2. Escu says

  Ce se intampla in cazul in care cineva din Galati trimite o poza si din Braila 9 de exemplu. Se poate ca participantul din Galati sa fie inclus din partea Brailei si in acest mod sa participe? Pot exista cazuri in care unii sa isi doreasca sa participe dar sa nu se poata din cauza ca nu s-au strans numarul de participanti din zona respectiva…

  • says

   Dupa ce am cateva judete cu 10 tinute, se vor aduna judetele care nu au strans un numar suficient de participanti. Toti cei care indeplinesc conditiile din articol participa la concurs indiferent daca judetul respectiv a strans sau nu 10 tinute.


   Descoperă cum să fii extraordinar citind noua carte Stil Masculin

 3. says

  „Nu se acceptă fotografii realizate din colaje sau alte detalii” Fotografia câștigătorului primei ediții este chiar realizată din colaje. La prima ediție nu era această regulă?

 4. says

  Totusi daca nu se aduna tinutele in numar de zece,nu poti sa le comasezi si sa faci zece din mai multe dintr o singura regiune?!!am impresia ca vom astepta mult pana se aduna zece tinute intr un singur oras.

 5. Marian Paul says

  Am o intrebare , daca am trimis un colaj de poze si abia apoi am aflat ca nu se iau in considerare colajele , pot sa trimit din nou o poza care face parte din colajul respectiv ?

 6. Marian says

  Succes tuturor!Bafta,Marian,chiar daca poza nu a fost creativa!Am combinat starea mea sentimentala(sinceritate,tristete,amor in stingere) cu anotimpul si peisajul.Am imbinat clasicul cu traditionalul intr-o tinuta casual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *