Lansarea colecției Bellagio by Antonio Berardi

Dimineața m-am trezit în jur de ora 7 pentru  intervenția telefonică de la Tvr 3 despre London Fashion Week și Antonio Berardi. Am luat micul dejun cu Andreea Raicu unde am discutat multe detalii despre pasiunea comună pe care o avem, dar și planul de bătaie pentru ziua de azi.

Lansarea colecției Bellagio by Antonio Berardi

După micul dejun ne-am întâlnit cu reprezentații Peroni Nastro Azzurro și bloggeri aleși din alte țări. Ei ne-au prezentat colecția capsulă unisex a lui Berardi: o geantă cu căptușeală din neopren,  trenci și o pereche de  ochelarii.

DSC_1794
Lansarea colecției Bellagio by Antonio Berardi

Următorul pas a fost la locația evenimentului o clădire imensă cu o priveliște frumoasă.

3
4
Antonio Berardi
Antonio Berardi
6

“Colecția unisex a fost gândită pentru iubitorii stilului italian din întreaga lume pentru ca elementele ei să fie purtate în diverse combinații ca piese centrale în sezonul primăvară/vară. Mi-am dorit ca fiecare element al colecției să nu se demodeze, să emane calitate și măiestrie, valori care sunt importante atât pentru mine, cât și pentru Peroni Nastro Azzurro, două branduri reprezentative pentru stilul italian.” a declarat Antonio Berardi.

Antonio Berardi
Lansarea colecției Bellagio by Antonio Berardi

Astăzi e o zi în care sunt foarte emoționat și fericit pentru că am reușit să cunosc oameni extraordinari. Dacă nu erau cei de la Peroni Nastro Azzurro acest lucru nu ar fi fost posibil. Am învățat să mă bucur de moment și îl trăiesc din plin. Peroni Nastro Azzurro au făcut totul posibil ca să pot ajunge la London Fashion Week.  Te voi pune la curent cu noutățile în articolele următoare.

Pantofii și cravata sunt special concepute pentru acest eveniment. Ce părere ai?

Related Posts

2 thoughts on “Lansarea colecției Bellagio by Antonio Berardi

  1. Razvan Cristea spune:

    Poate vei face cândva un articol separat doar despre noile achiziţii (pantofii pe care i-ai purtat la evenimente), să putem observa şi noi mai bine toate detaliile lor.

    1. Laci spune:

      Se va intampla in viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *