Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon
Buffalo Trace Bourbon

Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon este produs într-una dintre cele mai vechi distilerii din America. Acesta este considerat etalonul distileriei care îi poartă numele. Bourbonul whiskey este produs dintr-un amestec specific de: porumb, secară și orz maltuit, denumit Mash Bill #1.

De ce să alegi Buffalo Trace Bourbon

În urma distilării acesta este depozitat spre maturare în butoaiele de stejar american din cadrul magaziilor istorice deținute de Buffalo Trace Distillery. După o perioadă de minim 7 ani de învechire sunt luate doar câte 40 de butoaie odată pentru a face mariajul final al acestui bourbon de către master blender-ul distileriei.

Rezultatul selecționării atente ale butoaielor și al procedeului îndelungat de maturare face ca Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon să fie catalogat ca unul dintre cele mai căutate și apreciate whiskey-uri la nivel global. Acest lucru este atestat de numeroasele medalii câștigate la competiții. International Wine & Spirits Competition, World Whiskey Awards, The American Whiskey Masters și un punctaj de 91/100 oferit de Beverage Testing Institute, SUA.

Note degustare Buffalo Trace Bourbon :


Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon își dezvăluie caracterul printr-o aromă plăcută de vanilie completată de melasă, cereale proaspete și o nuanță de scorțișoară. Gustul său este unul catifelat și ușor lemnos cu tente de zahăr brun, măr caramelizat, boabe de cafea și stafide îmbrăcate în ciocolată. Senzația care rămâne pe postgust este ușor picantă cu iz de scorțișoară și praline cu caramel.

Aspect Buffalo Trace Bourbon:

Culoarea acestui bourbon whisky este una ușor arămie cu tente aurii.

Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon are AVB-UL de 40% și se găsește la sticlă de 0.7 L online la King.ro , Finestore.ro, Alfadrink.ro și în curând pe Emag.ro precum și în diverse locații Horeca din România.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *