Nu te face de râs niciodată, învață ce haine să porți în funcție de vârstă Ce nu ți-a spus tatăl tău despre cum să te îmbraci

Mi-a scris un cititor (Cătălin) că îi plăcea prin liceu (16 ani) să se îmbrace elegant, sau ce considera el că este elegant:

”Eram la școală în ținuta mea preferată, o cămașă neagră cu interiorul gulerului și a manșetelor de un albastru deschis, baby blue. Peste aveam un sacou bleumarin închis, aproape negru. Această ținută o purtam împreună cu ceva blugi negri, simpli și pantofi de aceeași culoare. După cum îți dai seama, probabil, îmi plăceau mult culorile închise pentru că văzusem un interviu cu Al Pacino care spunea că bărbații adevărați ar trebui să poarte doar nonculori…

Și în pauză, prin curtea școlii, împreună cu niște prieteni am primit o întrebare care m-a șocat:

- Tu de ce te îmbraci așa ?
- Cum adică așa ?
- Ca un bătrân…
- Nu mă îmbrac ca un bătrân, am răspuns eu rănit, nu știți voi să vă îmbrăcați elegant!
- Cătăline, te îmbraci ca un controlor CFR.

Și mi-am dat seama că în încercarea mea de a improviza un stil pe care nu îl înțelegeam, am comis o atrocitate stilistică, lucru care mi-ar fi fost iertat la vârsta aia dacă nu s-ar fi văzut de la o poștă că m-am chinuit enorm să îl obțin!”

Multe persoane s-au trezit în situații
jenante din cauza vestimentației

Un tânăr nu are voie să se îmbrace ca un pensionar, și nici un pensionar nu trebuie să arate ca un adolescent. Societatea ne cere să ne prezentăm într-un anumit fel, în funcție de poziție, în funcție de cine suntem și bineînțeles în funcție de cine vrem să devenim.
Hainele sunt cartea noastră de vizită, sunt ambalajul în care ne prezentăm celorlați… și nu pot fi ignorate. O persoană nu te poate cunoaște cu adevărat, decât după foarte mult timp. Până atunci se va baza pe lucruri superficiale, cum ar fi aspectul fizic și stilul personal.

Imaginează-ți că ieși cu o femeie care îți place, și la 35 de ani arăți ca un puști. Fără să-ți dai seama. Stilul personal a devenit o parte integrată din brandingul personal, și este un joc social din ce în ce mai complex. Nu trebuie să studiezi o viață întreagă această problemă, trebuie doar să prinzi esența. Regulile și trucurile.
Imaginează-ți că ieși cu o femeie care îți place, și la 35 de ani arăți ca un adolescent. Imaginează-ți că indiferent cât de plăcut ești ca persoană, aceasta nu-ți va da o șansă. Impresiiile deja au fost formate. Imaginează-ți că și dacă te place, ea va avea o jenă ușoară în a se afișa cu tine.


Nu trebuie să știi tu lucrurile astea, trebuie doar să-ți acorzi câteva ore de studiu, și niște atenție când faci cumpărăturile.

La un interviu pentru un job, vrei să lași exact impresia potrivită. Vrei să te exprimi corect și coerent.Cine ești?

Ești un tânăr care se îmbracă ca un bunic?

Ești un tip de 40 de ani care pare de 60?

Ești un bărbat care arată ca un copil?

Stilul personal SE VEDE

Lumea vede cum arăți și se comportă cu tine în consecință.

Ești văzut la muncă, la întâlniri romantice, te vede soția și copilul. Te văd ceilalți părinți la ședințele cu părinții. Te văd ceilalți oameni de la aprozar, te văd vecinii și te vezi tu de câte ori ieși din casă. E important, indiferent ce ai crede, e important să arăți bine și să nu te faci de râs.

Mulți oameni nu știu, totuși,

să se îmbrace în acord cu vârsta lor

E o problemă destul de comună, pe care am văzut-o atât pe stradă, cât și la cititorii Stil Masculin, și într-adevăr sunt lucruri de nuanță care îți pot scăpa…

De aceea există acest ghid.

De aceea a fost necesar acest ghid.

Să pună vestimentația în perspectivă

Să poți deosebi ușor ce este trecător de ce este durabil

Să deosebești stilul de modă

Moda este ceva ce trece, este ceva impersonal, ce de multe ori nu ți se potrivește

Stilul este cartea ta de vizită, oriunde ai merge

Și acest ghid te ajută să nu fi niciodată neadecvat, să nu te faci de râs, să nu te ia tentațiile pe dinainte și să încerci să pari altfel decât ești.
Ghidul ”Ce haine să porți în funcție de vârstă” este un E-book care conține 7 capitole

Îl poți urmări de oriunde

Bonus

Primești ghidul și în variantă audiobook.

Anunță-i și pe prietenii tăi despre acest material printr-un Share!
Ce conține acest material?
  • 1. Introducere

Afli despre importanța de a te îmbrăca în mod corespunzător vârstei, pentru a avea numeroase beneficii atât în viața personală, cât și în cea profesională

2. Cum să te îmbraci la 20 de ani Îți dezvălui principalele avantaje pe care le ai, care sunt piesele în care să investești, sfaturi și combinații concrete pe care le poți face dacă te afli la această vârstă
5. Cum să te îmbraci la 50 de ani E vârsta la care probabil îți dorești să pari mai tânăr decât ești. Majoritatea informațiilor pe care le găsești sunt adresate unui public mai tânăr așa că nu e ușor. În acest capitol vei găsi lucruri specifice ție
3. Cum să te îmbraci la 30 de ani Păstrând structura informațiilor de la categoria precedentă, vei afla ce este specific odată ce ai trecut de 30 de ani, ce rămâne la fel, ce se schimbă și cum să te îmbraci în funcție de ocazie
6. Cum să te îmbraci la 60 de ani Această vârstă reprezintă un punct de răscruce în privința stilului vestimentar deoarece trebuie să te readaptezi. Te voi ajuta să arăți din nou tânăr, dar în mod adecvat vârstei
4. Cum să te îmbraci la 40 de ani Vorbim despre cum ți se schimbă realitatea odată ajuns la această vârstă, noile opțiuni pe care le ai, și îți ofer sfaturi utile
7. Sfaturi generale pentru orice categorie de vârstă Pe lângă sfaturile pe care le-am enumerat în categoriile de mai sus, sunt câteva piese de rezistență care merg pentru fiecare vârstă. Principii solide pe care le recomand tuturor să le cunoască
De ce să comanzi ebook-ul Ce haine să porți în funcție de vârstă?

Înveți să te îmbraci potrivit, indiferent de vârstă

Afli ce e specific fiecărei perioade din viața unui bărbat, atunci când vorbim despre stil

Descoperi cum să faci cu stil tranziția de la o vârstă la alta

Îți dezvolți, poate pentru prima dată, o perspectivă de lungă durată asupra stilului

Înveți cum să-ți ajuți prietenii, tatăl și chiar pe copiii tăi să-și dezvolte stilul, în prezent sau în viitor

Anunță-i și pe prietenii tăi despre acest material printr-un Share!

Cine este Laszlo Nagy și de ce să înveți cu el?

Sunt fondatorul Stil Masculin, cea mai importantă comunitate din România dedicată educației vestimentare pentru bărbați. Cunoscuții îmi spun Laci. Calea spre stil am început-o prin 2007, când mi-am dat seama de cât de importante sunt hainele și mesajul pe care-l poate transmite o ținută.

De-a lungul anilor am realizat sau am participat în numeroase campanii legate de stilul vestimentar, și am colaborat cu branduri naționale și internaționale precum: Mercedes Benz, Douglas, Heineken, Louis Purple, Samsung, Philips, Otter, BDG, Huawei, Tommy Hilfiger, H&M, Banca Transilvania, Orange, Peroni și altele. De asemenea, am apărut în numeroase publicații media și de presă, printre care The New York Times.

În prezent îmi concentrez eforturile pe crearea de produse educaționale prin intermediul cărora bărbații români să beneficieze de educația vestimentară de care nu au avut parte în familiile în care au crescut.

Bonus

Audiobook Primești ghidul și în variantă audio. Materialul este citit integral de mine
Ce pierzi dacă nu comanzi ghidul?

Riști să îți provoci în continuare situații neplăcute, deoarece nu te-ai îmbrăcat adecvat vârstei

Vei continua să ratezi ocazii importante (personale și profesionale), datorită unei prime impresii greșit create

Vei fi la fel de confuz ca și până acum legat de felul în care te îmbraci

Comandă fără niciun risc Sunt atât de sigur pe informaţia cuprinsă în acest material, și că îţi va fi de folos, încât îţi ofer o super garanţie. Dacă nu ești mulţumit de ebook și consideri că nu îţi oferă ce ţi-am promis, îmi dai un e-mail și îţi returnez 100% banii, fără întrebări. În plus, ai și parcurs deja materialele.
Problema hainelor este pentru foarte multă lume un subiect delicat
Multe persoane rămân cu același stil din anii precedenți, cu ținute de 30 de ani la 40 și de 40 la 50.
Îmi voi asuma ”riscul” de a presupune că ai evoluat, ca persoană, că ai crescut, că te-ai schimbat din multe puncte de vedere.
Și bineînțeles că acest lucru ar trebui să se vadă din exterior. Din felul în care mergi pe stradă până la felul în care te îmbraci.
Ce spun cei care au lucrat deja cu mine
Comandă acum Ebook-ul și îl primești instant prin e-mail, după confirmarea plății
Anunță-i și pe prietenii tăi despre acest material printr-un Share!