Cum Îmi Recomanzi Ce Să Port?
Cum îmi recomanzi ce să port?

Primesc foarte des această întrebare sub diverse forme: „Ce îmi recomanzi să port?”, „Cum să port?” , „De ce să port?”, „Ce mi se potrivește?”. Dar în același timp observ recomandări fără argumente. Din punctul meu de vedere atunci când vorbești de o anumită piesă vestimentară și spui că e comodă, la modă, de calitate, că ție îți place,etc. nu valorează nimic fără argumentele de rigoare.

Tinuta Pitti Uomo 103 Romania Edited
Cum îmi recomanzi ce să port?

Cel puțin pe mine nu m-a convins nimeni cu aceste descrieri de mai sus. Una dintre cele mai mai „tari” recomandări mi se pare când aud „și eu port asta”. Cum ți se pare să auzi de fiecare dată când primesc un produs: Poartă-l și tu pentru că îl port și eu? Pe mine nu m-a convins acest lucru niciodată indiferent despre ce era vorba.

Cum îmi recomanzi ce să port

Nu e un secret că tu ești diferit ca persoană și personalitate față de miliardele existente. Din acest motiv nu fiecare lucru pe care îl vezi ți se potrivește.

Îți dau câteva câteva exemple.

1) Sacoul bleumarin

Este clasic și poți crea prin intermediul lui multe combinații. Datorită faptului că este un element clasic acesta poate fii purtat în diverse combinații. De asemenea nuanța neutră a sacoului te ajută să-l asortezi la majoritatea culorilor creând un contrast plăcut. Este recomandat să eviți asortarea acestuia cu articole vestimentare negre deoarece cele două nuanțe nu se împacă din punct de vedere cromatic. Dacă dorești să accesorizezi sacoul poți încerca o batistă albă și/sau un lapel pin. În funcție de croiala și designul sacoului acesta poate fii casual sau formal. Și descrierea acestuia poate continua.

2) Tricoul în dungi

Tricou In Dungi
Cum îmi recomanzi ce să port?

Dungile orizonale arată cel mai bine pe un bărbat atletic sau pe unul care dorește să pară mai masiv din punct de vedere optic. Din păcate aceste dungi nu sunt favorabile bărbatului cu burtă fiindcă o face și mai mare.

Ți-am dat două exemple mai sus pentru a înțelege argumentele la care mă refer, dar și pentru a extrage doar informație care ți se potrivește.

Atunci când cauți o îndrumare, încearcă să o primești pe cea corectă.  Sau dacă nu ai încredere în judecata altora atunci e cazul să te educi.

De a lungul anilor am avut multe discuții constructive cu prieteni, colaboratori, cititori. Fiecare informație pe care o citești trebuie trecută prin propriul filtru. De ex dacă am scris un articol despre un anumit subiect asta nu înseamnă că informațiile scrise acolo se aplică 100% pentru tine. Îți expun mai multe puncte de vedere și tu îți alegi 10%, 15%, 50%, 70% sau cât dorești din acel material.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *