Ceasuri bărbătești

Orice bărbat are în garderoba proprie un ceas de mână, fie el original sau nu. Acestea (nr. ceasurile) au devenit indispensabile, timpul fiind prețios pentru un gentleman, căci viața nu așteaptă și sunt încă foarte multe de făcut.

Ceasuri bărbătești

Ceasul este o „bijuterie” pentru un bărbat. Orice individ încearcă să-l asorteze cât poate mai bine cu ținuta și adesea cumpără câte un ceas pentru orice ținută casual, office, sport șamd. Din lipsa educație în domeniul ceasurilor, e foarte greu să îți dai seama atunci când achiziționezi un ceas dacă acesta este original sau nu.

Putem cumpăra ceasuri aproape de la orice colț de stradă,  ori de pe diferite site-uri de profil, boutiq-uri sau alte variante. Cert e că piața este suprasaturată , dar nu de cele produse originale și de calitate.

Fiecare încearcă să ne convingă cu marfa lui e cea mai bună. Nu avem posibilitatea de a merge imediat la specialist pentru a face o autentificare. Iată cateva elemente de care trebuie sa ținem cont pentru a deosebi un ceas original de o copie. Oricum, vă recomand ca verificarea finală să o facă un profesionist. Dar dacă țineți cont de câteva sfaturi, scutiți banii pentru alte plăceri ale d-voastră.

Ceas Ingersoll WatchShop
Ceasuri bărbătești

O primă diferență se poate observa în brățară. Se poate indentifica foarte ușor dacă este din piele adevărată ori plastic costumizat sau calendarul nu are 31 de zile. În ultimă instanță, ne putem uita și la materialul din care este confecționată cutia în care este trimis. Da, este adevărat. Obiectul original se vede și după aspectul cutii în care vine împachetat, deoarece poate arăta grija față de un produs.

Când mergi la un boutique de la colțul străzii iar vânzătorul de acolo te acaparează cu fel de fel de oferte și mai multe caracteristici SF ale respectivului ceas, să nu cazi pradă vorbelor lui. Nici dacă îți face 1-3-12 reduceri la produsul respectiv. Este clar, este o copie veritabilă.

Producătorul de ceasuri Diesel, folosește pentru prinderea capacelor  de spate, numai șuruburi “in cruce”.Fac excepție modelele ale căror capace sunt prinse prin înșurubare. Același lucru se întâlnește si la unele modele ale producătorului Fossil. De aici putem observa foarte ușor un produs original.

Pentru mai multe detalii despre ceasuri cât și prețul ori caracteristici fundamentale și ceasuri bărbătești originale , intră aici.

Este perfect adevărat că fiecare cumpără după propriul buget.

Sursă foto

6 thoughts on “Ceasuri bărbătești

  1. Care-i treba cu "Orice ceas original are 2-4 butoane care îi dau aspectul plăcut, elegant"?

  2. Mihai spune:

    Se pare ca nu-i original daca e clasic cu o rotita.

  3. Cu asta nici eu nu sunt de acord. Eu am un pulsar cu un singur buton de ex.

  4. Cu asta nici eu nu sunt de acord. Eu am un pulsar cu un singur buton de ex.

  5. Laci Nagy spune:

    Florin Carbunaru Mersi am modificat in text. Cel care l-a scris se pare ca nu a fost atent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *