pariuri online

Să joci la pariuri online nu este deloc greu; să câștigi însă, este cu totul altă poveste. Bărbații de succes nu se nasc învățați, ci își petrec mult timp citind și învățând o anume disciplină. Și mai mult decât atât, aceștia sunt perfect conștienți de faptul că nu trebuie să se oprească vreodată din învățat, cel puțin atâta timp cât nu își doresc să se plafoneze.

Școala de pariuri online de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară este destinația exactă acelor persoane ambițioase care vor să impresioneze în acest domeniu. Foarte mulți oameni ajung să citească sfaturile la pariuri sportive online oferite de către specialiști, însă puțin sunt cei care reușesc să respecte întru totul sugestiile cunoscătorilor.

La fel cum citirea unei cărți de medicină nu te face doctor, nici răsfoirea acestui ghid nu te va transforma dintr-o dată într-un parior profesionist, însă esențialul este să cunoști bazele și felul în care procedează cei mai de succes bărbați implicați în fenomen. Aprofundând temele propuse de specialiști și tratând cu seriozitate această activitate, orice începător poate pleca pe drumul spre succes cu dreptul.

Profită de era modernă de pariuri online

StilMasculin Școala de pariuri online Bărbații de succes citesc și învață 2

Pariorii dispun de mult mai multe avantaje în ziua de azi, decât cei din urmă cu mai bine de un deceniu. Acest lucru se datorează faptului că tehnologia a avansat, iar în egală măsură s-a mărit și numărul resurselor care contribuie la educarea pariorilor. De asemenea, experiențele multora au fost puse cap la cap și sintetizate într-o manieră care a scos la iveală o serie de reguli care stau în spatele succesului în pariuri.

Spre exemplu, s-a observat că peste 90% dintre pariorii profesioniști joacă online. La prima vedere, comoditatea sporită pare să fie principalul atu al pariurilor practicate pe internet, însă dacă este să analizăm mai îndeaproape acest aspect, vom descoperi o serie de avantaje incredibile ale acestei forme de joc, cum ar fi:

Accesul la o varietate deosebită de cote și tipuri de pariuri – ceea ce rezultă în obținerea unui avantaj material la fiecare pariu plasat

Posibilitatea dea a închide pariurile prin intermediul funcției „Cash Out” – asigurându-le jucătorilor un control mai bun asupra pariurilor jucate

Live streaming video de la zeci de mii de evenimente anual – pariurile live capătă sens și pot fi practicate în cunoștință de cauză, mult mai rapid și având o ofertă diversificată de opțiuni de pariuri și piețe ultra rapide

Undă verde la folosirea celor mai populare strategii – cele mai eficiente metode de a paria pot fi aplicate cu succes online, întrucât cotele sporite, funcțiile inedite și toate tipurile de pariu se găsesc la agențiile de pariuri sportive online.

Nu se plătesc taxe la plasarea biletelor, iar impozitul este perceput pe retrageri – dacă nu scoți nici un ban nu plătești impozit la pariuri online, iar dacă ești hotărât să retragi o sumă din contul de pariuri online și ai grijă ca nici una dintre retragerile tale să nu depășească 66.750 RON, vei plăti numai 1% impozit pe sumele retrase.

Poți paria de oriunde și la orice oră, fără să depinzi de vreun orar sau de alți factori – dacă pariezi pe internet nu te interesează cum e vremea afară, câtă lume stă la coadă să bage un bilet sau cât este ceasul; scoți telefonul mobil din buzunar și atâta timp cât ești conectat la internet, ai acces la contul tău și la pariurile tale. Ba mai mult, poți chiar să pariezi de pe stadion!

StilMasculin Școala de pariuri online Bărbații de succes citesc și învață 3

Lista avantajelor continuă, însă cred că am expus suficiente argumente pentru a te ajuta să înțelegi ideea. Bărbatul modern este la numai câteva click-uri distanță de izvoarele de informare care îl pot face să răzbească în acest domeniu. Totuși, nu există o formulă magica care să transforme orice pasionat într-un parior profesionist. Mingea este întotdeauna la tine: tu decizi cât și cum să te documentezi, cât timp acorzi acestui fenomen și ce surse de inspirație îți alegi.

Și nu uita, cel mai mare inamic al pariorului este disciplina. Dacă vei putea să-ți păstrezi calmul și luciditatea în momentele dificile, mai mult ca sigur vei reuși să-ți îndeplinești obiectivele pe termen lung!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *