Odată cu progresul tehnologic înregistrat în ultima perioadă, pariurile live au devenit din ce în ce mai populare, atât pe plan local cât și pe plan mondial. Sute de milioane de oameni pariază zilnic live de pe desktop, mobil sau tabletă, fapt pentru care m-am gândit să vă prezint câteva sfaturi pentru a nu pierde banii la pariuri live.

În primul rând, înainte de a plasa un pariu live, asigură-te că te documentezi foarte atent din punct de vedere statistic. Site-urile de scoruri live oferă, de cele mai multe ori, statistici avansate și predicții pentru partidele afișate. Chiar dacă un meci nu seamănă cu altul, acești indicatori te pot ajuta să realizezi profit pe termen lung. Reține, orice parior trebuie să-și clădească o strategie care să-i permită să și piardă, altfel, falimentul este inevitabil.

Sfaturi generale aplicabile în orice strategie de pariuri

Aceste indicații te vor ajută indiferent de sistemul de joc pe care îl vei aborda. Asigură-te că ești capabil să respecți aceste sfaturi înainte de a trece mai departe:

  1. Stabilește-ți un buget inițial și asigură-te că nu vei fi afectat emoțional sau în nici un alt mod, în cazul în care lucrurile merg prost și vei pierde suma respectivă într-un timp foarte scurt;
  2. Alege o metodă de management al mizelor și respect-o cu maximă disciplină;
  3. Învață să te abții și să nu pariezi doar de dragul de a paria, de plictiseală sau de nervi;
  4. Nu încerca să-ți recuperezi pierderile imediat și ia o pauză de fiecare dată când întâlnești o serie proastă de rezultate;
  5. Nu urmări ponturile oferite de orișicine fără să cunoști câte ceva despre rezultatele reale ale persoanei sau grupului respectiv.

Cum să câștigi plasând pariuri live

Secundele fac diferența atunci când jucăm la pariuri live. Este bine-cunoscut faptul că plasarea unui pariu în timpul desfășurării unui eveniment sportiv este decalată cu un număr prestabilit de secunde. Această măsura a fost luată de operatori pentru a evita pariurile speculative cauzate de eventualele întârzieri care pot avea loc în ceea ce privește recepționarea datelor.

Dacă în trecut, pariorii care mergeau pe stadion reușeau să parieze pe marcarea următorului gol, înainte ca operatorul de pariuri să blocheze pariurile, această metodă este din ce în ce mai greu de pus în practică în zilele noastre. Totuși, aceste date sunt transmise de un operator uman, ceea ce lasă loc unui număr mic de erori. Vor mai trece câțiva ani buni până când acest sistem va fi automatizat și sincronizat perfect, așa că speculanții încă pot să beneficieze de pe urma întârzierilor, în anumite cazuri.

Iată câteva exemple de metode pe care le poți aplica cu succes dacă ești atent și dedicat acestui tip de a paria:

Cartonaș roșu

În marea majoritate a partidelor, în cazul în care scorul este egal și unul dintre jucători este eliminat, cota pe echipa acestuia va scădea semnificativ, în funcție de minutul în care se produce acest eveniment și de numărul de atacuri periculoase înregistrate până atunci.

În aceste condiții, o echipă favorită care este motivată să câștige va reuși să se impună în marea majoritate a cazurilor. Chiar dacă cotele pe victoria favoriților sunt mici, acest gen de pariu are un procentaj de câștig foarte ridicat.

Urmărește o platformă de livescore care afișează în meniul principal și apariția cartonașelor roșii și speculează pariurile pe echipele care joacă în superioritate numerică. Dacă situația permite și diferența de valoare între echipe este mare, poți încerca un pariu de tip handicap asiatic, care presupune o victorie la o diferență de goluri.

Favoriții sunt conduși

Fotbalul este de foarte multe ori imprevizibil. În general, se spune că în primele și ultimele 5 minute ale fiecărei reprize există șanse mari să se marcheze. Analizează intervalele de goluri în care respectivele echipe obișnuiesc să înscrie și să primească gol și încearcă se descoperi anumite tipare.

În cazul în care observi anumite echipe care reușesc de obicei să revină după ce au fost conduse, poți să te folosești de aceste informații pentru a paria live. Dacă formația de la care te aștepți să câștige este condusă, poți încerca un pariu de tipul handicap asiatic 0 sau -0.5, care la oferta de pariuri live, se ia în considerare ca și cum scorul ar fi de 0-0 în acel moment.

Disciplină

Folosește o strategie de money management care să te ajute în primul rând să eviți falimentul. Indiferent de alegerea făcută, nu te abate de la această strategie, altfel vei aveai multe necazuri și nu vei putea realiza profit pe termen lung. Pariurile live sunt ademenitoare și orice victorie îți dă o mare încredere de a continua, însă nu îți forța norocul și mulțumește-te cu ce ai realizat în ziua respectivă.

Dacă vei urmări scorurile live timp de câteva ore, în zile de vârf, ai șansa să găsești cel puțin 5-6 astfel de situații prielnice pentru a paria. Totuși, cu cât stai mai mult timp în fața telefonului sau a computerului, vei fi tentat să joci și mai des și mai riscant. Încearcă să te stăpânești și eventual setează-ți o limită de timp sau un număr de pariuri la care să te oprești în ziua respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *