Te invit la Stil Masculin MeetUp la Beluga Cluj Napoca

Am început acum câteva săptămâni niște demersuri pentru a fi mai aproape de, voi, comunitatea Stil Masculin. Și anume prin promovarea cititorilor pe contul meu de Instagram/blog printr-un mecanism simplu pe care l-am explicat aici. În plus, săptămânal voi alege cele mai bune tinute ale cititorilor pe care le voi publica sub forma unui articol.

Te invit la Stil Masculin MeetUp

instagram Stil Masculin
Te invit la Stil Masculin MeetUp la Beluga Cluj Napoca

Pe lângă partea online am avut întâlniri în offline în București și în Cluj ca în acest exemplu pe care doresc să le reiau. Am avut prima întâlnire la Livada și poți vedea mai multe detalii aici. De această dată următoarea întâlnire va avea loc la Beluga.

Ce se va întâmpla la acest Stil Masculin MeetUp Beluga?

Ne vom cunoaște, vom schimba sfaturi, idei despre lifestyle și vestimentație,  feedback-uri și ne vom împrietenii și în offline. Această întâlnire se va petrece într-un aer relaxant și din acest motiv vă cer să veniți cu bună dispoziție. În plus, este un loc excelent de networking din experiența întâlnirilor anterioare. Eu cel puțin mi-am făcut mulți prieteni în cadrul acestor întâlniri. Printre participanți vor fi persoane care activează în acest domeniu de lifestyle și stil masculin sau persoane pasionate de vestimentație.

În plus, vom avea o degustare de la Crama Jelna.

În cadrul acestei întâlniri vom face un material foto- video pentru arhiva noastră în aceeași manieră cum ai putut observa la una dintre întâlnirile noastre anterioare.

Când va avea loc întâlnirea?

Eu am rezervat pentru data de 30 ianuarie ora 18:00 la Beluga, str. Virgil Fulicea, nr 7, Cluj.  Vom fi în jur de 15-20 persoane și întâlnirea nu se adresează doar bărbaților.

Pentru a te trece pe lista participanților îți recomand să te înscrii la formularul de mai jos.

Dacă nu poți vizualiza formularul de mai sus încearcă la acest link.

Este important pentru mine să vă treceți datele în formular pentru a știi cu câte pahare de vin să vă aștept. Se merge pe principiul primul venit primul servit și vom avea și o listă de rezervă în cazul în care cineva nu poate onora cu prezența.

Cu cine mă întâlnesc pe 30 ianuarie la Stil Masculin MeetUp Beluga?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *