Despre mine

Am peste 30 de ani și calea spre stil am început-o prin 2007 când mi-am dat seama de cât de importante sunt hainele și mesajul pe care-l poate transmite o ținută.

Pe blog, promovez ținutele creative ale tuturor bărbaților cu ajutorul edițiilor de street style, târgurile Pitti Uomo, Tweed Run – un eveniment deosebit pentru stil și bicicliști și multe altele.

În 2009, am fost membru cofondator la un blog de stil.

Primul articol , pe Stil Masculin a fost în 30 septembrie 2009, după ce am întrerupt colaborarea pe care am avut-o cu acel blog.

În martie 2010, am scris câteva articole pentru Cosmopolitan – ediția online.

În 2011, la RoBlog Fest am fost ales pe locul doi la categoria Fashion,am fost ales prin concurs în 2011, blogger la TIFF de către Vitrina unde am fost prima persoana din cele 10 ediții care s-a ocupat de felul în care se îmbracă lumea la film. Mai multe aici. Tot în 2011, am făcut parte din juriul Mister Universtaria 2011 un concurs în care câștigătorul desemnat va reprezenta România la concursul de Mister World 2012 în Costa Rica.

Parcursul meu

Campanii și proiecte

Proiecte derulate de blog au fost pentru : H&M, Debenhams, Gett’s, Str8, Truefitt&Hill,Vichy, Avon, Ursus,Peroni,Colgate-Palmolive,Mercedes, Vicomte A.

Printre proiectele personale aș enumera: Street Style Cluj, Nunta la Români, Tiff 2012 și Stil Masculin caută cel mai bine îmbrăcat bărbat din România.