Artisens - târgul artizanilor cu sens, 4-5 noiembrie, Cluj

“Artisens e târgul artizanilor cu sens, prin care dorim să celebrăm creativitatea, sustenabilitatea și unicitatea.

De ce să vii la Artisens? 

Pentru că fiecare articol este o expresie a creativității și pasiunii. Produsele sunt create în număr mic pentru a se asigura că fiecare detaliu este perfect și că fiecare piesă este unică.

Artisens susține și promovează ideea de sustenabilitate prin oferirea de produse realizate cu materiale de calitate și durabile. 

Așa poți să susții comunitatea locală și să promovezi antreprenoriatul la nivel mic. 

Aici veți avea șansa de a interacționa direct cu creatorii produselor. Puteți să-i întrebați despre tehnici, inspirație și să aflați poveștile din spatele fiecărui produs.

Pentru că organizăm o tombolă specială, în care vă oferim 6 produse unice, oferite cu generozitate de creatorii noștri. Scopul nostru este de a împărtăși bucuria cu cât mai mulți oameni, așa că am decis să premiem 6 persoane diferite. Așadar, aveți șansa de a câștiga unul dintre cele 6 premii minunate.

Pe cine găsesti la târg? 

La Artisens, veți descoperi o serie de produse hand-crafted, de la bijuterii de autor și obiecte de decor, ilustrații și cosmetice , fiecare articol spune o poveste și emană autenticitate.

În cadrul targului îi vei găsi împreună cu produsele lor pe Rokokedama, Pipelights, Dia Buga, Geospottery, Zahra, Arami, Înmiresmat, Orshe, Ikona, Diana Bîrsan, Velements și cu cafea, băuturi și alte bunătăți de la Urania. 

Când și unde? 

În 4 și 5 noiembrie de la ora 12:00 până la 19:00 în ambele zile. Ne găsești într-un spațiu fain, în centrul orașului, la nr 46 pe  blvd 21 Decembrie 1989, între de stația Victoria (vizavi de Sora) și Hotel Victoria.”

Mai multe detalii vei găsi pe pagina lor de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *