Comanda cartea "Esti ceea ce porti?"
Laci


Salut,

Numele meu este Laszlo Nagy şi sunt autorul blog-ului StilMasculin.ro, blog desemnat la RoblogFest 2012 cel mai bun blog de “fashion”.

În prezent, comunitatea StilMasculin atrage zilnic aproximativ 1700 de bărbaţi care vor sa afle cum să se îmbrace mai bine.

In 2011, am fost blogger oficial TIFF si prima persoana care s-a ocupat de felul în care se îmbracă lumea la film. Mai multe aici. În 2012, am continuat tradiţia neoficial cu fotografii de street style a bărbaţilor bine îmbrăcaţi.

În noiembrie 2011, am fost ales singurul blogger afiliat de către Romania TV.

În 2012 am fost invitat la diverse posturi de televiziune precum Look Tv, Transilvania Live, Tvr şi România Tv.

În decembrie 2012 am organizat primul târg destinat bărbaţiilor din România.

Cele mai importante colaborări le-am avut cu H&M, Debenhams, Gett’s, Truefitt&Hill şi Ursus.

Ti-am spus toate astea pentru ca vreau sa stii ca pot sa te ajut sa te imbraci ca un barbat adevarat!

Iar pentru asta am scris o carte. Mi-a luat 5 ani ca sa o scriu:)

Povestea mea

Acum 15 ani în perioada liceului mă îmbrăcam nasol. Nimic  nu se potrivea cu nimic şi nu aveam o garderobă care să fie în avantajul meu. Singura pereche de încălţăminte pe care o purtam erau nişte adidaşi care aveau un termen de valabilitate de câteva luni, după care eram nevoit să îmi cumpăr o altă pereche şi ciclul se repeta.

Totul din cauza că încălţămintea era cumpărată din piaţă şi nu ştiam cum să am grijă de ea, dar asta nu avem cum să ştiu prin anul 1997. Singura sursă de „inspiraţie” erau cei de bani gata care se îmbrăcau în haine sport scumpe. Într-un fel mă bucur că nu i-am luat drept exemplu pentru că nu aveam ce să învăţ de la ei.

Unii prieteni din liceu îşi cumpărau haine care le erau potrivite. Nici prea mari, nici prea mici şi-şi duceau blugii la croitor pentru ai adapta conformaţiei lor. Din păcate, îmi pare rău că nu m-am inspirat de la ei.

La finalul liceului am purtat cu mare mândrie un costum negru, cu o cămaşa neagră cu mânecă scurtă şi o cravată lucioasă fără să-mi dau seama cât eram de penibil. Evident îmi erau cu două numere mai mari, dar pe acea vreme nu aveam pe nimeni care să-mi explice acest lucru.

Am ajuns la facultate, am schimbat oraşul şi am dat de alţi oameni şi stilul meu vestimentar a suferit o mică modificare. Am încetat să mai cumpăr haine din piaţă şi am început să-mi achiziţionez de la diverse cunoştinţe care aduceau de dincolo sau de la fabrici din ţară. Bugetul pentru haine era destul de subţire, dar m-am concentrat pe cele pe care le consideram versatile şi care puteau fi purtate la facultate, la o întâlnire sau la un loc de muncă.

Din păcate, am fost nevoit să port costum şi la terminarea facultăţii şi la achiziţia lui am făcut aceaşi decizie proastă ca şi în liceu. Faza nasoală a fost că şi la următoarele evenimente formale am purtat exact aceaşi combinaţie de costum, cămaşă şi cravată.

Am continuat să mă îmbrac prost până în 2007 când mi-am spus că este momentul să fac o schimbare în viaţă. Am observat că pentru mulţi eram o persoană invizibilă şi nu eram o persoană atractivă pentru sexul frumos.

Am început să caut informaţii despre cum să-mi găsesc un stil personal, în acel moment singurele informaţii care au fost accesibile erau de la maeştrii în seducţie care aveau teoria peacocking. Site-urile şi revistele de modă nu inspirau încredere pentru că erai obligat să-ţi schimbi garbaroba de două ori pe an. Ceea ce mi s-a părut o pierdere mare de timp şi bani.

Punând informaţiile despre peacocking în practică am avut succes chiar mai mare decât mă aşteptam. Eram o persoană interesantă pentru femei şi îmi era mult uşor să deschid subiecte de conversaţie cu lumea. Dar nu eram eu, nu era ceva care să mă reprezinte. Trebuia să fac să îndrept situaţia în favoarea mea.

M-am apucat din nou să mă documentez şi am dat de nişte informaţii mai avansate care te ajutau să  ieşi în evidenţă, dar era imperativ să cunosc lucrurile de bază. Astfel am început să înţeleg ce este o asortare, cum să faci contrast, cum să porţi diverse accesorii, etc. Dar nici asta nu era de ajuns, pentru că trebuia să pun în practică să-mi acopăr nişte lipsuri în garderobă şi multe altele.

În 2008 m-am înscris la cursuri de pictură cu foarte mult pesimism legat de acest domeniu. Am început să învăţ mai multe despre culori şi despre armonia dintre ele. În mai puţin de un an, eram singurul “artist” care a vândut mai multe tablouri din acel cerc de pictură. Vroiam mai multă informaţie despre stil şi cum te poate ajuta în mai multe situaţii.

Citesem undeva că femeile au partea creativă a creierului mai dezvoltată decât a bărbatului. Am intrat într-o nouă provocare să învăţ de la femei cum îşi asortează anumite accesorii sau nuanţe între ele. Am adăugat aceste noi informaţii alături de raftul de cunoştinţe pe care l-am acumulat pentru a face mai multe. Am început să citesc cât mai multă informaţie de pe internet şi tot ce învăţasem avea o logică.

Au început să se deschidă mai multe uşi ca de obicei, femeile au devenit mai atrase şi aveam un subiect de conversaţie de comun interes. Am început să primesc din ce în ce mai multe complimente care îmi demonstra că sunt pe drumul cel bun. Bineînţeles nu toată lumea a vrut să înţeleagă această evoluţie şi am mers pe căi separate. Probabil din cauza că un bărbat din România nu are o educaţie vestimentară.

Faptul că am început să fiu atent la ceea ce pun pe mine mi-a adus doar avantaje. De ce nu beneficiezi şi tu de aceleaşi lucruri?

Stilul meu evoluează de la an la an pentru că sunt perseverent şi este un domeniu care îmi este foarte drag.

 Am strâns toate experienţele mele având ca bază cărţile şi toate informaţiile pe care le-am acumulat în 5 ani.

Cartea “Eşti ceea ce porţi?” este un ghid simplu, practic şi direct la obiect. Câţiva bărbaţi de peste 40 de ani au pus o parte din aceste sfaturi în practică şi sunt mulţumiţi de rezultate.

Dacă aş fi avut aceste informaţii în perioada liceului adică acum 15 ani mi-ar fi salvat mulţi ani în care am stat să învăţ pas cu pas fiecare detaliu. În opinia mea, informaţia din acestă carte este foarte preţioasă, pentru că folosită cum trebuie te va face un bărbat preţios.

Când toată lumea se îmbracă mediocru fără a avea o doză de personalitate în ţinută, fără a avea o şansă reală de a fi remarcat… ai ocazia de a face ceva diferit.

Ce vei invata din aceasta carte?

 • Cum să faci întotdeauna deciziile corecte din punct de vedere vestimentar.
 • De ce să te fereşti din punct de vedere vestimentar.
 • Care sunt hainele bune sau cele proaste din magazine.
 • Cum poţi să îţi eclipsezi iubita din punct de vedere vestimentar
 • Cum să nu fi invizibil în societate, fără a fi penibil.
 • Cum să îţi descoperi stilul personal
 • Vei afla cum să-ţi formezi o garderoba versatilă.
 • Cum să faci combinaţii între haine şi stiluri pentru a fi în centru atenţiei.
 • Cum să te îmbraci corect în funcţie de eveniment.
 • Cum să îţi alegi hainele în funcţie de conformaţie.
 • Câteva secrete care îţi vor aduce instant un plus de stil
 • Diferite modalităţi de purtare a accesoriilor.
 • Cum să porţi culoare.
 • Cum să asortezi culorile între ele.
 • Cum să te îmbraci bine fără a cheltui o avere.
 • Cum să porţi diverse imprimeuri, dar să le şi asortezi între ele.
 • Cum sa alegi costumul ideal, dar să nu fi penibil.
 • Cum să te simţi bine în propria piele.
 • Să te uiţi în oglindă de fiecare dată când ieşi din casă.

Ce vei obtine dupa ce vei citi această carte?

 • Aprecierea celor din jurul tău
 • Mai multe uşi deschise
 • Mai multă lume dornică să te cunoască
 • Respect faţă de sine
 • Mai multe femei în viaţa ta
 • Mai multă încredere în sine
 • Prietenii şi colegi tăi te vor considera un liber în ale vestimentaţiei şi îţi vor cere sfaturi
 • Mai mult respect
 • Te vei îmbrăca mult mai repede pentru că îţi vei cunoaşte foarte bine garderoba
 • Vei face cumpărături mult mai rapide pentru că ştii exact ceea ce ai nevoie.
 • îţi vei trasmite mesajul cu uşurintă
coperta mic1
coperta mic1

[ez_big_btn color=”yellow” url=”https://www.stilmasculin.ro/comanda1″ target=”_self” circle=”yes”]Comanda cartea[/ez_big_btn]

Testimoniale - Ce spun cititorii
p5
„Laci este omul la care trebuie sa mergi pentru orice tine de stil masculin. Îmi place pasiunea pe care o depune de atâția ani în acest domeniu și asta spune tot despre el… Bărbatul trebuie sa fie bărbat atât în interior cat și în exterior. „
Octavian Baban, therealman.ro
p1

“Am citit cartea si e foarte ok!Structurata foarte bine,sfaturi utile,la obiect!foarte usor de parcurs si indiferent daca esti incepator sau avansat in ceea ce priveste felul in care te imbraci gasesti chestii pe care ,cel putin eu ,nu le stiam…Sper ca toata lumea sa o primeasca /citeasca cu aceeasi incantare!”

Anghel Cristian.

p2

“Recomand această carte cu cea mai mare încredere bărbaţilor de orice vârstă sau profesie deoarece după ce veţi fi citit-o de la cap la coadă veţi fi decodat pur şi simplu stilul masculin, este o scriere care vă oferă noi ochi de a privi acest domeniu. Nu conţine informaţii şi poveşti scrise degeaba, numai lucruri de bază şi folositoare care vă vor ajuta pentru restul vieţii. Stilul, spre deosebire de modă, nu ţine cont de anul în care sunteţi sau locaţia unde vă aflaţi, este un cod unic la fel ca ştiinţele exacte; matematica, fizica, chimia, biologia sunt la fel pe tot globul, de asemenea şi stilul. Cartea va avea grijă de voi să fiţi îmbrăcaţi corect şi vă va da informaţiile necesare pentru a nu mai fi manipulaţi niciodată de vreo vitrină, vânzătoare sau revistă de modă.”

Alexandru Remus

p6

“Mă bucur să-ți regăsesc privirea printre rândurile manierate și pentru că am cunoscut un specialist, vreau să-l împart cu tine. Cred că această carte e musai de citit de fiecare bărbat ce se respectă. Foarte practică, adică nu are prea multă vorbărie și te învață concret cum să te comporți ca stil în diferite situații. Pe lângă istoricul fiecărei piese de îmbrăcăminte primești informații prețioase despre cum și când se poartă și mai mult de atât, trucuri ce te ajută să scoți ce ai mai bun din a ta siluetă.”
Anca Serban, manierart.ro

p7

“După ce am citit această carte, mi-am dat seama că nu este o altă carte despre moda masculină, ci este o carte care este scrisă din experienţă, din greşelile şi reuşitele autorului când vine vorba despre stil vestimentar, este o carte despre soluţiile cele mai simple pentru tine în materie de eleganţă şi decenţa vestimentară.

Am observat că informaţiile oferite de către autor, sunt informaţii care nu vor dispărea odată cu trecerea timpulu, deoarece nu sunt sfaturi în funcţie de tendinţele modei. Informaţiile sunt în aşa fel adaptate încât ele nu se vor învechi niciodată.”

Restul recenziei se poate citi pe Amcitit.

p3

Personal nu am investit prea mult in stilul vestimentar, dar la ultimul training la care am participat, trainerul ne-a spus cum a refuzat o tranzactie de mii de euro pentru ca persoana cu care trebuia sa incheie contractul purta ciorapi albi la costum negru si i-a transmis neincredere. Acela a fost momentul in care am deschis ochii si am inceput sa ma documentez mai mult in legatura cu stilul masculin.
Cristian Ciuberea, tophabits.ro

p4

“Laci Nagy este deja un nume în peisajul celor ce se îngrijesc în acest areal românesc de cultivarea ideii de eleganţă masculină, mai ales la capitolul vestimentar. Activitatea sa de peste ani o dovedeşte, în toate formele sale: fie texte pe teme date, fie participări la evenimente, fie, pur şi simplu, o consistentă şi constantă aplecare spre explicaţii date bărbaţilor despre ceea ce înseamnă corectitudine vestimentară.

Îl cunosc pe autorul scrierii de faţă de ceva vreme şi îi apreciez munca de documentare şi de setare, alături de cei ca mine, a unor vectori de eleganţă şi decenţă vestimentară care, într-o bună zi, sper să renască o zonă de masculinitate studiată şi asumată, într-o decentă ce sper să caracterizeze vremurile ce se întrezăresc în faţa noastră. Nu e de trecut cu vederea că nu este nici pe departe o muncă uşoară – o ştiu din propria activitate. Dar odată ce pasiunea se transformă în ocupaţie de sine stătătoare, aşa cum e cazul la Laci, totul devine fluent şi apetisant şi pentru alţii.

Alegerea rămâne întotdeauna la tine, bărbatul. Tot ceea ce face Laci este să te îndrume pe o cale: cea corectă. Şi o face în cel mai profesional mod posibil.

Cezar IonaşcuDomnideRomania

p8

Perioada sarbatorilor de iarna, dupa mine,este cea mai frumoasa fiindca ai ocazia sa te regasesti pe tine,in sanul familiei reunite. In momentul in care scriu,imi astept rudele la obisnuitele mese de Craciun; sunt imbracat in camasa alba, jeans, vesta matlasata, sosete in dungi.

Daca mai “scotocesc” prin dulap, mai gasesc si o cravata tricotata sau un papion,dar nu simt acum nevoia. In caz ca vreau sa ies afara,la usa,ma asteapta o pereche de ghete maro brogue. Aceasta reuniune, imi aminteste de pozele de familie de la articolul “Propuneri pentru iarna de la Gant” si imi dau seama ca desi incerc sa-mi cladesc un stil propriu este greu, totul se face in timp.

Eu am avut noroc ca printre pasiuni, se regaseste si asa ceva, dar mai ales ca am descoperit acest site la timp,care m-a indrumat extrem de mult. Informatiile pretioase de pe site, plus altele le gasesti si in cartea lansata in aceasta luna magica. Nu degeaba,sunt sigur ca va face magii si asupra voastra! Usor de parcurs, iti va deschide apetitul pentru construirea unui stil cat mai personal, cu care vei deschide alte usi.

E o lume frumoasa, nu usoara, dar cand ai ceva care sa te ajute nu ezita sa apelezi. Stilul il construiesti si prin lectura! Nu uita sa citesti cat mai mult,din orice,fiindca nu stii ce vei descoperi. Poate candva, te vei uita in biblioteca si ai sa multumesti acestei carti! Dar pana atunci,incepe de jos, pune baza temeliei si fa din tine o constructie trainica bazata pe frumos.
Iti urez lectura frumoasa!

Cătălin Stahie

 

razvan

Nu de mult, am însoţit pe cineva la cumpărături, pentru a-l ajuta în alegerea unei perechi de încălţăminte. La început l-am lăsat pe el să văd cam spre ce se îndreaptă şi ce preferă. Căuta ceva mai casual. Dar bineînţeles, alegerea nu a fost tocmai cea mai ok raportată la obiectivul spre care ar trebui să tindă persoana în cauză, sau oricare altă persoană de genul masculin care se respectă… mai exact, pariul cu el însuşi de a deveni un mascul, un domn care să aibă un cuvânt important de spus în societatea actuală. Nu susţin că hainele sunt singura cale, dar sunt o piesă care întregesc un puzzle, şi merită atenţie.
După ce alege singur, îl întreb simplu:
– De ce ai făcut tocmai această alegere?
Răspunsul a fost de asemenea extrem de simplu:
– Păi, am mai văzut şi pe alţii purtând aşa ceva.
– Şi de unde ştii tu că acele persoane au făcut respectivele alegeri bazându-se pe nişte cunoştinţe dobândite în urma unor multe ore de studiat acest domeniu vestimentar masculin? Poate că şi ei au procedat exact ca tine acum.
Şi răspunsul a fost unul aprobator combinat cu o oarecare confuzie.

Scopul aceastei relatări? Doresc cu insistenţă să atrag atenţia bărbatului, că alegerea conştientă a hainelor sau încălţărilor ce urmează a le purta îl conduc spre libertate! Ce se înţelege prin „libertate”? Nu vei mai avea nevoie de însoţitor la cumpărături, nu te vei mai lăsa păcălit de vânzătorii al căror unic obiectiv este acela de a-şi vinde marfa, vei achiziţiona doar ce stii că ai nevoie fără a cheltui bani în plus, nu vei mai fi victima trend-setter-ilor, s.a.

Şi cum înveţi să alegi conştient hainele potrivite? Educându-te! Cunoscând ABC-ul vestimentar. O excelentă sursă de educaţie vestimentară masculină, care te va iniţia în acest domeniu atât de plăcut, este cartea scrisă de Laci Nagy, „vinovatul” ce mi-a dat impulsul de care aveam nevoie pentru a descoperi cât de pasionat sunt de stilul masculin.

Răzvan Cristea

bonusuri

[ez_box title=”Bonus 1:  Doar pentru primele 50 de comenzi!” color=”blue”]

Pentru primele 50 de comenzi, vei oferi câte o cravată de 60 lei. Au mai rămas 20 15 9 7 4 0 cravate.

Stoc epuizat!

[/ez_box]

[ez_box title=”Bonus 2:  Consultanta pe mail” color=”blue”]

 • Timp de o lună îti ofer toate sfaturile de care ai nevoie pe mail.

Doar pentru primele 100 de comenzi, pentru a putea oferi maxim de valoare fiecaruia.

Au mai ramas 100 50 25 locuri disponibile

[/ez_box]

[ez_box title=”Bonus 3: 101 idei ca sa îți începi dezvoltarea personală ” color=”blue”]

1 pdf scris de Florin Rosoga

 • 101 idei și moduri de a-ți începe dezvoltarea personală.
 • sfaturi utile pentru evoluția și dezvoltarea ta personală pe plan emoțional, mental, fizic și spiritual.

[/ez_box]

[ez_box title=”Bonus 4: Gânduri pentru gentleman” color=”blue”]

– 1 pdf scris de Anca Serban

 • idei care să-ți deschidă apetitul și atenția pentru detalii și maniere, bune maniere.

[/ez_box]

Pretul unei ore de consultanta e aproximativ 80 de lei. Si nu vei primi nici a 10 a parte din ce iti ofer in carte.

La un calcul simplu, cartea merita cel putin 10×80 lei, adica 800 de lei.

Dar nu iti voi cere atat!

Preţul cărţi este de 79 lei (fără taxe postale). Aproximativ cât o cămaşă, un pulover, o cravată, o pereche de pantaloni,  o ieşire în oraş sau o oră de consultanţă.

In plus, vei primi si bonusurile de mai sus!(cele care nu au expirat deja)

coperta mic1
coperta mic1

[ez_big_btn color=”red” url=”https://www.stilmasculin.ro/comanda1″ target=”_self” circle=”yes”]Comanda cartea[/ez_big_btn]

garantie

Cum e structurat conţinutul cărţii

Capitolul 1 – Articole vestimentare

 • Învaţă despre ce mesaj transmite fiecare articol vestimentar.
 • Află care sunt elementele esenţiale pe care trebuie să le aibe un bărbat un garderobă.
 • Află o infinitate de modalităţi de purtare a diverselor articole vestimentare.
 • Află cum se aleg cele mai bune haine

Capitolul 2 – Accesorii

 • Află despre importanţa accesoriilor
 • Află cum se alege ceasul în funcţie de ţinută.
 • Învaţă cum să-ţi alegi ochelarii în funcţie de fizionomia feţei
 • Află cum se poartă şi alege o cravată

Capitolul 3 – Încălţăminte

 • Află cum se alege un pantof de calitate
 • Află cum se alege o pereche de ghete sau încălţămintea adecvată verii
 • Învaţă cum se alege încălţămintea în funcţie de ocazie
 • Află informaţii preţioase aproape despre fiecare tip de încălţăminte

Capitolul 4 – Conformaţie

 • Sfaturi de îmbrăcăminte pentru cei slabi şi plinuţi
 • Cum să câştigi câţiva centimetrii dacă eşti mic de înălţime
 • Cum să îţi alegi hainele în funcţie de conformaţie
 • Cum să maschezi anumite particularitati

Capitolul 5 – Culori şi asortare

 • Află despre importanţa culorii
 • Află cum se asortează cravata la cămasă
 • Află cum se poartă şi se asortează imprimeurile
 • Află cum se asortează culorile între ele

Capitolul 6 – Artificii de stil

 • Adu-ţi stilul la un alt nivel
 • Cum să devii creativ
 • Află câteva secrete de stil
 • Învaţă cum se încheie nasturii corect
cuprins carte
coperta mic1
coperta mic1

[ez_big_btn color=”red” url=”https://www.stilmasculin.ro/comanda1″ target=”_self” circle=”yes”]Comanda cartea[/ez_big_btn]