Ești Ceea Ce Porți- Stilul Tău Personal Este Cartea Ta De Vizită

Stilul tău personal este cartea ta de vizită.

Ți s-a întâmplat vreodată să vezi un bărbat pe stradă și să te întrebi “oare ce e în capul tipului ăstuia de se îmbracă așa?” Nu vreau ca tu să fii un astfel de bărbat.

Ai pățit vreodată să te uiți prin dulap și să nu găsești nicio haină pe care să-ți facă plăcere să o porți? Sau mai rău, ai vreun articol vestimentar care a costat o grămadă de bani și nu-ți dai seama cum ai fost în stare să cheltuiești atâta pe o haină care nu te evidențiază deloc?

Nu vrei să te numeri printre bărbații care fac greșeli fatale când vine vorba despre stilul lor vestimentar.

Pentru că citind Ești ceea ce porți, vei învăța să te îmbraci astfel:

Oameni Imbracati Bine

Ceea ce purtăm spune multe despre noi și despre cum ne simțim fiind noi înșine. Iar scopul meu este să-ți ofer informațiile care să te ajute să-ți construiești o garderobă de care să fii mândru și care să-ți complimenteze stilul tău individual.

Pentru tine am scris Ești ceea ce porți, o carte care îți va deschide ochii în materie de vestimentație și din care vei învăța să te îmbraci cu fler și cu eleganță, fără să faci niciun efort.

Citind această carte vei învăța cum să ieși din zona ta de confort vestimentar și să experimentezi cu noi materiale, noi accesorii sau noi combinații de haine. Vei afla cele mai importante trucuri de stil masculin și cum să faci cumpărături inteligente.

Ești ceea ce porți? este o carte pentru bărbații care își doresc o schimbare de stil în viața lor. Fii un astfel de bărbat și nu vei regreta niciun moment.

[ez_btn color=”yellow” url=”https://www.stilmasculin.ro/cb-p4″ target=”_self”]Află mai multe detalii despre carte[/ez_btn]