David Gandy

David Gandy, celebrul model britanic de 34 de ani, este fără dubiu un gentleman desăvârșit. Mereu prezent în costumele sale clasice, se face remarcat atât prin atitudine, cât și prin felul în care îmbină articolele vestimentare, accesoriile şi culorile acestora, reprezentând o sursă de inspirație pentru bărbații de pretutindeni.

Prin urmare, am extras 5 caracteristici pe care le consider esențiale în procesul de formare al oricărei persoane.

Individualitatea

Este vital acum, mai mult ca niciodată, ca orice bărbat să își însușească aceasta caracteristică. În prezent, oamenii au dezvoltat tendința de a copia celebritățile și de a elimina orice urmă de originalitate.

David Gandy a devenit cunoscut în lumea modei tocmai pentru că a acționat în contradictoriu cu ceea ce există până în acel moment. Înainte ca el să își facă apariția pe scena, industria modei masculine era invadata de modele tip ”skinny”, dar odată cu marele succes al reclamei pentru Dolce & Gabbana (”Light Blue Fragrance”, 2007), structura sa musculară a devenit un reper pentru ceea ce avea sa urmeze.

Acest principiu poate fi aplicat în orice context al vieții noastre, indiferent că vorbim despre felul cum ne îmbrăcăm sau despre felul cum ne exprimăm.

Fiecare om prin natura sa este unic, iar să depui un efort să schimbi asta este un consum inutil de energie.

Simplitatea David Gandy

„Simplitatea rămâne cel mai sofisticat lucru”

Simplitatea nu este echivalentă cu a fi plictisitor sau previzibil. Simplitatea înseamnă să înțelegi cum să porți hainele cu încredere și cum să creezi o punte de legătură între distincție și discreție.

Simplitatea, folosită în adevăratul ei sens poate emana putere și masculinitate și de asemenea, va face ca atenția să fie orientată mai mult pe atitudinea afișată, decât pe vestimentația propriu-zisă.

Simplitatea este esențială întrucat ea reflectă cel mai bine autenticitatea și o dată cu autenticitatea vine atât încrederea cât și eleganța.

Independenta financiara

Article-2535862-1A7E9Fa000000578-887_634X416
5 lucruri de la David Gandy

Ignorând toate teoriile moderne, consider că un bărbat trebuie în mod imperativ să fie independent financiar. Este o obligație pe care trebuie să și-o însușească cât mai repede posibil. Indiferent dacă are familie sau nu, el ar trebui sa fie perfect capabil să îndeplinească nevoile existente.

Sunt de părere că acest concept de independență financiară a fost și va fi întotdeauna o constantă care va defini caracterul unui bărbat. Timpul liber, pasiunile și lucrurile pe care le dorim vor fi mereu influențate într-o măsura mai mică sau mai mare de sfera banilor. Așadar, libertatea financiară este unul dintre cei mai importanți pași pe care putem să îi facem atunci când dorim să evoluăm.

De asemenea, aceasta îți oferă puterea de a ajuta și alte persoane. În 2010, David Gandy, participă la un eveniment de caritate organizat de Naomi Campbell pentru victimele cutremurului din Haiti, apoi în 2011 și în 2012, culmind cu anul 2013, atunci când își deschide propria sa fundație numită „Blue Steel Appeal”

Pregatirea fizica David Gandy

Nu este un secret ca cel mai în vogă model masculin al momentului era în 2001 un adolescent care nu avea prea multe calități fizice. Asadar, procesul său evolutiv a fost unul îndelungat, dar dominat de perseverență și angajament.

Indiferent ca vorbim despre industria modei sau oricare altă industrie, un echilibru va fi intotdeauna necesar, iar activitatea fizică este cea care îți poate oferi acea senzație de libertate. De asemenea, o astfel de pregătire dezvoltă disciplină și dedicare, două calități care îți vor fi necesare în orice domeniu al vieții. Desigur, nu întotdeauna vei găsi motivația pentru a face sport, dar totuși vei lua decizia corectă. Acest obicei îți va aduce mari beneficii pe termen lung influentând atât sănătatea, cât și starea interioară în mod direct.

Pregatirea Intelectuala/Mentalitatea

Am avut o surpriză foarte placută atunci când, ascultând pentru prima dată un interviu cu David Gandy, am reușit să înțeleg cu adevarat întregul mecanism din spatele succesului său. ”Luck is an attitude”. Acestea erau cuvintele pe care le repeta în mod constant atunci când a fost rugat să descrie pe scurt parcursul său în lumea modei.

El propune o definiție a norocului ca fiind de fapt, un om foarte bine pregătit căruia i se oferă o oportunitate. De asemenea, am remarcat profunzimea vocabularului folosit, ușurința în exprimare și limbajul non-verbal masculin, toate ducându-mă cu gândul la faptul ca în spatele prezentărilor, a reclamelor și a posterelor se află un număr foarte mare de ore de studiu. Prin urmare, putem trage o concluzie cât se poate de clară: evoluția și succesul personal sunt direct proporționale cu timpul alocat acumulării de informații.

sursa foto: aici, aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *