Brățara colorată - detaliul subtil

La fel ca și-n cazul broșei, un accesoriu mai neobișnuit pentru a fi purtat de către bărbați este brățara colorată. Pe lângă faptul că brățara este un accesoriu care ne exprimă personalitatea, aceasta reprezintă și un element pentru practicarea de sprezzatura dacă este purtată la costum. Brățările sunt elegante și aduc un plus de stil purtătorului.

Brățara colorată – detaliul subtil

Am ales să atrag atenția asupra acestui detaliu deoarece în majoritatea fotografiilor realizate de către Scott Schuman și Tommy Ton, bărbații poartă brățări.

Unii bărbați le poartă zilnic și nu doar o singură brățară pentru că face parte din stilul lor de viață. La fel cum port și eu o brățăra de piele. Sunt foarte puține ocazii în care renunț la ea, dar vreau să o port permanent. Evident că nu dorm cu ea pe mână.

Nu purta pietre prețioase sau aur și alege modele simple de brățară din oțel, argint, material textil.

bratara colorata
bratari colorate

În funcție de cum le porți, acestea pot fi în centrul atenției sau pot fi doar un detaliu subtil al ținutei. Când porți costum, acestea se pot vedea doar când îți tragi mâneca de sacou sau îți desfaci manșetele de la cămașă.

ceas si bratari
bratara si ceas
costum si bratara
costum si bratara

Cum ai purta brățara colorată?

sursa foto: ezwans.blogspot.com, yinnyang.co.uk, mernberg.blogg.se

Related Posts

8 thoughts on “Brățara colorată – detaliul subtil

 1. Floares Mircea Silviu spune:

  apreciez in mod placut ceea ce vad si astept noi informatii

 2. radu.crd spune:

  am si eu cateva,dar deocamdata de culori neutre,pt ca am inceput mai reticent cu accesoriile,dar o sa trec si pe colorate:)

 3. Marius spune:

  …eu as purta si mai colorate …dar romanu’de pe strada te judeca si dupa o bratara …eu o perioada am purtat o bratara galbena din aceea ptr campania anti cancer „Poti si tu ” si vedeam ca unii se uitau ciudat la ea :| dar …ma gandesc sa o port …mai ales ca un prieten forte bun de al meu …a avut boala respectiva …

 4. Laci spune:

  @ Floares Mircea Silviu, @ Radu.Crd

  Ma bucur pentru cele auzite si va multumesc.

 5. razvan28 spune:

  Astea colorate mi se pare ca arata oarecum ciudat pe unii baieti , dar astea de piele mi se pare super tari…are cineva idee unde as putea gasi genul asta de bratara ?

 6. MIN spune:

  Stiti cumva un magazin in Cluj-Napoca de unde se pot achizitiona astfel de bratari?

 7. Flavius spune:

  Mi se par pebilible bratarile in nuamr atat de mare pe mana , exagerat , greoi . incomod. mai bine ptine si aerisite cu bun gust .

 8. Laci spune:

  @Flavius Sunt decizii personale pentru fiecare individ in parte. Eu port cam 5 bratari colorate pe mana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *