Adonis Wear - Brand-Ul De Cămăși Pentru Bărbații Îndrăzneți

Adonis Wear este un brand exclusivist de cămăși românești, creat special pentru nonconformiștii care pun accent pe calitate și unicitate. În loc să investească economiile într-un apartament, fondatorul, a ales varianta antreprenoriatului de a investi într-un brand asemănător pasiunilor și a stilului său de viață.

Cine este Adonis Wear?

Persoana din spatele acestui brand este Adonis Țurcanu. Îl cunosc de câțiva ani, și de foarte puține ori l-am văzut să nu poarte o cămașă cu imprimeuri reprezentând o explozie de nuanțe. Pentru că, este piesa lui preferată din șifonier a creat Adonis Wear – brand-ul care se adresează doar bărbaților curajoși cărora nu le este frică să se exprime.

Adonis Wear s-a născut din dorința de a le oferi bărbaților articole vestimentare cu personalitate și pentru a le pune în evidență caracterul lor. După multe încercări, s-a creat acest produs de la zero oferind cămăși din materiale calitative și imprimeuri inedite.

De ce să alegi Adonis Wear?

Este un brand responsabil cu mediul înconjurător, din acest motiv aleg să imprime digital fiecare cămașă, cu vopsea organică produsă în Germania care nu provoacă alergii și nu este cancerigenă.

La Adonis Wear vei găsi o gamă variată de modele, realizate din bumbac egiptean, imprimeuri și culori îndrăznețe. Orice ai alege să porți, te va pune instant în evidență.

Materialele folosite în confecționarea cămășilor se șifonează greu și sunt ideale pentru ținutele de vară, vacanță și alte stiluri vestimentare.

Totuși, cămășile Adonis Wear nu sunt pentru orice bărbat. Trebuie să fi confortabil să poți purta culori deschise și imprimeuri cât mai îndrăznețe. Dacă nu știi cum să porți astfel de cămăși, asortează-le doar la haine simple uni. Astfel, vei pune cămașa în evidență, prin culoare și contrastul pe care îl face cu restul hainelor.

Pentru cine sunt potrivite aceste cămăși

Cămășile Adonis Wear vin în întâmpinarea bărbaților care au un lifestyle modern și dinamic.

Noua colecție conține peste 35 de modele care așteaptă să fie descoperite. Iar cele 35 de modele se împart în două categorii: cu sau fără nasturi pe guler. Cămașa cu nasturi la guler este adecvată bărbaților care sunt mereu în mișcare, dar în același timp vor să rămână eleganți întreaga zi. Aceasta fiind mult mai ușor de integrat intr-o ținuta casual.

Ce fel de imprimeuri folosesc

Imprimeurile folosite: florale, fructate, paisley, joviale (precum cele cu macarons, sau baloane) sau faunistice.

Printre modelele lor preferate se numără Exotic Escape.

Exotic Escape Adonis Wear Camasa Barbati

Iar cele mai vândute modele sunt Rarity și Flori de bumbac.

Adonis Wear Camasa Rarity
Adonis Wear model cămașă Rarity

Chiar dacă momentan aceste cămăși se găsesc doar online, ca planuri de viitor vor deschide primul magazin fizic în România și să dezvolte vânzările pe piața europeană.

Fiecare client care ajunge pe site, este consiliat pentru a face alegerea corectă prin intermediul personalului calificat sau a articolelor, pline de sfaturi, de pe shop-ul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *