Ai Da Un 1 Milion De Dolari Pe Un Parfum?

Casa de modă americană DKNY în colaborare cu bijutierul Martin Katz au realizat designul a celui mai scump parfum din lume în valoare de 1 milion de dolari.

Sticla parfumului este realizată din aur galben și alb de 14 karate. În plus, acestă sticlă este accesorizată cu 2,909 pietre prețioase colectate din toată lumea.

Acest parfum, are note: de măr, floare de portocal, prune Mirabelle, trandafir,  crin de Casablanca, crin, orhidee cu aromă de vanilie și  lemn de santal. Această apă de parfum, va fi disponibil în sticle de 30, 50 și 100 de ml.

Încasările de pe acest parfum, vor fi donate Fundației Action Agains Hunger care luptă pentru stoparea foamei în lume.

7 thoughts on “Ai da un 1 milion de dolari pe un parfum?

 1. roek spune:

  da,deja i-am dat comanda ! o sa va zic cum e !

 2. Emanuel I. spune:

  Supe tare idee!
  Daca as avea nivelul de trai aferent, mi l-as cumpara.Pentru povestea acestui minunat domn si pentru ceea ce vor sa faca cu banii!
  Super tare!
  Felicitari!

 3. Pantera spune:

  Se stie ca pe timp de criza tot ce inseamna LUX se vinde mult mai bine!…nu as da atatia bani pe un parfum…chiar si pentru o cauza nobila!eventual as infiinta personal o fundatie are sa gestioneze fondurile respective catre cei napastuiti!….Mai am pana acolo asa ca…mai au de asteptat dupa banii mei!

 4. Alex spune:

  Nu as da atata pe un parfum din acelasi motiv pentru care nu sunt fashion victim, adica imi folosesc creierul.

 5. Dan Voicu spune:

  Chiar daca as avea, nu as da :))

 6. Laci spune:

  Cred ca sunt destui care ar da.

 7. razvannn spune:

  Aș’ avea vise mult mai interesante de împlinit dacă aș’ avea 1 milion de dolari . Sunt atâtea locuri pe care vreau să le vizitez .. de numai să dau 1 milion de dolari pe un parfum nu m-aș gândi . Îmi place să gestionez banii cu cap , de obicei .. când îi am .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *