Ai dona din garderoba ta pentru un scop caritabil?

Vineri  am lansat o întrebare atât pe pagina personală de facebook cât și pe cea de fani: „Ai dona din garderoba ta pentru un scop caritabil?” Spre surprinderea mea, lumea a reacționat destul bine și  rapid. Așa că vreau să-ți spun și despre ce este vorba.

Având în vedere că pui un mare accent pe haine, dar când ai prea multe, nu le mai porți pe toate și le tot împingi în spatele dulapului. Alții și le depozitează în saci pentru că nu le mai suportă dulapul. Legat de acele haine pe care nu mai vrem să le purtăm am făcut un articol prin care îți poți da seama că unele articole nu le mai purtăm deloc și pentru a putea face ordine în dulap.

De ce apelez la voi: pentru că nu suntem singuri care avem nevoie de haine, unii au o necesitate mai mare pentru ele sau pur și simplu nu și le pot permite. Fiind luna cadourilor, nu cred că nu este o persoană care nu se poarte lipsi de la unul sau mai multe articole vestimentare pe care nu le poartă.

Pentru a putea ajuta persoanele adulte și a familiilor cu copii în stradă din București, ne-am unit forțele împreună cu SamuSocial.

Dacă ai haine groase, pulovere, pantaloni, căciuli, fulare, mănuși, încălțăminte adecvată sezonului și altele, gândește cât bine ai putea face unor persoane care într-adevăr au nevoie.

Pentru cei care vor să dea o mână de ajutor, coletele se pot trimite la adresa: Sos. Grozăvești, nr. 82 bis, sector 6, București, cod poștal 061102.

Conform statisticilor Samusocial aproximativ 5000 de adulți trăiesc pe străzi pentru care s-au dus la dispoziție 330 de locuri de adăpostire.

Tot ce ai de făcut e faptul că trebuie să-ți verifici dulapul să-ți strângi hainele pe care nu le mai porți, să le speli (pentru că vor fi purtate tot de oameni la fel ca mine și ca tine) și să fie într-o stare decentă. Coletele se trimit până în data de 22. decembrie 2011 inclusiv. În data de 23 decembrie hainele vor fi distribuite celor care au o nevoie mai mare decât noi. Bineînțeles și dacă transmiți mesajul mai departe, acesta este de ajutor.

O știre despre această acțiune, se poate citi și pe site-ul Samusocial.

Dacă poți face un bine, de ce să nu o faci?

Ai dona din garderoba ta pentru un scop caritabil?

8 thoughts on “Ai dona din garderoba ta pentru un scop caritabil?

 1. Luciano spune:

  Felicitari pentru initiativa!

 2. Stin spune:

  Ma apuc de impachetat !

 3. Laci spune:

  @ Luciano Mersi poate ai ceva in garderoba care ar putea folosi.

  @ Stin Sa ma tin la curent.

 4. Emanuel I. spune:

  Cu siguranta voi contribui si eu!
  BAFTA MULTA si felicitari pentru actiune!!!
  :D

 5. Andrei C. spune:

  Felicitari pentru intitiativa!! Aceste persoane ar merita mai multa atentie din partea noastra, nu doar in perioadele de sarbatori cand „trebuie” sa facem fapte bune. Din pacate aceste persoane nu sunt numai in Bucuresti…

 6. Laci spune:

  @ Emanuel I Mersi ca vrei sa ajuti acesta cauza.

  @ Andrei C. Din punctul meu de vedere, se poate face pentru orice oras si in orice perioada al anului.

 7. mrr.phunkey spune:

  trebuie trimis un colet neaparat,sau pot sa vin sa le las la adresa ?

 8. Laci spune:

  @Mrr. Phunkey Poti sa lasi si la adresa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *