Digital Divas male fashion

Am fost nominalizat la Digital Divas la secțiunea Male Fashion & Lifestyle Blogger. Precum ai observat nu sunt multe evenimente sau concursuri destinate site-urilor/blog-urilor de stil masculin din România. Probabil și din cauza că nu este o nișă așa de dezvoltată și populară cum este cea de fashion feminină.

Cei care creăm conținut pe partea de Stil Masculin suntem prea puțini din păcate ca să fim încadrați într-o categorie. Dar lucrurile s-au schimbat.

Digital Divas e un eveniment dedicat blogosferei feminine 100%. Mă rog era până anul trecut. Acum la ediția Digital Divas cu numărul 7 au introdus și o secțiune destinată bărbaților „Best Male Fashion & Lifestyle blogger” unde suntem 10 nominalizați. Fiecare dintre noi suntem diferiți ca stil vestimentar și promovăm conținut variat.

Din păcate o astfel de mișcare nu se întâmplă prea des. A mai fost ceva de genul acum foarte mulți ani prin intermediul Roblogfest.  

O astfel de nominalizare este ca o recunoștință a eforturilor pe care le-am depus în acești ani prin crearea de conținut pe blog, Facebook, Instagram,Youtube, consultanță, produse fizice, etc.  Sper că materialele mele te-au ajutat să treci la următorul nivel și să înțelegi mai bine relația dintre haine și asortări cromatice.

Am început acest drum în 2007 cu un alt blog și din 2009 cu StilMasculin.ro și nu mă voi opri aici. Indiferent de cât de greu sau de ușor mi-a fost am continuat același drum. Deși am pierdut mult teren pe platformele Instagram sau Youtube încerc să recuperez din urmă.

Dacă crezi că merit acest vot din partea ta mă poți vota aici.

Tot ce ai de făcut este să îți introduci adresa de mail(în link-ul de mai sus) și vei primi un link în inbox sau verifică în junk folder.

Digital divas male fashion

Dupa ce accesezi link-ul mă găsești la sectiunea nr 13, mă bifezi și după un scroll în jos și apasă butonul Voteaza!.

Digital divas male fashion1

Vei primi un mesaj de confirmare pe site. 

Digital divas male fashion2

Mersi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *