Am Nevoie De Ajutorul Tau: Ce Doresti Tu Sa Obtii Si Cum Pot Eu Sa Te Asist?

Am scris până acum destul de mult aici, pe stilmasculin.ro. Majoritatea materialelor sper ca ţi-au fost de folos. Îmi doresc însă ca pe viitor să scriu mai mult despre problemele concrete pe care le întâmpină cititorii și soluțiile care pot fi găsite. Am lansat pagina cu Stil Masculin îţi răspunde la orice întrebare, dar parcă nu este de ajuns.

Așa că vreau să știu cine ești tu și ce-ți dorești de la acest blog. Da, mă refer la tine. Blog-ul a crescut destul de mult și cred că e momentul să mă adaptez la ce au nevoie cititorii. Pentru asta am nevoie să știu câte ceva despre tine și ce anume te interesează să înveți.

Așa că am făcut un scurt chestionar pe care-l găsești mai jos. Durează câteva minute să-l completezi și m-ar ajuta foarte tare ca acest chestionar să ajungă la cât mai multă lume, ca să pot face o analiză serioasă a rezultatelor. De aceea vreau să te rog două lucruri:

1. Răspunde acum la chestionar.
2. Dă-l mai departe, astfel poate ajunge și la alți oameni. Poți să-i dai un share pe Facebook, Twitter sau să dai forward daca l-ai primit pe email.

În speranța că voi avea cât mai multe raspunsuri, îți multumesc anticipat pentru ajutor!

Timp estimat de completare: 5-6 minute. Daca mai jos nu apare chestionarul, acceseaza-l te rog Se încarcă…” target=”_blank”>aici.

sursa foto:mywindowshelp.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *