Am Testat Brățara Fitness Mivia Essential 350

De peste 2 ani am descoperit ce înseamnă să faci sport la intensitate maximă și trebuia să-mi monitorizez organismul cu ajutorul brățării  MiVia Essential. M-am îndrăgostit de crossfit și automat am început să vizitez mai des magazinele în care se găsesc articole sportive. Pe lângă diversele accesorii pe care le am acasă sau în mașină un alt element util de care am auzit, dar și pe care l-am testat a fost brățara fitness. 

Testul brățării fitness MiVia Essential 350

Pentru început la stilul meu vestimentar mi s-a părut destul de greu de integrat, dar având în vedere că voiam să aflu mai multe date despre organismul meu am făcut un compromis. Ca și orice altă brățară din această nisă merge conectată la o aplicație pe mobil unde rapoartele sunt mult mai clare. După ce am prins gustul a devenit o obsesie purtatul acestei brățări inclusiv când eram acasă. De regulă, când sunt acasă mă schimb în haine de interior și-mi dau jos toate accesoriile de pe mână. Ceasul, inelele și brățările.

Brățara MiVia Essential 350 îmi oferea un target zilnic de număr de pași și caloriile pe care trebuia să le ard pe baza a mai multor trepte de fitness. A trebuit să schimb nivelul de fitness pentru că sarcinile erau prea ușoare și voiam să fac cât mai mulți pași. Recunosc că e Crossfit-ul de vină. Adică făceam destul de repede numărul de pași necesari. Pentru o persoană care nu are un obicei a face zilnic plimbări lungi poate deveni o obsesie, dar aș zice că una sănătoasă.

Partea cu testarea calității somnului mi s-a părut cea mai interesată având în vedere că nu știam niciodată dacă am dormit suficient. De regulă, dorm între 5-7 ore pe zi cu foarte mici excepții. Paradoxul e că într-o seară am dormit sub 4 ore și a fost cel mai calitativ conform brățării. Practic se măsoară de câte ori te întorci pe o parte sau alta în timpul somnului. 

Calitatea Somnului

Și aici se poate vedea o medie pe o săptămână.

Calitatea Somnului1

După o scurtă evaluare de 1 minut am primit următorul raport. Deși am 34 ani mi-a arătat că de fapt am 38 în funcție de măsurători. Am făcut testul de mai multe ori dimineața, la prânz sau seară și de multe ori îmi arăta cu 1% energie ceea ce mi s-a părut practic imposibil.

Ritm Cardiac
Am testat brățara fitness MiVia Essential 350

Următoarele teste mi s-au părut mai grele la prima impresie având în vedere că se bazau pe felul în care inspiri și expiri. Cel puțin m-au scos din starea de confort. Apropo câți dintre voi faceți exerciții de respirație zilnic?

Test Nivelul1
Test nivelul1 MiVia Essential 350

Am scos un rezultat bun comparativ cu vârsta pe care o am. Din acest motiv am crescut nivelul de disconfort, trecând la următorul nivel, și am primit următoarele rezultate.

Test Nivelul2
Test nivelul 2 MiVia Essential 350

Pe baza experienței de la primul test am reușit să scot un rezultat mai bun. Pauza dintre teste a fost de 3-5 minute. Cică acest gen de antrenament te ajută să reduci nivelul de stres, să ai mai multă energie și să ai un somn mai liniștit. ANS vine de la vârsta sistemului nervos autonom.

Din punct de vedere al autonomiei bateriei m-a ținut în jur de 5-6 zile. E ca și la telefon. Dacă nu îți verifici non stop notificările bateria te va ține mai mult. 

Personal nu am folosit funcția de direcționare a notificărilor de pe telefon pe brățară. Astfel, m-am putut bucura mai mult de plimbări sau de activități.

Brățara MiVia Essential 350 este prima brățară de fitness cu senzor EKG integrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *