Back to School

Back to school este o campanie de reduceri pe care magazinele le fac exact înainte de începerea școlii. Vei găsi oferte la rechizite, haine și alte accesorii atât pentru adulți precum și pentru copii. În același timp este un moment bun în care părinții îl pot petrece alături de copii lor pentru ai învăța cum să fie mai responsabili în privința cumpărăturilor. 

Back to School – campania

Acum că au mai rămas câteva zile, ar trebui să începi să vizualizezi ofertele back to school este o campanie de reduceri pe care magazinele le fac exact înainte de începerea școlii. Vei găsi oferte la rechizite, haine și alte accesorii pe care le au magazinele și să le compari pentru a vedea ce anume ți se potrivește. Dacă ai rămas pe ultima sumă de metri uite ce ai de făcut pentru a avea o experiență cât mai plăcută:

  1. Încearcă să fii la ora deschiderii pentru a evita aglomerația care se formează, în timpul zilei, în această perioadă. Astfel, vei avea mai mult timp pentru a vedea produsele dorite.
  2. Pornește cu o listă de acasă ca să știi exact ce să cumperi
  3. Chiar dacă sunt multe produse la reducere asta nu înseamnă că ai nevoie chiar de toate.
  4. Este momentul ideal și să îți reînnoiești garderoba sau să îți acoperi lipsurile.

Fie că e vorba de adulți sau de copii vei găsi oferte atât la trotinete simple sau electrice precum și la biciclete. Depinde cu ce anume te simți confortabil să te deplasezi.

Bicicleta electrica

Citește mai departe pe blog-ul VIVO! Cluj Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *