Blogger Pentru Tiff În Vitrină

M-am săturat de filme de proastă calitate care au apărut în ultima vreme şi vreau să particip la TiFF. Pentru cei care nu ştiu, Tiff a ajuns la ediţia 10 şi va avea loc în Cluj Napoca între datele de 3-12 iunie 2011 respectiv 15-19 iunie 2011 la Sibiu.

Astfel, vreau să particip la competiţia pe care a lansat-o Vitrina şi anume de a devenii blogger oficial Tiff.

Consider că îndeplinesc toate sarcinile pentru a fi ales unul dintre cei doi bloggeri, deoarece sunt destul de activ pe blog, forum, reţele sociale, precum şi-n mediul offline şi nu în ultimul rând îmi plac filmele. Pe vremurile studenţiei, ofeream diverse recomandări în materie de filme.

În cadrul acestui festival, pot trasmite rapid: recenzii, recomandări despre filme (pentru că cineva trebuie să te îndrume la filmele de calitate). În plus, vreau să aduc şi ochiul critic asupra persoanelor care participă la festival, regizori, actorii şi alte persoane din punct de vedere vestimentar. Am mai făcut asta cu Românii au Talent şi Festivalul de la Cannes. De-asemenea, pe lângă recenzie, vreau să comentez şi despre ţinutele adoptate în filme (sper să fie interesante).

Pe scurt, vreau să vin cu ceva nou şi consider că sunt potrivit pentru acest post.

11 thoughts on “Blogger pentru Tiff în Vitrină

 1. Manuel spune:

  Bafta, sigur vei fi un blogger oficial bun!

 2. Laci spune:

  Mersi Manu pentru sustinere. Totul depinde de catre cei de la Vitrina.

 3. kata spune:

  Iti doresc mult succes!Meriti!

 4. FaLa spune:

  Sa ai multa bafta, dar grija mare sa nu te reprofilezi ca faci treaba buna in ale fashion-ului.

 5. pantera spune:

  atata timp cat nu neglijezi ceea ce faci/ne oferi poti sa faci ce vrei!….glumesc!cred ca o sa te descurci si o sa te sustinem(cel putin eu!) in acest proiect nou!…Chiar vroiam sa iti propun/sugerez sa faci o rubrica de genul „week in style” dar chestia cu „TIFF” este si mai ok!doar ca, sa critici/lauzi tinutele din filme nu prea e ok…Acolo tinutele le pot fi impuse sau ma rog cel putin trebuie sa fie adaptate rolului,nu cred ca au prea multe optiuni/libertati in privinta asta.Eventual sa analizezi ,dar in rest…Asta e parerea mea!Pe invitati sau organizatori abia astept sa ii vad aici si cred ca ar fi foarte interesant sa ma convingi ca si clujenii se imbraca bine!…stii ca am sustinut contrariul:)

 6. Laci spune:

  @ Kata Mersi

  @ Fala Nu ma reprofilez stai linistit.

  @ Pantera Mi-a placut foarte mult comentariul tau. Legat de tinutele in Cluj, vreau sa le scot in evindente pe cele bune. Stiu ca sunt niste tinute impuse, dar am vazut filme in care actorii erau bine imbracati si cat timp pot fi considerati o sursa de inspiratie, de ce nu?

  Va fi greu sa zic ca sunt doar clujeni, dar vor veni si din alte orase la Tiff. Sper sa pot demonstra ceea ce ai cerut, dar din pacate sunt de aceasi parere cu tine.

 7. kata spune:

  https://www.vitrina.ro/blog/2011/05/25/bloggerii-oficiali-tiff-in-vitrina/

  Acum merita sa-i uram felicitari si succes pe mai departe!

 8. Lucian Lirca spune:

  Felicitari man! bafta!

 9. Laci spune:

  @ Kata si Luci Mersi.

 10. Darius Groza spune:

  Cum adică, bre, depinde totul de noi?

  Fix de tine depinde, că de aia te-am făcut blogger oficial.

  Aparatu’ şi tastatura şi pe teren cu tine! Să te-mbraci comod.

 11. Laci spune:

  @ Darius Groza

  Cand am lasat comentariul, nu eram inca ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *