Bohemians.ro lansează o platformă nouă pentru artiștii români

Bohemians.ro lansează o platformă nouă pentru artiștii români în cadrul campaniei #BohemiansFriends. Together Gives Hope For The Future!

Campania #BohemiansFriends a luat naștere în această perioadă, după conștientizarea faptului că doar împreună avem șanse să depășim dificultățile noului context economic și social. Ideea campaniei  s-a conturat ca urmare a constatării obstacolelor cu care s-au confruntat mulți în această perioadă din cauza lipsei prezenței lor în mediul comercial online. Noua platformă Artist Corner este disponibilă pe site-ul www.bohemians.ro și plasează în centrul atenției artiștii și artizanii români, indiferent de breaslă, oferindu-le un spațiu online de prezentare și vânzare a lucrărilor. 

Oricine dorește să fie prezent și vizibil online se poate alătura proiectului, accesul și utilizarea platformei fiind oferite gratuit artiștilor români până la sfârșitul anului în curs. Proiectul începe cu artiști din diferite domenii, și anume: Neculai Stanciu – design vestimentar, Bogdan Lucian – bijuterii handmade din argint, Ioana Stanciu – fotografie și design vestimentar, Alexandra Sirbu – pictură și design vestimentar, Cristian Sarkozi – broderii realizate manual, SAC BAGS – accesorii handmade din piele naturală. Bohemians.ro se va ocupa integral de conținutul și publicarea lucrărilor pe site-ul www.bohemians.ro pentru ca noii #BohemiansFriends care se alătură proiectului să își poată continua nestingheriți procesul de creație.

În cadrul campaniei, Bohemians.ro intenționează să promoveze intensiv în mediul online lucrările artiștilor parteneri și să facă posibilă participarea în comun la târgurile de specialitate ce vor fi organizate pe parcursul anului.

Ei au mai făcut o compania faină Digital Look la care încă mai poți apela.

Să pornim împreună înseamnă doar începutul, să lucrăm împreună înseamnă succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *