Camașa Neagră

Aspectul, ca pentru oricare bărbat este unul foarte important, iar articolul vestimentar va transmite întotdeauna un mesaj, totul ține de atenția și grija pe care o va acorda imaginii  sale. Cămașa a fost, este și va rămâne un articol vestimentar care vă poate scoate din impas în orice situație și va aduce acel plus față de ceilalți care nu ies din tiparul – tricou și blugi.

Cămașa neagră în garderoba ta

Chiar dacă pentru unii cămașa neagră este asociată cu un eveniment nefericit din viața fiecărui om, ea poate fi purtată foarte bine și într-o seară frumoasă în club. Nuanța de negru va veni în ajutorul bărbatului făcându-l să pară mai slab și îi va pune în evidență particularitățile feței. Iar pentru un aspect mai casual cămașa neagră poate fi purtată cu o pereche de jeanși.

Un avantaj al cămășilor negre (și nu numai) ar trebui să îl constituie lungimea mânecilor, o cămașă cu mâneca lungă va scoate orice bărbat din impas ajutându-l si îi dă o  ușoară notă de versatilitate. Pentru unii bărbații purtatea unei cămăși poate însemna o povară crezând că ar fi un stil prea formal și nu îi ajută să se simtă liberi, dar în schimb un mic detaliu îi va ajuta să se simtă mai relaxați, acela de a deschide doi nasturi, îi vor face să se simtă mai bine.

Cămașa neagra dă un aer elegant, dar și un „lucru” care ar provoca o femeie, adaugând o atmosferă de mister oricărui bărbat care poartă acest stil de cămașă. Paleta de purtare a unei cămăși negre este una restrânsă. Un loc în care trebuie evitată cu desăvârșire acest tip de cămașă este nunta, deaorece este un eveniment pozitiv și încărcat de bucurie.

Un alt loc în care poate fi purtată cămașa neagră este atunci când suntem nevoiți de a pleca într-o călătorie mai oficială. Cămașa neagră poate fi asortată și la un costum colorat, unde va putea da dovadă că bărbatul nu se îmbracă doar sobru sau gata pentru înmormântare.

Timpul întotdeauna va veni în ajutorul bărbaților pentru o deschidere nouă, a inovației, o ținută cool, a apărut cămașa neagră cu buzunare stil burduf și guler drept, iar în partea din spate fiind mai lungă în stil frac, dar nu recomandăm cămășile frac ori cele stil rochie.

Deci cămașa  poate primi noi valențe stilistice și forme cu un croi deosebit dând un look sofisticat, dar totuși tineresc oricărui bărbat care ține la imaginea sa .

Cămașa neagră fie îți place fie nu-ți place.

Sursă foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *