frizuri si denumirea

sursa foto:https://www.onlycoolstuff.net/

11 thoughts on “Câteva frizuri și denumirea lor

 1. razvannn spune:

  Asemănător celui din penultima figură am şi eu , doar că eu sunt tuns scurt pe margini şi doar bretonul stă aşa .. defapt sunt tuns ca Adi Sînă .
  Văd din ce în ce mai mulţi băieţi care poartă frizuri ce erau celebre acum mulţi ani şi le stă foarte bine .. au început încetul cu încetul să renunţe la celebra frizură de “struţ” .

 2. Eduard spune:

  @Razvannn:Mi-a trecut prin minte s-o incerc si eu.Cat de des te tunzi pentru a o mentine?Sus cam cat de lung ti l-a luat?

 3. razvannn spune:

  @Eduard
  Azi s-au făcut 3 săptămâni de când m-am tuns şi încă se aranjează ok .. peste 2 săptămâni plec la facultate şi probabil voi merge iar să mă tund , pentru că bretonul este cam mare şi acum îmi ajunge la ochi când mă spăl pe cap :)) . Pentru acest tip de frizură , ideal ar fi să te tunzi cam la o lună pentru a avea mereu un look fresh . Plus de asta este şi foarte uşor de aranjat .. ai nevoie de un foehn şi o perie rotativă , iar când mai este părul încă puţin umed , îl aranjezi cu cele două imediat .. eu am părul un pic ondulat când e mai mare şi mă aşteptam să nu-mi stea .. dar e chiar ok tunsoarea şi foarte interesantă .
  Despre lungime nu ştiu exact să-ţi spun .. mergi la un stilist , un salon de coafor ceva (nu frizerie) şi-i spui să te tundă gen Adi Sînă ( freza se mai numeşte şi “à la Johnny Bravo” :)) ) .

  1. Andrei spune:

   Pentru un look fresh ideal e sa te tunzi p data la 2 saptamani!

 4. Eduard spune:

  @Razvannn:Merci mult.:)

  1. Alex spune:

   Ca sa il mentii asa si sa nu iti creasca aiurea pe margini trebuie sa te tunzi o data la 2 saptamani. Eu il port si sa se uneasca cu barba. Cel mai fresh exemplu mi se pare Adam Levine. Lungimea in fata trebuie sa fie intre ochi si nas ca sa se aranjeze asa cum trebuie. Altfel e prea scurt si nu are continuitate pe partea fara carare. Iti recomand salonul Manifest de pe Floreasca. Eu acolo ma tund. Apoi pentru highlight e important ce produse folosesti inainte de coafat precum si dupa ce i-ai dat forma cu foehn-ul si peria.

 5. bogdan spune:

  astea sunt freze adevarate, nu cocalariile din ziua de azi !!

 6. Menez spune:

  Eu nu am promeleme d-astea , is chel!:)))

 7. Oldies… Asteptam ceva mai nou :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *