Ce Aventuri Plănuiești Pentru Această Vară?

Ce aventuri plănuiești pentru această vară? Vacanța de vară este momentul prielnic pentru relaxare totală. Ce ai zice dacă ai rămâne cu ceva bani extra?

Ce aventuri plănuiești pentru această vară?

Majoritatea momentelor plăcute pe care dorim să le surprindem se întâmplă în vacanțe sau în preajma prietenilor. Nu cred că este vreun fotograf sau o familie care să meargă în vacanță fără un aparat foto. Chiar dacă nu ajungi în vacanță prea curând, aparatul foto te va ajuta să captezi acele momente importante din cadrul familiei precum primul scutec schimbat, primii pași, prima serbare sau primul moment cu întreaga familie pe nisipul cald al mării. Achiziția unui aparat sau a unui accesoriu foto a devenit mult mai simplă datorită promoției Canon CashBack inițiat de Canon.

Dacă îți achiziționezi până în data de 31.07.2015 unul sau mai multe produsele aflate în promoție vei primi în contul tău suma cuprinsă între 100 și 1000 de lei. Pentru a participa la această promoție trebuie să accesezi https://www.canon.ro/cashback/ și să te înregistrezi pe site, până în data de 16.06.2015, completând formularul de pe site.  Produsele aflate la promoție se pot vedea apăsând aici sau în fotografia de mai jos.

Ro_Flyer_Tcm136-1161182
Ce aventuri plănuiești pentru această vară?

Indiferent dacă ești un fotograf amator sau unul profesionist și îți dorești să îți cumperi aparatură nouă sau să îți faci upgrade, consider că ar trebui să profiți de oferta de mai sus. Printre cele mai dorite produse Canon sunt blitz-urile externe, obiectivele, imprimantele sau aparatele de buzunar.

De exemplu, eu mi-am făcut bagajele pentru a fotografia cei mai bine îmbrăcați bărbați din lume care vor fi prezenți la târgul Pitti Uomo 88 din Florența, Italia. Toate fotografiile pe care le voi face se vor publica pe site-ul StilMasculin.ro, dar și pe pagina de facebook aferentă acestuia.

Deci, pentru orice produs Canon aflat la promoție pe care îl achiziționezi până în 31.07.2015 poți primi până la maxim 1000 de lei în contul tău personal.

Care este produsul pe care ți-l dorești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *