Ce Pulovere Pentru Bărbați Merită Să Încerci

În încercarea mea de a găsi piese vestimentare versatile, m-am oprit la anumite modele de pulovere pentru bărbați care sunt potrivite pentru acest sezon. De regulă, trebuie să te orientezi pe materiale naturale, pe mărimea potrivită, dar și pe nuanțele care îți plac. Mai jos am să notez cele trei modele cu care m-am intersectat.

1) Puloverul texturat

Ce Pulovere Pentru Bărbați Merită Să Încerci
pulovere pentru bărbați

Acesta se simte plăcut la atingere, călduros, dar vine și cu o textură neobișnuită pentru un pulover. Are un aspect ușor scămoșat care seamănă cu lâna casentino. Dacă îți cade o astfel de piesă în mână, rugămintea mea este să te limitezi la un singur articol de genul în ținută. Acest gen de textură se asortează bine cu un sacou din tweed și pantaloni flanel.

Dacă vrei ceva mai mult de puloverul cu „scame” alege varianta lui colorată: astfel ai două lucruri care îl vor scoate în evidență.

2) Puloverul subțire

Ce Pulovere Pentru Bărbați Merită Să Încerci
pulovere pentru bărbați

Acest model nu a fost creat pentru a fi purtat direct pe piele. Pentru asta avem cămăși, tricouri sau maiouri. Modelul subțire este potrivit pentru cei care nu au nevoie de un confort termic, dar doresc să fie mai eleganți. Totodată este un element bun de layering.

3) Cardiganul

Deși la prima vedere pare o piesă demodată, care a fost purtată de bunicii noștrii, te pot asigura că nu este tocmai așa. Cardiganul este un pulover cu nasturi și cu decolteul în V. Acesta poate fi înlocuitorul vestei, jachetei sau al sacoului (doar în unele situații). Opțiunile sunt nelimitate din punct de vedere al modelelor disponibile pe piață. În modelul pe care îl port vei găsi nuanțe precum portocaliu, bleumarin și cărămiziu.

Dsc_3966 - Copy
pulovere pentru bărbați

Puloverele pe care le-am purtat în aceste imagini le găsești la Outwear București. Magazinul Outwear este deasupra cafenelei LogOut, pe Bulevardul Decebal, nr 14, București. Tel:0747.120.055

Fotografii realizate de The Storyalist

Related Posts

2 thoughts on “Ce pulovere pentru bărbați merită să încerci

  1. nicu spune:

    acest magazin livreaza in tara?mersi!

  2. nicu spune:

    ps:ce model e geaca din poza (2)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *