Care Este Cea Mai Mare Problemă Legată De Stilul Vestimentar?

Pentru a fi mai aproape de nevoile tale, vreau să îţi ofer doar informaţia de care ai nevoie. Pentru a putea face acest lucru te rog să-mi răspunzi la întrebarea de mai jos.

Tot ce completezi este sub anonimat deoarece nu trebuie sa lasi nicio data de contact. Dacă ai mai multe probleme legate de vestimentaţie le poţi enumera şi voi încerca să-ţi ofer răspunsurile în cadrul unor articole.

Tot ce ai de făcut este să răspunzi la întrebarea simplă de mai sus. Răspunsul tău mă va ajuta să îţi răspund la întrebările tale prin intermediul articolelor.

14 thoughts on “Care este cea mai mare problemă legată de stilul vestimentar?

 1. Răzvan spune:

  Cea mai mare problemă a mea cu privire la stilul vestimentar este preţul pe care trebuie să-l plătesc pentru a fi un bărbat cu stil. Atitudinea e de la sine…

 2. Laci spune:

  @Razvan Mersi pentru raspuns.

 3. Liviu 28 spune:

  Salut Laci, Cea mai mare problema a mea legata de silul vestimentar sunt accesorile, timpul pe care trebuie sa il platesc informanduma ce si cum se poarta, in materie de stil masculin.

 4. Orllando spune:

  Salut, cred ca una dintre cele mai mari probleme este aceea de a indrazi dupa cum precizai sa asortezi culori mai indraznete, avand in vedere ca stilul meu e destul de clasic si conservator, apoi timpul si banii investiti in toate acestea!

 5. Problema mea cu privire la stilul vestimenar este asortarea culorilor… Dar incetul cu incetul o sa rezolv si problema asta cu putina muna zic ca o sa fie ok…

  1. Laci Nagy spune:

   Daca citesti, aplici si corectezi unde este cazul te vei descurca.

 6. Doc spune:

  Problema mea este acest site. De cand l-am descoperit, stau toata ziua pe el :d :))

  1. Laci spune:

   Nu ar fi rău dacă ar fi mai multe persoane ca și tine. Idea este să și rămână cu ceva.

 7. Cristi Avram spune:

  Problema mea cred eu este a asortarii culorilor. Am un pantalon ca un fel de jeans de culoare portocalie si un sacou gri, iar intrebarea mea este daca merge sa imi fac o tinuta see you aceste doua piese purtant si camasa alba sau camasa see you patratele albastre, albe si gri.

  1. Laci Nagy spune:

   Poti purta ambele camasi la aceasta combinatie.

 8. Rares spune:

  Salut Laci. Cea mai mare problema a mea este cumpararea articolelor de proasta calitate si care ies repede din trend…dar sunt sigur ca dupa cele citite nu o vo mai repeta.

  1. Laci spune:

   Evita trend-urile si iti vei fi mai sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *