Ceasul Pe Care Îl Poti Asorta Ținutei Tale

În acest moment și încă în multele altele care vor urma vom fi din ce în ce mai conectați cu tehnologia. Multe lucruri clasice și-au păstrat bine locul datorită fundației bine clădite în urma trecerii timpului, iar altele au început să-și facă loc în viață noastră. Unul dintre cele mai moderne ceasuri care a început de ceva ani să își creeze loc pe mâna noastră este „ceasul deștept” (smartwatch-ul). Cu ajutorul lui vei primi toate notificările de pe telefon pe ceas și îl poți customiza așa cum ți-l dorești. Îți poți alege nuanțele, design-ul și funcționalitățile pe care ți le dorești pe ecran.

Ceasul pe care îl poti asorta ținutei tale

Un astfel de ceas care mi-a atras atenția a fost modelul de la Huawei, care a fost recent lansat pe piața din România. De fiecare dată când port o ținută îmi place să o personalizez în felul meu și Huawei Watch s-a pliat perfect din acest punct de vedere. Pentru a-ți mări orizontul în vederea purtării acestui smartwatch, am creat mai multe ținute în funcție de cadranul ales.

1) Cadranul sofisticat

Elementele aurii au reprezentat întotdeauna un aer luxuriant și din acest motiv am ales cadranul cu nuanțe asemănătoare. Astfel, costumul gri l-am ales pentru a se potrivi din punct de vedere cromatic cu brățara și carcasa ceasului. Elementele aurii ale ceasului au fost alese pentru a le asorta la nasturii și dungile galbene ale costumului, dar și ale cravatei.

Dsc_5792 Copy1
Ceasul pe care îl poti asorta ținutei tale

Acest cadran îți arată data, are busolă și cifre romane. Mi se pare cel mai potrivit pentru genul de bărbat care vrea să știe de fiecare dată coordonatele unde se află și care se descurcă în orice situație.

Dsc_5799 Copy
Ceasul pe care îl poti asorta ținutei tale

2) Cadranul explorator

Acest cadran este asemănător, dar și diferit față de cel de mai sus deși are funcțiile pe care și le dorește orice explorator care dorește să ajungă la destinație. Cadranul de mai jos m-a inspirat să îmi aleg ținuta conform unui Indiana Jones modern în căutare de aventuri. Astfel, am jacheta din piele, care mă protejează de interperii, pălăria care mă apară de razele soarelui și de ploaie și pantalonii din lână pentru a-mi oferi confortul termic necesar. Pentru a tempera ținuta am ales o cămașă gri care se asortează cu pantalonii, dar face un contrast cu restul. Cravata am ales-o pentru a avea un element formal în ținută pe lângă cămașă.

Dsc_5838 Copy
Ceasul pe care îl poti asorta ținutei tale

Dsc_5848 Copy
Ceasul pe care îl poti asorta ținutei tale

În această situație, m-am folosit de funcționalitățile cadranul, dar și de designul lui pentru a crea un contrast cu această ținută. Ceasul face casă bună cu cămașa și pantalonii pentru că sunt aproximativ aceleași nuanțe care se repetă.

 3)  Cadranul clasic with a twist

Deși nu mă las impresionat de fiecare dată de designul minimalist, sunt momente în care mi se pune pata. Pentru cadranul de mai jos, cea mai potrivită ținută mi s-a părut costumul gri clasic cu dungi albastre.

Dsc_5807 Copy
Dsc_5825 Copy
Ceasul pe care îl poti asorta ținutei tale

Dacă te uiți atent la acul arătător vei observa că are aceași nuanță ca și albastrul de pe costum. Ceasul cu brățară metalică este considerat sport, dar face un constrast perfect cu acest gen de costum. Cadranul lui este curat și simplu, dar cu mici elemente care îi dau un aer aparte. La fel ca și în cazul costumului, care e clasic, dar dungile albastre îl fac mai deosebit.

4) Cadranul sportiv

Datorită nuanței și a cadranului, consider că se potrivește cu o jacheta din denim gri care aduce un plus de masculinitate. Nu uita să porți din când în când dungi verticale, dacă îți permite constituția, pentru că ele te vor subția, dar și lungi din punct de vedere vizual.

Dsc_5873 Copy1
Ceasul pe care îl poti asorta ținutei tale
Dsc_5878 Copy

M-a atras acest afișaj digital și era păcat să nu-l scot în evidență cu ajutorul cămășii verzi și a jachetei din denim. Cadranul este unul modern și care este ușor de urmărit, mai ales că ai două afișări al timpului exact.

5) Cadranul dandy

La prima vedere, ceasul Huawei își face simțită prezența datorită contrastului pe care îl face cu ținuta. În funcție de lumina în care este expus acesta este aproape identic cu nasturii sacoului.

Dsc_5860 Copy
Dsc_5866 Copy
Ceasul pe care îl poti asorta ținutei tale

Acest cadran are două ceasuri într-unul singur. Dacă faci setările potrivite, el îți poate arăta timpul din două părți diferite ale lumii. Pe lângă contrastul pe care îl face cu ținuta, mi-a plăcut fundalul albastru care mi-a permis să port costumul în carouri cu accente de albastru.

Știu că ar fi o mers o altă denumire a cadranului, dar poate cu asta mă ajuți tu.

6) Cadranul simplu

Dintre toate cadranele prezentate, acesta mi se pare cel mai simplist. De multe ori, lucrurile simple sunt mai ușor de purtat și de asortat. Argintiul este o nuanță plăcută care merge cu majoritatea nuanțelor.

Dsc_5883 Copy
Dsc_5894 Copy
Ceasul pe care îl poti asorta ținutei tale

În acest caz nu mă mai pot decide cine pe cine scoate în evidență. Ceasul pe costum sau invers?

Concluzii

Huawei a făcut acest ceas dintr-un mix de clasic, modern și utilitate. Datorită diverselor funcții pe care le deține și cadranelor interschimbabile acesta se poate intregra în mai multe ținute. Teoretic, poți face peste 40 de ținute, doar dacă schimbi cadrul. Să nu mai luăm în calcul și modul în care poți personaliza funcțiile pe care  dorești să ți le afișeze.

În plus, acesta rulează pe platforma Android Wear și este compatibil cu aproape orice tip de smartphone, cu condiția ca aplicația Android Wear să poată fi instalată pe acel smartphone în prealabil. Ce face ceasul este să se sincronizeze cu telefonul tău, după instalarea aplicației și pornirea Bluetooth-ului, astfel că tu vei primi notificările de emailuri, dacă ai mailul instalat pe telefon, sau din rețelele sociale, dacă ești logat pe Facebook sau pe Instagram.

Dacă îți place Huawei Watch și ținutele mele te-au inspirat, află că îl poți câstiga!

Îți ofer mai jos câteva detalii privind mecanismul de concurs:
1. Trebuie să ai cont de Instagram
2. Trebuie să dai follow contului de Instagram @huaweiromania: https://www.instagram.com/huaweiromania/
3. Trebuie să încarci o imagine care te ilustrează pe tine îmbrăcat cu un outfit la care poți asorta smartwatch-ul Huawei Watch. Fotografia postată pe contul personal de Instagram trebuie să te reprezinte pe tine, îmbrăcat conform cerințelor mai sus menționate și să dai tag contului de Instagram @huaweiromania

4. Folosește în descrierea imaginii hashtagul #HuaweiWatch.

Mai multe detalii poti gasi accesand Regulamentul: on.fb.me/1RGRDop

Ce trebuie să faci? Intra pe contul de Instagram Huawei Romania și afla toate detaliile de acolo!

Locația unde s-au făcut fotografiile: Exotique

Fotograf:  The Storyaliast

2 thoughts on “Ceasul pe care îl poti asorta ținutei tale

  1. Andrei spune:

    Chiar m-a pacalit ceasul asta , din primele imagini as fi putut spune ca este un ceas mecanic foarte sofisticat . Din gama smartwatch-urilor il plasez pe primul loc in topul personal , insa nu cred ca am sa tin la incheietura un astfel de device .

  2. Visan teodor spune:

    Și uite cum brățară metalica e acceptata ca fiind elegantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *