Cele Mai Bune Momente De La Tiff 2011

Se întâmplă o dată pe an când Clujul este invadat de ţinute bune sau cel puţin atunci lumea se îmbracă mai bine. Acest moment îl întâlneşti atunci când Clujul găzduieşte Tiff-ul.

În 2011, am fost mai aproape de Tiff chiar dacă a fost doar la cea de zecea ediţie. Am ieşit zilnic cu aparatul de fotografiat de la 10 dimineaţa până la 23-1 noaptea sau chiar mai mult în unele situaţii pentru a prinde cele mai bune ținute. Din păcate, acest drept mi-a fost luat în 2012 de către o cei care se ocupă de partea de on-line la Tiff deoarece blogul meu nu este performant şi relevant şi că lista trebuie reînnoită.

Este o luptă cu morile de vânt, fiindcă anul trecut m-am lovit de aceleaşi lucruri. Din acest motiv am cerut aceaşi solicitare din martie 2012, dar am fost purtat dintr-o parte în alta până s-a făcut  lista finală şi am primit un răspuns de abia ieri. Ce au uitat cei cu partea de online la Tiff a fost că eu am intrat într-un concurs organizat de către Vitrina şi am fost ales unul dintre norocoşi. Pe scurt am fost bloggerul Vitrinei la Tiff ci nu blogger-ul oficial ales de Tiff. Aşa că este o aberaţie că lista de bloggeri Tiff trebuie regândită pentru a schimba bloggeri din 2011, fiindcă anul trecut nu am fost ales de către ei. Trebuie să înţelegeţi că totul depinde de cine cunoşti la conducere.

S-a şters cu buretele faptul că în 10 ediţii de Tiff nu s-a gândit nimeni să scoată în evidenţă ţinutele bune din cadrul acestui eveniment în afară de mine. Adică festivsalul să fie promovat şi dintr-un alt unghi. Consider că Stilmasculin face diferenţa prin munca depusă în aceşti ani, prin cei 1300 de unici/zi din toată România, cei aproape 8000 de fani pe pagina de facebook şi că este cel mai bun blog de „fashion” din România conform Roblogfest.

Drept răsplată „am fost înlocuit” de cineva care se va ocupa de acest aspect. Nicio problemă era loc și pentru două persoane.

Îmi pară rău că am fost nevoit să dezvălui aceste detalii, dar v-am spus toate acestea în cazul în care vă întrebaţi dacă nu se vor mai face astfel de fotografii.

Nu sunt cel mai bun fotograf, dar acestea sunt cele mai bune momente pe care  le-am prins la Tiff din 2011 sau le poţi accesa din arhivă.

310
2
49
3
58
4
67
5
76
6
85
7
96
8
119
9.
124
10
134
11
143
12
153
13
163
14
172
15
182
16

Related Posts

11 thoughts on “Cele mai bune momente de la Tiff 2011

 1. Silviu S spune:

  Singura poza care-mi place cu adevarat este poza nr. 5, in rest…la poza 2 de exemplu, ce adidasi „curati” ne prezinta domnul…

 2. Marius spune:

  Tinutele 9 impreuna cu 14 sunt cele mai placute, dupa parerea mea.

 3. Razvanmarcu spune:

  Tipul din poza 7 imi da impresia ca e un fel de Johnny Depp, dupa stilul vestimentar. Tinute frumoase in rest, cel mai mult imi plac Dragos Bucurenci si „tinerelul” din poza 13 care e de apreciat datorita atitudinii.

 4. kata spune:

  Din pacate,pila si potenta financiara iti pot lua meritele intr-o secunda!Dar acest lucru,ar trebui sa fie o obisnuinta din pacate,pt multi dintre noi.

  Dar daca nu esti acreditat de TIFF nu poti face poze pe unde se desfasoara evenimentul?

  Arata-le ce au pierdut,prin articole mai bune!

 5. just bond spune:

  1,2 11,13,15 nu imi plac! deloc.10 si 12 parerea mea ca chiar se imbraca bine.as fii mers si eu insa munca nu prea imi lasa mult timp liber.frumos articol.

 6. Alex spune:

  Tinutele 6 si 12 sunt genul de combinatii pe care si eu le fac, deci sunt preferatele mele, cu mentiunea ca le mai lipsea batista de buzunar.
  Tinutele 9 si 15 nu-mi sunt pe plac.

 7. prieteniistiudc spune:

  pfff…..poza 13 e geniala !! :)))

 8. Laci spune:

  @Kata Din pacate sunt unele zone in care nu toata lumea are acces.

 9. cosmin spune:

  Laci, dar asrticolul asta nu a mai fost.
  Pozele cel putin le-am mai vazut acum ceva vreme

 10. alin spune:

  Se repeta articolul..ceva nou nu avem?

 11. Laci spune:

  @Cosmin Ai citit titlul?

  @Alin Trebuie doar sa dai in jos pagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *