Cine Este Câştigătorul Softcolors

Aici aveţi câştigătorul la concursul SoftColors.

Am vazut mai sus o gramada de link-uri cu papioane care puteau fi cumparate din Romania, chiar ieftine si multi spuneau “mi-ar place sa port asa ceva”. Ceva ma depaseste pe mine dar sa trecem peste.

Cine este câştigătorul SoftColors

Chiar daca am 6 papioane si le port cu placere ori de cate ori am ocazia, unu cu o ancora, unu in 2 culori, simple si in carouri, nu mi-ar strica deloc inca 19. Cateodata imi e ciuda ca nu am papionul potrivit tinutei si trebuie sa imi schimb ceva sa intre in peisaj si papionul :).
Eu vin cu 3 idei de papioane, un model putin “extravagant” dar unic si cu, care te faci remarcat;
https://www.wearekmd.com/latest/wp-content/uploads/2012/10/Feather.jpg
un model pe care la-s purta cu cea mai mare placere (imi plac cravatele cu imprimeu floral, caut de ceva timp un papion cu acest imprimeu si nu gasesc, vreau sa fie unu care atinge si latura serioasa, business dar si latura creativa); cum ar fi acesta
https://fashionbombdaily.com/wp-content/uploads/2012/03/DEVONN-FRANCIS-BOW.jpg si nu in ultimul rand (am luat cravatele lui Laci drept exemplu) un papion din material tricotat, cred ca ar arata super.
https://www.stilmasculin.ro/wp-content/uploads/2012/10/DSC_1245.jpg

Chiar daca nu castig ar si super ca ideile mele sa fie luate ca si idei bune si sa faceti papioane asa. Promit eu ca imi cumpar cate unu din fiecare model daca faceti, mai ales cel floral.

O zi placuta
Adrian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *