Colectia La Martina Primavara/Vara
Colectia La Martina Primavara/Vara 2015

Tricoul alb Polo revine in forta, in colectia La Martina Primavara/Vara 2015. Clasicul model fiind reinterpretat din punct de vedere cromatic si design cu ocazia aniversarii La Martina 30 de ani. Realizata exclusiv din Pima de cea mai buna calitate (bumbac cu fibre extra-lungi, extrem de absorbante și rezistente, gasite doar în Peru)- tricoul alb Polo La Martina este un imn dedicat originilor brandului si jocului de polo.

Colectia La Martina Primavara/Vara

Colectia Guards, cu a sa inspirație britanica aduce modele noi in capsula „Royal Box”. Materialul folosit este exclusiv și inovator: textura fina este realizata din bumbac, în loc de lână, cu obținerea unui alternativ „efect Shetland”. Detalii militare pot fi văzute de-a lungul întregii colecții.

Capsula in editie speciala dedicata Centanarului Maserati sarbatoreste parteneriatul dintre cele doua branduri si ofera o linie matura stilistic si diversa. Patru modele de tricou polo care evoca turneele Maserati alcătuiesc colecția oficială capsulă a „Maserati Centennial Polo Tour„. Aceasta gama este îmbogățita cu inovații tehnologice pentru o senzație fina si aerodinamica. Umbrele se sting pentru a ajunge – la produsele de outdoor – la culori neutre de aluminiu. Țesăturile devin mai ușoare, ducand efectele matasoase către o imagine din ce în ce mai tehnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *