Costum Fire Aur

În lumea hainelor fiecare vedem extravaganța într-un anumit fel. Fie prin purtarea de culori, fie prin alegerea unor combinații neobișnuite, fie prin intermediul unor piese realizate special să atragă atenția sau prin selecția unor materiale luxuriante.

Acest material scris este special conceput pentru cei care doresc să poarte haine realizate din țesături prețioase.

Costum cu fire din aur pentru cei extravaganți

În opinia mea, fiecare produs are prețul său. Chiar dacă nu ne putem permite asta nu înseamnă că este scump. Sunt produse pentru fiecare tip de venit.

Viggo, este acel brand din România care reușește să ofere acest tip de produs personalizat pentru clienții care își doresc ceva special. Drept urmare Viggo a realizat acest costum cu fire din aur dintr-un material care conține 90% din cașmir, 10 % vicuña cu fire de aur de 22 K. Iar nasturii costumului sunt suflați cu aur.

Costum Cu Fir Din Aur

Țesătura a fost comandată de la Holland & Sherry cu o greutate de 250-270 de grame. Vicuña produce una dintre cele mai fine fibre din lume. Această fibră, fină și ușoară, are un diametru între 12-14 microni.

Pentru același client Viggo a realizat și un pardesiu camel dintr-un material 100 % vicuña. Țesătura pentru pardesiu a fost comandată de la Dormeuil. Mai jos poți observa întreaga ținută.

Costum Fire Din Aur

De când activează în această nișă, și până în prezent, Ionuț Marin de la Viggo a realizat 6 sacouri din vicuña. Iar când s-a lansat această țesătură în primele luni au fost în top 3 vânzări în toată lumea. Datorită acestor performanțe este des invitat la evenimente speciale precum cel pe care l-au organizat în toamnă Loro Piana cu ocazia The Record Bale.

Cea mai scumpă piesă pe care au vândut-o Viggo a fost realizată dintr-o țesătură Super 200 cu fir de aur cu numele clientului.

Tesatusa Cu Fir De Aur

Cum ți s-a părut acest costum cu fire din aur? Ai purta un astfel de costum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *