Cu Ce Se Asortează Verdele

Cu ce se asortează verdele ? Este o întrebare care a venit în mod frecvent pe e-mail și pe contul de Facebook și Instagram. În cadrul acestui articol vei găsi mai multe sfaturi de asortare.

Cu ce se asortează verdele?

Printre cele mai simple alegeri ai nuanțele cu care ești deja obișnuit: alb, gri, maro, albastru sau bleumarin. O astfel de asortare, s-a putut observat în prima imagine din articol.

În mod evident, majoritatea pieselor vestimentare le vei găsi și pe diverse nuanțe de verde. Dacă dorești să încerci această nuanță, alege o piesă vestimentară cu care te simți confortabil să o porți pe verde. Poți alege orice accesoriu sau o pereche de șosete.

Camasa Barbati Model Floral Pineberry

După ce ai prins mai mult curaj, poți încerca cu alte piese vestimentare precum: sacou, pulovere, pantaloni chino, tricou, cămașă, jachetă etc.

Următorul pas este să experimentezi să porți alături de verde și alte nuanțe și culori precum roșu, bordo, roz, portocaliu etc.

Vesta Matlasata Cu Puf De Gasca Stil Masculin Antonio Gatii
Cu ce se asortează verdele

Totodată poți încerca o combinație din mai multe nuanțe de verde precum se poate observa în fotografia de mai jos. Puloverul și pantalonii chino sunt aproximativ din aceeași nuanță de verde și se integrează bine în această ținută.

De Black Friday Reduceri La Haine De Pana La 70 Pe Answear.ro Stil Masculin 1

În principiu, cam asta ar fi despre asortarea verdelui. Ce alte detalii ai mai adăuga în cadrul acestui articol?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *