Cum iti alegi frizerul

Cum iti alegi frizerul? Pentru că tu ai să porţi ‘creaţia’ lui pe stradă până ce podoaba capilară se reface în cazul în care „te-a luat prea scurt”. Cum îl alegi? Mulţi dintre noi ne uităm la cum arată el. La cum e el tuns. Uiţi însă un detaliu semnificativ. El doar îşi aranjează părul, altcineva îl tunde. Da, am spus el pentru că asta ar trebui să fie primul criteriu. Să fie un bărbat.

Cum iti alegi frizerul?

După ce îl studiezi cum trebuie, aruncă un ochi la ce produse de par are expuse în salon. Foarte important este să ştii că firmele de ceară de par, spre exemplu, nu îşi permit că un…frizer mai puţin experimentat să le facă reclamă. Reclamă proastă.

Un artist nu lucrează pe gratis iar frizerul tău asta trebuie să fie, un artist. Aruncă o privire pe lista de preţuri pe care acesta o are afişată în salon. Gândeşte-te că nu poţi negocia rezultatul final. Nu cred că vrei să rişti că diferenţa de bani pe care o plăteşti într-un salon şi cea pe care o plăteşti ‘în frizeria din colţ’ să o plăteşti pe un fes.

Încearcă să îl întrebi când te poate programa. Dacă te poate servi imediat, posibil ca nu el să fie alegerea potrivită. Pentru că nimic nu circulă mai repede decât informaţia, un frizer bun are un renume în oraş. Renumele său este adus de multitudinea de client fericiţi ce au dat vestea mai departe. Dacă ai noroc, un frizer bun se poate ocupa de tine la 2-3 zile după ce ai sunat pentru rezervare.

Vreau să ştiu cum îţi alegi tu frizerul. Lasă-mi te rog un comentariu la acest post sau pe facebook pentru a putea completa lista.

12 thoughts on “Cum iti alegi frizerul?

 1. Rares Ivan spune:

  Frizerul meu are o pagina de facebook cu update-uri zilnice. Isi posteaza toate creatiile, iar din feedback-ul de pe pagina rezulta ca are clienti multumiti.

  1. Andrei spune:

   Cum il cheama pe frizerul tau si de unde este ?

   1. Rares spune:

    Ungureanu Ciprian., Bucuresti

 2. Cornel Nitu spune:

  Pe frizerul meu il cheama Carlo, e filipinez si tunde bestial. Programarea? Cu o saptamana inainte!

 3. Cornel Nitu spune:

  Apropo, tunsoarea din poza de profil este din epoca ante-Carlos :)

 4. Eu ma tund singur nr.1 peste tot dupa ce ma satur de plete…ca mi las si plete de 25-30 cm. asadar schimbari radicale care impun schimbari in tot ceea ce nseamna look

 5. Badiu Bogdan spune:

  Gentleman Barber Shop Suceava Rules :)

 6. Pe frizerul meu îl pot deranja oricind la orice ora….cind am eu chef…pentru ca frizerul meu sunt EU

 7. Andrei Radu spune:

  Cornel Nitu la ce freaza ai cred si eu!!!

 8. Intr-o zi a venit un client în frizerie și refuzat să-l tund eu,pentru că 'nu-i place cum i-a crescut paru' după ce l-am tuns ' și a cerut colegului meu să-l tundă exact cum ii tuns el,ii plăcea, neștiind ca eu l-am tuns…..

 9. Adrian spune:

  Salut,
  Sunt din Bucuresti. Ce frizer recomandati? Eu ma tund de obicei la Why Not pe Str Roma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *