Cum te îmbraci la Frigăruia bloggerilor – Cluj Napoca, 28 Mai?

Ştiu că este puţin off topic acest articol, dar crede-mă că merită. Ne-am lăudat că putem face o frigăruie lungă, cea mai lungă. Încă suntem tot la stadiul de “ne-am lăudat” dar nu mai e mult pînă să putem spune “am făcut cea mai  lungă frigăruie din lume”.

Se apropie 28 Mai și stăm cam așa:

-avem Pui Fericiți de la Agricola Bacău, și tot de la ei avem cârnații și kaiserul – mulțumim, ne înclinăm

-ceapa vine fix de la Pericei, capitala mondială a cepei (știați că ei au record Guinness pentru cea mai lungă cunună de ceapă?)

-avem inoxul și suportul frăgăruii, de la A la Z, grație domnilor de la CSI România și Italinox (e mare lucrare, le mulțumesc din suflet pentru că s-au legat la cap cu așa ceva)

-avem cărămizile pentru vatră, planșele pentru structura care va susține vatra și cărbunii de la bauMax – jos clopu’, doamnelor și domnilor

O veste pentru prietenii ziariști: întreaga structură va cântări mai bine de șapte tone (vedem în ziua cu pricina, dar cred că ne apropiem de zece tone).

Ne mai lipsesc niște bani, dar i-om găsi și pe aceia. Oricum ar fi, suntem pe ultima sută de metri. Stăm bine pe picioare și chiar dacă nervii psihici din cap ne sunt zdruncinați ocazional, o să fie bine:). Afișul de mai jos e desenat de Zăineasca (săr’na). În curând apare și bannerul care anunță povestea asta. Am fost trecuți și în programul Zilelor Clujului, că doar de acolo suntem:

Florica și Zicu de la TVDece, Lorand Minyo, Ruben Kislaki, Groparu, Anda Călinici, Dan Ciulea, Alex Ursa, Daniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban GourmetCristian Gog, Sanda, Mironeasca, Adriana, Mihaela, Alex Bartiș, Andrei Aroneț, Marian Hurducaș, Raluca Crisan, Lush, @Mariuspan, Robert, Maria Eftimie, Andrei Palatkas, Vlad ilariantu‘, Doru Pușcaș, LaideePurpl, Alma, Zăineasca, Stil masculin, Robintel, Dan Oltean (paginadesport.info), Psaico.

Voi participa şi eu la conceperea acestei frigărui. Ne puteţi critica din punct de vedere vestimentar al ţinutelor care trebuie purtate atunci când ne ducem la o frigăruie.

Vă rog să preluați afișul și să dați vestea mai departe. Ar fi fain să nu încapă lumea de oameni pe 28 Mai:)

frigaruia afis
Frigaruia bloggerilor

Cum ți s-a părut Frigăruia bloggerilor?

Mai multe aici la Adi Hădean.

4 thoughts on “Cum te îmbraci la Frigăruia bloggerilor – Cluj Napoca, 28 Mai?

 1. kata spune:

  Ce tinuta ai de gand sa abordezi?Banuiesc ca una lejera(Ceva polo) fiind vorba de un gratar.
  Poate faci niste poze,daca sunt tinute bune.Distractie placuta si pofta mare atat la frigarui cat si la bere!:))

 2. Laci spune:

  @ Kata cu siguranta vom avea pe noi tricouri cu siglele sponsorilor.

 3. radu.crd spune:

  Laci da cv despre nunta anului cum de nu ai scris? era acolo un “curcubeu vestimentar”:)

 4. Laci spune:

  @ Radu.Crd Prea multa lume s-a agitat legat de acest eveniment. Sincer nu mi s-a parut interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *