Cum ţi-ai personaliza online cămaşa?

Sunt un susţinător al lucrurilor care se întâmplă pe internet în special al comerţului electronic sau tot ce are legătură cu stil sau hainele pe online. De multe ori ne putem alege cu lucruri foarte bune şi la un preţ corect având în vedere că magazinele online nu au cheltuieli la fel de mari ca şi cele fizice.

Imaginează-ţi serviciul care te poate ajuta îi a personaliza online cămașa și diverse haine doar cu câteva click-uri şi să ai produsul la tine acasă într-un timp cât mai scurt. Acest serviciu vine cu beneficiul economisiri timpului, alegând ora şi locul de la care să faci acest lucru.

Cum ți-ai personaliza online cămașa?

Cineva s-a gândit să confecţioneze cămăşi personalizate şi totul să decurgă doar pe internet. Ne-am săturat de produsele de proastă calitate şi cele cu un design oribil şi astfel eliminăm cele două chestiuni negative.

Pentru ca acest serviciu să fie cât de calitativ posibil şi cât mai aproape de nevoile tale,  am rugămintea să aloci 5 min pentru a completa acest sondaj.

Serviciul îţi oferă posibilitatea de a alege materialul, imprimeul, croiul, tipul de guler şi manşetă. În plus, pe internet poţi vedea şi cum să accesorizezi această cămaşă folosindu-te de butoni, cravată sau papion.

Cămaşa o poţi crea foarte simplu pe internet alegând momentul mult visat.  Cred că fiecare a trecut cel puţin o dată prin frustrarea că nu a găsit ce dorea. În plus, cămaşa îţi ajunge ca şi “sculptată” după conformaţia ta şi scapi de vizita la croitor pentru diverse adjustări.

Am nevoie de părea ta, pentru a completa sondajul de aici.

Cum ți-ai personaliza online cămașa?

10 thoughts on “Cum ţi-ai personaliza online cămaşa?

 1. Alex Remus spune:

  Nu functioneaza link-urile din articol, imi da eroare browser-ul.

 2. Laci spune:

  @Alex Aici e link-ul la sondaj https://isondaje.ro/sondaj/268301332/

  Au fost persoane care au reusit sa-l completeze.

 3. Bogdan spune:

  Mie nu imi merge nici primul,nici al 2’lea

 4. Kekule spune:

  deci wow. te tii de surprize laci. pot spune ca articolele din luna aceasta au fost de aur. ne-ai prezentat site-uri de unde ne putem cumpara ghete(chiar gasisem o pereche pe care vroiam sa o comand si cand colo, ziua urmatoare, e inexistenta pagina), concursuri cu si despre papioane personalizate, iar acum camasi personalizate? as vrea totusi sa stiu daca se va pune in miscare ideea/proiectul cel tarziu la inceputul lunii viitoare, pentru ca m-ar tenta asa ceva de revelion.

 5. Alex Remus spune:

  Astazi mi-a mers si mie link-ul, am completat chestionarul.

 6. Laci spune:

  @Bogdan Ai incercat intr-un alt browser link-ul?

  @Kekule Nu pot sa-ti dau niste date exacte cand acest proiect va fi pus in functiune.

  @Alex Mersi.

 7. adrian spune:

  Eu cred că se poate dovedi dificilă completarea din fotoliu a dimensiunilor cămășii.

  Fiindcă nimeni din cei care o fac, nu știu 1. cum să-și măsoare dimensiunile și 2. cum măsoară dimensiunile producătorul.

  Proba unui articol vestimentar înainte de cumpărare cred că este cel mai înțelept.

 8. Victor spune:

  Mie mi se pare super ideea. Am ajuns oricum la stiuatia in care stiu cam ce dimensiuni trebuie sa aiba camasa care sa imi vina perfect si ma avantajeaza sa o cumpar direct facuta asa, decat din magazine si apoi sa o modific (daca se mai poate).
  @adrian Sa stii ca nu e greu. Cu exemple pe site, te poti masura singur cu o precizie foarte buna. Si chiar daca nu masori perfect, tot sunt sanse sa iti vina mult mai bine decat din magazin.

 9. Andreea spune:

  Pentru camasa pe masura se foloseste un tipar de baza care se mai modifica ,acolo unde este cazul.Daca dai in plus sau in minus 2-3 cm. nu-i problema.

 10. HULBER spune:

  Cred ca singurul loc din onlineul romanesc unde se pot personaliza camasi este magazinul nostru online. Personalizarea camasii face diferenta fata de un produs obisnuit prin accea ca se pot aplica suplimentar la o camasa: monograma prin broderie, buzunar la piept sau sistemul de nasturi (button-down) la gulerul camasii, pentru o pozitie verticala perfecta. De asemenea se poate opta intre un tipar slim si unul clasic pentru fiecare camasa in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *