Denis Shoes colectia toamna iarna 2021 2022

Denis Shoes colecția toamnă – iarnă 2021-2022 cuprinde încălțăminte sport, formală, ghete, curele, portofole și genți. În principiu cam tot ce și-ar dori fiecare bărbat în materie de produse din piele.

Istoria Denis Shoes

Povestea Denis a început în 1985 când Ilie Cornea, artizanul și proprietarul acestei afaceri a început să confecționeze primele perechi de pantofi. Pasul natural a fost ca în 1994 atelierul să se transforme într-o fabrică urmând ca în 1996 să se înființeze departamentul de încălțăminte pentru femei Anna Cori. Pentru că femeile sunt consumatoare mai mari de modă au dezvoltat în 1999 și divizia de genți și accesorii Anna Cori.

Primul magazin Denis s-a deschis, lângă fabrica de încălțăminte, în Suceava, în anul 2000. Urmând ca în perioada 2008-2010 să se deschidă primele magazine în centrele comerciale din România. Pentru că aproape nicio afacere nu funcționează fără o componentă digitală au lansat magazinul online în 2013.

Materia primă din care sunt realizare produsele Denis sunt importate din Italia. Iar în spatele fiecărui produs, s-a investit mult în creație și tehnologie de ultimă oră.

Astăzi, cele două brand-uri, DENIS – destinat bărbaților și ANNA CORI – partea feminină, conviețuiesc împreună sub umbrela magazinelor ANNA CORI din toată țara, dar și online pe www.annacori.com

Brand-ul are peste 38 de magazine în toată țara, atât stradale, cât și în cele mai importante centre comerciale din țară.

Ce conține colecția Denis Shoes toamnă – iarnă 2021-2022

1.Încălțăminte sport din piele texturată.

Denis Shoes colecția toamnă - iarnă 2021-2022

Pe lângă mulțimea de încălțăminte albă sau cea minimalistă acest model te va pune în evidență. Încălțămintea sport o găsești aici.

2. Ghete îmblănite brogue

Denis Shoes colecția toamnă - iarnă 2021-2022

Aceste ghete brogue sunt îmblănite și au două posibilițăti de închidere. Fie prin intermediul fermoarului de pe laterală, fie cu șireturi.

3. Pantofi casual

pantofi casual barbati vitello blue

Alte produse din colecție nouă vei găsi online precum și în magazinele fizice Anna Cori.

Giveaway Denis Shoes colecția nouă pe pagina de Instagram

Black Friday Denis

Campania Black Friday începe la Denis pe 12 noiembrie. Iar pentru a afla printre primii despre promoții trebuie să te abonezi la newsletter.

Ce ți-ai alege din colecția Denis shoes?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.