Diesel-Ziua Pământului

Ca parte a strategiei For Responsible Living, Diesel se angajează să găsească alternative mai bune la practicile de producție convenționale. Colecţia Diesel denim include din ce în ce mai mult bumbac organic, reciclat sau obţinut în mod responsabil şi tehnici de finisare cu impact redus

DIESEL-ZIUA PĂMÂNTULUI

Diesel denim e făcut pentru a rezista. Iată cateva sfaturi pentru a menţine denimul în uz pentru următorii ani:


Rămâi murdar – spală denimul cât mai rar. În schimb, agaţă blugii afară, la aer liber şi lasă-i sa se împrospăteze.

Stay cool – nu spăla niciodată la temperaturi peste 30 de grade Celsius (şi întotdeauna pe dos) şi folosește cicluri de spălare scurte sau delicate, pentru a menţine culoarea pieselor şi planeta cool. 

Rămâi autentic – renunță la balsamul de rufe şi la uscător pentru a proteja denimul şi mediul înconjurător.

Rămâi creativ – de Ziua Pământului şi în fiecare zi, aminteşte-ţi că să repari înseamnă să îţi pese, aşa că scoate la iveală veleităţile de croitor sau pur şi simplu aplică niște patch-uri cu fierul de călcat.  

În ciuda succesului său, filosofia Diesel a rămas neschimbată încă de la început: pasiune, exprimare de sine şi hotărârea de a schimba jocul.


Acum există angajamentul asumării unei noi provocări îndrăzneţe, în confruntarea cu impactul social, economic şi de mediu al industriei modei în general, o provocare căreia Diesel îi poate face faţă – direcţia este înainte.


Acesta este motivul lansării strategiei Diesel For Responsible Living, care sublinieaza angajamentul brandului de a acţiona în beneficiul generaţiei actuale şi viitoare, asigurând succesul Diesel într-o lume în continuă schimbare, strategie care are la bază patru piloni:

Fii alternativa. Susţine planeta. Sărbătoreşte individualismul. Promovează integritatea.

Cum ţi se pare această iniţiativă Diesel-ziua pământului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *