Dieseloves Lee

După anunţul oficializării parteneriatului din decembrie şi după preview-ul în exclusivitate pentru Europa şi Japonia, Lee şi Diesel anunţă că noua colecţie-capsulă DIESELOVES LEE este disponibilă la nivel global.

Cei doi giganţi denim, teoretic competitori, s-au unit pentru a crea o colecţie de jeans construită integral din materiale provenite din stocurile nevândute ale celor două branduri. Concepută şi lucrată artizanal pentru a integra direfenţele de lungime şi talie, fiecare piesă DIESEL❤VES LEE are fie Diesel denim în partea din faţă şi Lee pe cea din spate, ori viceversa. Jumătate Lee, jumătate Diesel: fiecare pereche este unică.

Dieseloves Lee – noua colecție capsulă

Diesel Loves Lee 15
Dieseloves Lee

“Lee este mândru să facă parte din această iniţiativă transformaţională; reprezintă o reflexie a angajamentului nostru comun de a produce schimbări semnificative prin unirea expertizelor noastre,” spune Simon Fisher, managing director Lee Europa. “Prin această colecţie-capsulă, Lee şi Diesel redefinesc competiţia, prioritizând inovaţia. Unindu-ne forţele, ne valorificăm punctele forte pentru a conduce prin puterea exemplului.”

Fiind uniforma zilnică a vieţii moderne, denimul este ceva ce toată lumea are în comun, în ciuda diferenţelor dintre noi. Această colaborare reprezintă puterea denimului de a uni, în conformitate cu angajamentul ambelor mărci de a găsi un mod creativ pentru a folosi stocul în exces, nevândut,

Necesitând o dezvoltare semnificativă pentru a crea o armonie între toate tratamentele, mărimile şi croiurile, capsula prezintă două croiuri şi patru stiluri care se joacă, cu moştenirea combinată a celor două mărci. Fiecare piesă prezintă accesorii personalizate şi detalii unice, la care se adaugă cusăturile laterale. 

Diesel Loves Lee 20

DIESEL❤VES LEE reprezintă primul capitol a unei noi iniţiative Diesel: proiectul propune o abordare mai intenţionată a parteneriatelor de brand, aplicând creativitatea colectivă la problema perenă a supraproducţiei. 

“E mai uşor să creezi ceva nou decât să reutilizezi un articol de îmbrăcăminte, mai ales când clienţii vor ca acea piesă să arate exact cum arată în online,” spune Glenn Martens, director creativ Diesel şi creatorul DIESELOVES LEE. ”Lucrurile mici pe care le faci pot merge departe şi pot avea un impact adânc. DIESEL❤VES reprezintă deschiderea ideală pentru apelul continuu la acţiune. Doi giganţi denim, care adesea vând exact acelaşi produs cu logouri diferite şi care lasă armele şi se parteneriază pentru a adresa problema consumului excesiv şi pentru a face ceva bun şi frumos.”

Creată exclusiv pentru DIESELOVES LEE, colecţia-capsulă în ediţie limitată va fi vândută în magazine selecţionate Diesel şi Lee din jurul lumii, dar şi pe site-urile fiecărui brand. Preţul sugerat este de 350 Euro, pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.lee.com/dieseloveslee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *