Vestimenţia Cuplurilor

Acest articol stă din 2013 în draft și trebuia să-l aduc într-o formă finală deoarece subiectul este încă de actualitate. Știu că trăim într-o lume în care opusurile se atrag, dar parcă această formulă nu funcționează de fiecare dată. Mă refer la contrastul care este în vestimentaţia cuplurilor.

Diferenţa în vestimenţia cuplurilor

Contrastele sunt bune într-o ținută indiferent dacă ne referim la cromatică sau două stiluri integrate în aceași ținută. Ca mix de stiluri vestimentare mă refer atunci când porți business-casual, smart-casual, încălțăminte sport la costum etc. 

Revenind la cupluri acest contrast e foarte vizibil în special în sezonul călduros. De câte ori ai observat o femeie bine aranjată cu un adult care era îmbrăcat ca un copil?  Înțeleg că e cald și faci totul pentru confortul tău, dar fă-o într-un mod calculat fără să te îndepărtezi de la stilul tău vestimentar. 

La un eveniment formal sau unde este un dress code situația se schimbă deoarece trebuie să ne adaptăm pentru acel context. De ex. nu te chinui să te asortezi cu partenera pentru că nu vă faceți un favor și e o mișcare prea evidentă.  Cea mai des întâlnită asortare este papion/cravată/batistă de buzunar din aceași nuanță cu rochia partenerei.  Prin gesturile voastre se va observa că sunteți un cuplu și nu este nevoie să o faceți mai evident de atât.

Mi se pare egoism să nu acorzi respectul cuvenit partenerei deoarece ea s-a aranjat și tu nu. Știu că trebuie să o lași pe ea să strălucească, dar asta nu înseamnă că trebuie să te neglijezi pe tine. 

Ai observat aceste diferențe în vestimenţia cuplurilor?

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *