Emisiuni Cu Stil La Televizor

De ceva vreme, am început să analizez diverse ținute cu stil care au apărut la emisiunile de la televizor. În ultima perioada investiția în imaginea moderatorilor a început să crească și brandurile mari ies din ce în ce mai tare în evidență.

Am atras atenția asupra topurilor făcute de GQ asupra celor mai bine îmbrăcați bărbați de la televizor și cei mai bine îmbrăcați criminali de la din filme.

Dar pentru a putea urmări moderatorii și vedetele cum sunt îmbrăcate, Romtelecom a pregătit o ofertă specială de sărbători de 59 de lei, disponibilă pentru clienți noi sau pentru cei aflați în ultimele 3-6 luni de contract.

Oferta este disponibilă până la 31 ianuarie, în Pachetul Anului începând de la 59 RON, iar cei care comandă online pot câștiga unul dintre cele peste 1000 de premii puse la bătaie pe site. Mai multe informații despre ofertă puteti găsi aici : https://www.romtelecom.ro/personal/oferta-de-sarbatori/.

O parte dintre emisiunile pe care le-am comentat au fost Românii au talent, Vocea României și X Factor.

Aveți o colindă dacă tot nu am pus până acum așa ceva pe blog.

 

 

 

8 thoughts on “Emisiuni cu stil la televizor

 1. Just spune:

  Asta e colindul preferat in satele de rromi :))

 2. Marius spune:

  Cea mai jalnica reclama difuzata vreodata pe TV, ar trebui interzisa pentru ca sfideaza valorile morale ale Religiilor, si al Craciunului.
  PS: cand mai faci cate o reclama din aceasta directa, poti pune un P sa stie lumea ca e publicitate, si nu STIL !!

 3. ciprian spune:

  Ar fi interesant daca ai face si tu Laci un top cu cei mai bine imbracati romani( in afara de Gigel :),ma refer la persoane publice ).

 4. Laci spune:

  @Ciprian Cunosti personaje care se imbraca mai bine decat Gigel? :)

 5. ciprian spune:

  da, Gigel e Everestul stilului :)dar ma refeream la virfuri mai mici :)

 6. vick spune:

  Te-au platit astia sa le faci reclama?

 7. Luciano spune:

  Laci, astia care fac reclamele cauta tinute generale, care sa reprezinte cat mai multi barbati de o anumita categorie, de exemplu: 30 ani, tinuta atletica, venit intre 500-700 euro, s.a.m.d. De asta cei care apar in reclame nu ies cu nimic in evidenta pt ca se imbraca mediocru, la fel ca toata lumea… :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *