Experiența fructelor de mare la restaurantul Izi D'oro Sibiu

În urma vizitei pe care am făcut-o în Sibiu, acum două săptămâni, am oprit și la restaurantul Izi D’oro. Despre această locație am aflat doar că oferă mâncare bună, dar nu am reușit să mă documentez și să caut alte păreri.

La prima vedere, Izi D’oro Sibiu este un restaurant cu o terasă generoasă acoperită, amenajat în stil clasic cu multe locuri de parcare. De regulă, când ajung într-un restaurant nou, vreau să am parte de experiențe culinare cât mai plăcute.

Ce să alegi de la restaurantul Izi D’oro

Preparate restaurant Izi Doro Sibiu

Fiind un restaurant cu specific italienesc vei găsi preparate precum paste, pizza, diverse specialități cu fructe de mare etc.

Mi s-a recomandat să aleg, un preparat, de pe prima pagina a meniului “specialita della cassa”. Deoarece pe această pagină, preparatele conțin fructe de mare, am zis pas. Am încercat de mai multe ori să mănânc fructe de mare și nu mi-au plăcut. Totuși, Isidor, proprietarul restaurantului, a insistat să aleg un preparat cu fructe de mare pentru că îmi voi schimba percepția pe care o am despre acestea. Într-un final, am ales Tagliatelle dell mare picante (tagliatele, gamberii, usturoi, roșii cherry, jalapenos, ardei roșu, busuioc verde) și a fost genial. Atât de genial încât m-am “riscat” a doua zi la un platon de fructe de mare. A fost mult peste așteptări.

Cei mici s-au mulțumit cu pizza, din care am gustat și e la fel de bună ca restul preparatelor. (Swipe stânga pentru a vedea toate fotografiile)

Dacă e să trag o concluzie, mă bucur că am fost convins să încerc fructele de mare și că am reușit să-l cunosc pe proprietarul restaurantului. Isidor mi-a povestit despre experiența lui, planuri de viitor și despre restaurantele în care a fost implicat și pe care le-a ajutat să se ridice. Cu siguranță va fi ceva interesant.

Se pare că nu sunt singurul clujean care i-a călcat pragul. A reușit să-și fidelizeze clientela precum și clujenii despre care mi-a povestit.

În plus, am fost cu noi la masă și un prieten din Sibiu care știa de local, dar nu la testat până acum. A ales o porție de paste și a fost plăcut surprins.

Restaurantul Izi D’oro Sibiu este situat în Sibiu, str. Balea, nr 8. Rezervările se pot face la 0726685197

La următorea mea vizită în Sibiu vreau să aleg ceva preparat cu fructe de mare. Care e cea mai faină experiență culinară pe care ai avut-o?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.