Meet you in the city! - EC_Special by Electric Castle se mută la Cluj

Primul și cel mai mare festival din ultimul an și jumătate a debutat într-o atmosferă electrizantă care i-a făcut pe participanți să se distreze 3 zile și 3 nopți! Comuna clujeană Bonțida a devenit weekendul trecut capitala muzicii live, a bucurie și distracției.

Bilanțul primelor 3 zile de EC_Special by Electric Castle

Peste 56.000 de persoane s-au bucurat timp de 3 zile de muzică, de vibe-ul electrizant de festival și de activitățile puse la dispoziție de organizatori în cadrul EC_Special by Electric Castle: în prima zi, vineri, au fost 13.000 de participanți, în a doua – 25.000, iar duminică peste 18.000 de persoane. 

Peste o mie de turiști au venit la festival din străinătate din țări precum Olanda, Germania, Franța, Belgia, Ungaria.

Participanții au dansat până în zori, iar cei mai mulți dintre ei au spus că au așteptat mai bine de un an să revină în locul lor preferat de petrecere. La distracție au luat parte în prima zi de festival și premierul Florin Cîțu, însoțit de primarul Clujului, Emil Boc.

La rândul lor, artiștii au fost încântați că pot să performeze din nou în fața fanilor, în siguranță. 

Cele mai populare show-uri au fost cele susținute de HVOB, Sigma, Ben Bohmer, DJ Marky, care au oferit participanților momente de mare intensitate.

Urmează 7 zile de muzică live, de petreceri, artă new media si conferințe marca Electric Castle la Cluj

Clujenii vor avea parte chiar la ei pe stradă de cel mai complet festival organizat vreodată în România.

De azi începând, concertele, reprezentațiile artistice și conferințele new media ajung pe străzile din centrul Clujului, în mai multe locuri din centrul istoric, în Piața Unirii și pe Cetățuie.

Arta va cuceri orașul și îl va transforma într-un spațiu al descoperirilor culturale. Sute de artiști, instalații new media spectaculoase, hub-uri creative și masterclass-uri care aduc informații utile și inspirație deopotrivă – toate acestea sunt ingredientele unei aventuri urbane epice. 

Clujul va prinde viață din inima lui, din Piața Unirii, și până pe Dealul Cetățuia, așa încât fiecare zonă legendară și istorică să spună o poveste. Piața Unirii va găzdui cea mai mare scenă a festivalului și pe cei mai iubiti artisti: Aurora, Asaf Avidan, IAMDDB, The Blaze și mulți alții.

Instalațiile luminoase vor fi amplasate pe strada Universității, în Piața Unirii, pe Cetățuie la fostul depozit de praf de pușcă, la Hotel Belvedere, pe fațada Bibliotecii Academiei de pe strada Mihail Kogălniceanu, la Casa Municipală de Cultură, la Casa Tranzit, la Turnul Parașutiștilor de pe Cetățuie.

Stilul de viață sustenabil, concept cheie la întâlnirile EC Talks

12 întâlniri despre stilul de viață sustenabil cu personalități de marcă din România au loc zilnic, în perioada 11-14 august, pe Cetățuie la EC Garden.

E vorba despre runde de discuții informale, prietenești, dar profunde și cu sens despre sănătate în contextul pandemiei, educație sexuală, sustenabilitate. Printre invitați se află solistul Adrian Despot de la Vița de Vie, rectorul Universității Babeș-Bolyai, Daniel David, producătorul de film Oana Giurgiu, scriitoarea și psihoterapeutul Petronela Rotar.

Programul zilnic și informații despre concerte, conferințe și instalații luminoase de la EC_Special sunt disponibile pe www.electriccastle.ro.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *